View Full Version : FocalPress ProTools LE and M Powered The Complet eGuide
idekius
27-11-2006, 12:22 AM
Za Off-a i ekipu ;)
http://rapidshare.com/files/4972454/Focal.Press.Pro.Tools.LE.and.M.Powered.The.Complet e.Guide.Jul.2006.pdf.html
Za Off-a i ekipu ;)
. (http://rapidshare.com/files/4972454/Focal.Press.Pro.Tools.LE.and.M.Powered.The.Complet e.Guide.Jul.2006.pdf.html)
Evo, skidam, a imam blagi osecaj da je neka zajebavancija u fazonu- ProTools for fools :D (ako nista, zasluzio sam zbog CW)
Ako nije, FALA;)
E, stvarno uputstvo i to u boji. Hvala, Deki.:)
Ja cu ovo sve da naucim, da bi imali koga da pitate kad budete prelazili na PT:p
idekius
30-11-2006, 02:47 PM
E, stvarno uputstvo i to u boji. Hvala, Deki.:)
Ja cu ovo sve da naucim, da bi imali koga da pitate kad budete prelazili na PT:p
Jedino su izostavili poglavlje o odnosu novca i funkcionalnosti :twisted:
Ne znam, ali sad cu ozbiljno, bez zelje da zapocinjemo staru diskusiju.
Meni i dalje izgleda OK varijanta da za manje od 1000e dobijes 18/18 interface 002r legalan software. Na stranu to sto mi se PT sve vise svidja, kako ga upoznajem. U njemu, doduse, radim samo audio, tj, zive bendove. Audio editing je neprejebiv, i jos gomila sitnih caka, koje tek treba da mi postanu rutina. Naravno da ima mana (delay kompenz:banghead: ), ali vec sam se i sa tim ushemio, tako da.......
Samo treba ostaviti predrasude po strani
idekius
30-11-2006, 04:31 PM
Ne znam, ali sad cu ozbiljno, bez zelje da zapocinjemo staru diskusiju.
Meni i dalje izgleda OK varijanta da za manje od 1000e dobijes 18/18 interface 002r legalan software. Na stranu to sto mi se PT sve vise svidja, kako ga upoznajem. U njemu, doduse, radim samo audio, tj, zive bendove. Audio editing je neprejebiv, i jos gomila sitnih caka, koje tek treba da mi postanu rutina. Naravno da ima mana (delay kompenz:banghead: ), ali vec sam se i sa tim ushemio, tako da.......
Samo treba ostaviti predrasude po strani
Pa i uz EMU 1212m dobijes besplatan Cubase Le, a jos besplatnije verzije Nuenda i Cubase-a da ne pominjem, jer ce Diviner i Pure da me banuju :mrgreen::twisted:
Ali, ako se ProTools bolje cuje nego Nintendo, onda dobro :D...
Zezam se malo... stvar izbora... po meni... kada bih imao para za neku DigiDesign full platformu, mozda bih i ja radio na PT... ovako, mislim da nema potrebe... stvar izbora i ukusa...
Ali, ako se ProTools bolje cuje nego Nintendo, onda dobro :D...
...
Sad bas radim diplomski na tu temu. Nista teorija, razmatranje, cisto empirijski...... pustis u nuendu, pa u Pt...... pa cemo vidimo......:)
I mene zanima da li se cuje nesto
idekius
30-11-2006, 04:41 PM
Sad bas radim diplomski na tu temu. Nista teorija, razmatranje, cisto empirijski...... pustis u nuendu, pa u Pt...... pa cemo vidimo......:)
I mene zanima da li se cuje nesto
Javni rezultate... i baci neki fajl... i mene zanima A\B test...
Dexxy
30-11-2006, 10:12 PM
E, to mene odavno zanima, planirao sam da pocnem polako da proucavam PT, ovaj tvoj PDF ce mi dobro doci :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.