View Full Version : PRINCE - studio complex slike !!!!!!!
DaBear
30-11-2006, 06:08 PM
evo neko okacio na Gearslutz, PRINCE-ov studio i sve propratne prostorije...he,he, poigrao se malisha!!
http://www.paisleyparkstudios.com/ppvr/PPVR.html
idekius
30-11-2006, 07:24 PM
evo neko okacio na Gearslutz, PRINCE-ov studio i sve propratne prostorije...he,he, poigrao se malisha!!
http://www.paisleyparkstudios.com/ppvr/PPVR.html
Strava link!
DADDY Z
30-11-2006, 07:56 PM
Ima se,mo?e se
Dexxy
30-11-2006, 08:01 PM
EEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeee tako se to radi....:jako-lju:
Rhino
30-11-2006, 08:12 PM
Kakva BAAAAANJA:hyper:
zvincic
30-11-2006, 09:04 PM
tko mi je ovo slikao podrum???
:D
perun
30-11-2006, 11:52 PM
TAKO SE TO RADI!!! Kakav je Prince kralj... Paisley je meni vec dugo jedan od najjacih studija, definitivno...
A i kome treba studio pored onakvog kluba, loung rumova i svega ostalog...
Sve u svemu, majstorski!:da:
perun
30-11-2006, 11:57 PM
E, kad vec prduckamo o studijima... Ovaj me je skoro oborio sa nogu. Pogledajte svih 6 roomova... Ne samo 4 navedena na linku!
Dakle, malo francuske shkole... http://www.plus30.com/studios.htm
;)
idekius
01-12-2006, 12:04 AM
Kakva BAAAAANJA:hyper:
Nije ovo BAnja... Barem ne Niska Banja :(
Danny Lou
02-12-2006, 11:22 AM
auuuu... ali fali im jacuzzi... ne valja.... care moj ovdje hocu da provedem ostatk svog zivota, bez nerviranja, bez zurbe, bez nervoze, da se zajebavam oko boje basa tri nedelje i da album izbacujem svake dvije godine i po jedno dijete svake godine sa svoje sve 4 zene (naravno manekenke):) ... eh to je zivot.:rolleyes: a sad realnost: zanima me koliko to sve kosta? i moze li se uzeti na cekove?:rotfl:
kako je ovo nenormalno... aaaaaaaaaaa
SHIVA
02-12-2006, 12:37 PM
ovo je smjeshno. vishe radnih sati se ulozhilo u sredjivanje negu shto che se ikad ulozhit u rad u ovom diznilendu :mrgreen:
perun
02-12-2006, 01:02 PM
ovo je smjeshno. vishe radnih sati se ulozhilo u sredjivanje negu shto che se ikad ulozhit u rad u ovom diznilendu :mrgreen:
Pa pre svega, ovo nije komercijalan studio. Covek je pravio komplex pre svega za svoje potrebe, sto je, po meni, skroz opravdano. A megalomanija na nivou na kom je Prince, kao muzicar i producent, pa i kao vlasnik studija je, iskreno, vrlo opravdana! Voli covek da uziva i da se izdrkava, jasno...
Rhino
02-12-2006, 01:05 PM
Ehhh, ne bih ni ja gledao na stvari iz nase percepcije da sam na njegovom mjestu:D :D
Tiki the Boyler
02-12-2006, 01:10 PM
Lou, dođi da se dogovorimo za neke rate... ;)
Manley
02-12-2006, 02:09 PM
http://www.bohussound.com/
lepo izgleda
Bitch
02-12-2006, 02:28 PM
http://www.bohussound.com/
lepo izgleda
,,,a jel zna neko tog izvesnog gospodina Dragana Tanaskovica koji radi Mastering u Bohus-u?
DaBear
02-12-2006, 06:35 PM
,,,a jel zna neko tog izvesnog gospodina Dragana Tanaskovica koji radi Mastering u Bohus-u?
On ne radi samo tu..studio je NJEGOV! Bio je clanak nedavno u jednom Engleskom casopisu o negovom studiju, kako je stigao tu itd...100 godina se mlati sa studijom. Promenio je brdo mikseta, selio se par puta...sad se lepo sredio.
