PDA

View Full Version : FocalPress ProTools LE and M Powered The Complet eGuide

idekius
27-11-2006, 12:22 AM
Za Off-a i ekipu ;)

http://rapidshare.com/files/4972454/Focal.Press.Pro.Tools.LE.and.M.Powered.The.Complet e.Guide.Jul.2006.pdf.html

OFF
28-11-2006, 12:25 AM
Za Off-a i ekipu ;)

. (http://rapidshare.com/files/4972454/Focal.Press.Pro.Tools.LE.and.M.Powered.The.Complet e.Guide.Jul.2006.pdf.html)

Evo, skidam, a imam blagi osecaj da je neka zajebavancija u fazonu- ProTools for fools :D (ako nista, zasluzio sam zbog CW)

Ako nije, FALA;)

OFF
30-11-2006, 12:55 PM
E, stvarno uputstvo i to u boji. Hvala, Deki.:)
Ja cu ovo sve da naucim, da bi imali koga da pitate kad budete prelazili na PT:p

idekius
30-11-2006, 02:47 PM
E, stvarno uputstvo i to u boji. Hvala, Deki.:)
Ja cu ovo sve da naucim, da bi imali koga da pitate kad budete prelazili na PT:p

Jedino su izostavili poglavlje o odnosu novca i funkcionalnosti :twisted:

OFF
30-11-2006, 04:25 PM
Ne znam, ali sad cu ozbiljno, bez zelje da zapocinjemo staru diskusiju.
Meni i dalje izgleda OK varijanta da za manje od 1000e dobijes 18/18 interface 002r legalan software. Na stranu to sto mi se PT sve vise svidja, kako ga upoznajem. U njemu, doduse, radim samo audio, tj, zive bendove. Audio editing je neprejebiv, i jos gomila sitnih caka, koje tek treba da mi postanu rutina. Naravno da ima mana (delay kompenz:banghead: ), ali vec sam se i sa tim ushemio, tako da.......
Samo treba ostaviti predrasude po strani

idekius
30-11-2006, 04:31 PM
Ne znam, ali sad cu ozbiljno, bez zelje da zapocinjemo staru diskusiju.
Meni i dalje izgleda OK varijanta da za manje od 1000e dobijes 18/18 interface 002r legalan software. Na stranu to sto mi se PT sve vise svidja, kako ga upoznajem. U njemu, doduse, radim samo audio, tj, zive bendove. Audio editing je neprejebiv, i jos gomila sitnih caka, koje tek treba da mi postanu rutina. Naravno da ima mana (delay kompenz:banghead: ), ali vec sam se i sa tim ushemio, tako da.......
Samo treba ostaviti predrasude po strani

Pa i uz EMU 1212m dobijes besplatan Cubase Le, a jos besplatnije verzije Nuenda i Cubase-a da ne pominjem, jer ce Diviner i Pure da me banuju :mrgreen::twisted:

Ali, ako se ProTools bolje cuje nego Nintendo, onda dobro :D...

Zezam se malo... stvar izbora... po meni... kada bih imao para za neku DigiDesign full platformu, mozda bih i ja radio na PT... ovako, mislim da nema potrebe... stvar izbora i ukusa...

OFF
30-11-2006, 04:38 PM
Ali, ako se ProTools bolje cuje nego Nintendo, onda dobro :D...

...

Sad bas radim diplomski na tu temu. Nista teorija, razmatranje, cisto empirijski...... pustis u nuendu, pa u Pt...... pa cemo vidimo......:)

I mene zanima da li se cuje nesto

idekius
30-11-2006, 04:41 PM
Sad bas radim diplomski na tu temu. Nista teorija, razmatranje, cisto empirijski...... pustis u nuendu, pa u Pt...... pa cemo vidimo......:)

I mene zanima da li se cuje nesto

Javni rezultate... i baci neki fajl... i mene zanima A\B test...

Dexxy
30-11-2006, 10:12 PM
E, to mene odavno zanima, planirao sam da pocnem polako da proucavam PT, ovaj tvoj PDF ce mi dobro doci :)