View Full Version : Trentemoller...
DADDY Z
27-11-2006, 06:14 PM
Preporuka svima koji se bave elektronikom da poslušaju njegov album THE LAST RESORT...vredno pažnje..vrlo kvalitetno-vidi se da je čovek uložio truda..produkcija vrh...ako ste već slušali-imate li komentar?
http://myspace-767.vo.llnwd.net/01116/76/75/1116755767_l.jpg
lesha
27-11-2006, 06:24 PM
cuo sam samo lo-fi preview (na zalost ne mogu da komentarisem zvuk) i mogu reci da su mu stvari fenomenalne.
jos jedan dokaz da u elektronskoj muzici ima odlicnih producenata.
kruko
27-11-2006, 07:34 PM
andreas sabija, 3-4 stvari na albumu su mu stvarno progresivne, u svakom smislu.
DADDY Z
27-11-2006, 08:03 PM
ispravka...nije Andreas nego Anders;)
kruko
28-11-2006, 09:53 AM
whatever. sto se ostalih stvari tice, stancovano djubre (koje doduse radi pos'o u klubu).
gregor z
28-11-2006, 03:39 PM
sve vrhunsko, produkcija bez gre?ke, sound fenomenalan.....jedan najboljih albuma ove godine:)
bassystem
28-11-2006, 10:17 PM
trentemoller je čudo, ja njega slušam još od remiksa "I can't help it" Michael Jackson
on svarno pravi vrlo kvalitetnu muziku i podiže nivo (i obraz) elektronske muzike
ps: imam gomilu stvari, EP, remiksa njegovih...ako nekom treba
ps 2: a kako vam se dopada john tejada??
lesha
28-11-2006, 10:36 PM
ps 2: a kako vam se dopada john tejada??
tejada je old school :)
mislis na njegov novi album za palette? takodje odlican.
bassystem
29-11-2006, 03:43 PM
tejada je old school :)
mislis na njegov novi album za palette? takodje odlican.
mislio sam uop?te..imam gomilu njegovih stvari, ali dosta je čuti par singlova pa je jasno kako radi...on mi je sličan trentemolleru, pa sam ga zato pomenuo. Pravi biseri u moru elektronske muzike. Zato volim kad neko skrene pa?nju na neko ime...
kruko
30-11-2006, 03:49 PM
tejada nije losu plocu izbacio nikad :) ima svoj stil, ali mu ploce ne lice jedna na drugu. tu je mladi trentemoller pomalo zakazao i upao u vir hiperprodukcije. al jebiga, moraju da se placaju racuni.
johnjogurt
01-12-2006, 03:10 AM
tejada nije losu plocu izbacio nikad :) ima svoj stil, ali mu ploce ne lice jedna na drugu. tu je mladi trentemoller pomalo zakazao i upao u vir hiperprodukcije. al jebiga, moraju da se placaju racuni.
au breee!!, a anders je izbacio neku losu??, pa ceo fazon i jeste shto na kilometar prepoznash trenta..., ima svoj fazon , i to je samo njegovo..., i mogao bi da izbaci 6 razlicitih saudova.., ali namerno ima patern koji korsit da bi bio prepoznatljiv..., inace poslusajte njegov essential mix.., koji je bombetina..!! , anders je najveca nada elektronske muzike trenutno.. , jedina stvar kod njega koja nije preodusevljavajuca je shto mu se cela produkcija zasniva na jednom kompresoru na masteru...., on lik radi kuci , i onda odnese , i provuce i to je to..., tako i sam kaze.., shteta shto mora da se drzi minimala..., jer su one stvari koje vuku na house super..
johnjogurt
01-12-2006, 03:11 AM
a john tejada je vec prosao fazon....,
DADDY Z
01-12-2006, 02:06 PM
au breee!!, a anders je izbacio neku losu??, pa ceo fazon i jeste shto na kilometar prepoznash trenta..., ima svoj fazon , i to je samo njegovo..., i mogao bi da izbaci 6 razlicitih saudova.., ali namerno ima patern koji korsit da bi bio prepoznatljiv..., inace poslusajte njegov essential mix.., koji je bombetina..!! , anders je najveca nada elektronske muzike trenutno.. , jedina stvar kod njega koja nije preodusevljavajuca je shto mu se cela produkcija zasniva na jednom kompresoru na masteru...., on lik radi kuci , i onda odnese , i provuce i to je to..., tako i sam kaze.., shteta shto mora da se drzi minimala..., jer su one stvari koje vuku na house super.. sla?em se...a na Kruka ne obraćaj pa?nju.On uglavnom pljuje po svemu ali ne kritički-onako da uporedi sa nečim boljim ili da ima neku konstruktivnu ideju-lak?e mu je samo da ka?e bljak
johnjogurt
01-12-2006, 02:34 PM
sla?em se...a na Kruka ne obraćaj pa?nju.On uglavnom pljuje po svemu ali ne kritički-onako da uporedi sa nečim boljim ili da ima neku konstruktivnu ideju-lak?e mu je samo da ka?e bljak
hahaha:rotfl::rotfl::mrgreen:
MarkoM
03-12-2006, 01:10 AM
a john tejada je vec prosao fazon....,
blaga istina
imam barem pola njegove discografije ... i definitivno mu dosta ploca lice jedna na drugu ... ;)
alavuk
03-12-2006, 01:39 AM
tejaada(n) je ono vise americki "soul" 3p za razliku od nas sintetizovanih evropljana pardon balkanaca , bio mi je interesantan na pocetku , dok nije poceo da forsira neki klasican usa "soul" style , odlicno mi je ono remix izdanje paranoid again valjda na tresoru gde su funk d'void , the horrorist (moj omiljenu tjun posle funk d'void-a) i ostali (mrzi me da trazim plocu sad i da googl(dudl)am na net-u ...
nego face iskusne klaberske kako vam se svideo dave angel ?
johnjogurt
03-12-2006, 08:40 PM
blaga istina
imam barem pola njegove discografije ... i definitivno mu dosta ploca lice jedna na drugu ... ;)
trdzimire, e si li to ti???????????
MarkoM
03-12-2006, 10:42 PM
trdzimire, e si li to ti???????????
glavom i bradom jonsone
:)
alavuk
03-12-2006, 11:00 PM
a brkovima?
kruko
04-12-2006, 10:49 PM
slažem se...a na Kruka ne obraćaj pažnju.On uglavnom pljuje po svemu ali ne kritički-onako da uporedi sa nečim boljim ili da ima neku konstruktivnu ideju-lakše mu je samo da kaže bljak
hvala na komplimentu
MarkoM
05-12-2006, 12:05 AM
a brkovima?
josh uvek ne .. ali trudim se ;)
johnjogurt
07-12-2006, 02:54 AM
glavom i bradom jonsone
:)
sad ti mene kao pitash a ko si ti???
hahahahahahaah:banghead::mrgreen:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.