Ja isto hteo da ga kontaktiram nedavno....
SHIVA
03-12-2006, 10:06 AM
Pa pre svega, ovo nije komercijalan studio. Covek je pravio komplex pre svega za svoje potrebe, sto je, po meni, skroz opravdano. A megalomanija na nivou na kom je Prince, kao muzicar i producent, pa i kao vlasnik studija je, iskreno, vrlo opravdana! Voli covek da uziva i da se izdrkava, jasno...
Tko smo mi da konstatiramo je li neshto shto Prince radi opravdano ili ne? Niti imamo njegovu perspektivu, niti znamo priznaju li mu investiciju u studio kao poreznu olakshicu ili ne :D. Jedino shto mi mozhemo rechi je vidimo li se u njegovim cipelama ili ne. Meni se osobno nikad nie svidjao njegov (pomalo megaROManski) stil odjevanja :D.
zvincic
03-12-2006, 01:28 PM
Reci lijepo da ti ne bi imao nishta protiv da si mozhesh priushtiti ovakav studio. Nema tu nicheg losheg! Ja bi se osjechao loshe u ovakvom (kataloshkom) okruzhenju. Jebo aseptichni studio sa ulashtenim dezen-parketima i viktorijanskim namjeshtajem.
100 ljudi 100 ćudi
100 zena 200 sisa
kod mene je upravo suprotno, ja bih u ovakvom "kataloshkom" okruzenju uzivao raditi
perun
03-12-2006, 01:38 PM
Reci lijepo da ti ne bi imao nishta protiv da si mozhesh priushtiti ovakav studio. Nema tu nicheg losheg! Ja bi se osjechao loshe u ovakvom (kataloshkom) okruzhenju. Jebo aseptichni studio sa ulashtenim dezen-parketima i viktorijanskim namjeshtajem.
Pa ovakav studio nisu "SI PRIUSHTILE" ni korporacije poput Universala, Sony-ja i mnogih drugih. Ali char i jeste u tome sto u Paisley Parku-u atmosfera nije strogo poslovna, tj. automatski nije adekvatnma za velike korporacije i njihov pristup gradnji i opremanju...
Iskren da budem, DA!!! Voleo bih da mogu "SI PRIUSHTITI" ovakvu lokaciju, ovakav objekat, pa i studija... Ali, eto, nazalost, kod nas je i ovo sto moja firma poseduje LUKSUZ! Ponavljam, nazalost... Na opremi mu i ne zavidim mnogo, to je prilicno dostizno (sem varijante "PUTA PET" studija:D), ali onakva "tvrdjava", sa svim svojim sadrzajima, tesko da ce se dogoditi u skorijoj buducnosti!:mad::( A enterijer nisam ni komentarisao, sve je stvar ukusa... Pozdrav...:wc:
SHIVA
03-12-2006, 01:57 PM
ma jok... To me nikad nie zanimalo. Raspoznajem kich (kao shto je ovdje sluchaj) i krajnje bezukusnu (npr. German Nazi) arhitekturu. Sve izmedju mi je OK.
perun
03-12-2006, 02:02 PM
Ne iritiras ti mene... Samo tvoje predrasude i sranja, nazalost.
Oooooooo...:smile2:
Po zadatku sam editovao vase postove koji su presli granicu ukusa ( a u mojoj sobi ), nemojte se prepirati na javnom ..... ako zelite , nastavite na pp ......
Pozdrav
Dexxy
03-12-2006, 05:29 PM
Nije zanimljivo na PP :mrgreen:
stigma
03-12-2006, 06:28 PM
Perverzija... Sigurno je sve puno Behringera, Emu-a i Terrateca:mrgreen:
Danny Lou
04-12-2006, 02:50 PM
Vazi Tiki care odoh da prodajem tijelo narednih 10 godina u tri smjene da bih makar mogao da platim tri prve mjesecne rate :rotfl::rotfl::rotfl:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.