View Full Version : MXL Mikrofoni
dawid
21-11-2006, 11:15 PM
Ima li gde u Srbiji da se kupe i da li neko ima iskustva sa njima? Mene su licno zainteresovali MXL V63M Studio Condenser Microphone i MXL 993 Condenser Microphones Stereo Pair. Najvise zbog cene :cool: Ili mi je bolje za vokal da uzmem behringer b1? Za sada me interesuje samo jeftinija varijanta jer moram da kupim 7-8 mikrofona odjednom (u sledecih mesec dana moram da snimim hard core bend i crkveni hor :banghead: )
lesha
21-11-2006, 11:38 PM
ima ih u digital cave-u, za ostale radnje ne znam..
www.digital-cave.com/pc-dc/prodavnica_razno.html
snimim hard core bend i crkveni hor :banghead: )
Odjednom? :D
Salim se, ali potrazi vise dinamickih mikrofona za taj HC (shure SM57, par komada, za pocetak)
idekius
23-11-2006, 01:12 AM
:rotfl::rotfl::rotfl:
dawid
23-11-2006, 01:20 AM
Salim se, ali potrazi vise dinamickih mikrofona za taj HC (shure SM57, par komada, za pocetak)
Naravno...:D
a sta, moze i odvojeno?
shure 57 obavezno uzimam. Nego ne znam sta cu sa kondenzatorskim. Treba mi nesto za overhead-ove, akustaru,vokal i za taj hor (za koji treba imati zeludac, jer ih pola moras kuci poslati).
Doduse malo sam trazio i zakljucio da bi mi b-1 najvise odgovarao od mikrofona do 130-140 eura (za vokal). A za ove ostale ne znam. Neki predlog mozda?
I hvala unapred :cool:
U principu sve to mozes zavrsiti sa nekim stereo parom malih kondenzatora. Vidi sta mozes da priustis. Imas i MXL neki model jeftin, zatim Behringer, samson, Audiotechnica........... ako mozes Oktave mk012, bilo bi super.
BTW
OPREZNO KOD KUPOVINE SHURE!!!!!
pojavili su se neki 'divlji' mikrofoni, koji izgledaju gotovo identicno
dawid
23-11-2006, 01:33 PM
BTW
OPREZNO KOD KUPOVINE SHURE!!!!!
pojavili su se neki 'divlji' mikrofoni, koji izgledaju gotovo identicno
To cu verovatno uzeti u artistu ili nekoj ozbiljnijoj prodavnici, a oni verovatno ne prodaju "divlje". Hvala na upozorenju u svakom slucaju.
Videcu jos te samsone i audiotechnicu posto njih nisam ni trazio pa ne znam o cemu je rec.
Jel bi se jako zaje*ao ako bih za kick uzeo 52. iz PG serije posto mi je finansijski samo taj dostupan?
Taj PG52 nisam probao, beta 52 je dobra:) . Ne znam, mojom logikom, bolje nesto jeftiniji mic od normalnog proizvodjaca, a namenjen za to sto ti treba (npr pg52) nego neko all-around cudo za male pare..... pogledaj i AT25 pro, nije to skupo, a mozda i radi. Samson pogledaj u SMS music, Novi Sad;)
Tiki the Boyler
24-11-2006, 08:47 AM
AT25 Pro - topla preporuka!
dawid
24-11-2006, 02:20 PM
AT25 Pro - topla preporuka!
Vidim sad da im je cena ista, ako AT25 nije cak malo i jeftiniji. Verovatno cu se opredeliti za njega ili pg52. Izvlacicu slamku posto ne znam kako bi ih proverio uporedo...
Hvala
Nemoj nikakvu slamku izvlaciti.
Ili ako izvlacis slamke onda nek obe budu za AT25
dawid
24-11-2006, 10:17 PM
Nemoj nikakvu slamku izvlaciti.
Ili ako izvlacis slamke onda nek obe budu za AT25
dogovoreno. Nema slamki :D
A posto su kod nas? Ja sam samo na stranim site-ovima video cene.
Mnogo hvala.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.