View Full Version : ime benda - help!
makaay
08-11-2006, 01:19 PM
treba mi nekakvo kratko ime za bend ga?ersko/studijski.
svaka pomoć je dobrodo?la
hvala!
Tiki the Boyler
08-11-2006, 01:47 PM
Point Source
:)
Danny Lou
09-11-2006, 09:32 AM
Punch... Sustain Brain... jebi ga odoh ja na metal... Sive ptice.... eto vratih se.... :):):)
boggy
09-11-2006, 10:00 AM
Point Source
:)
:rotfl:
Evo jos :):
- Piston Area
- Induction
- Sound Pressure
- Dust Cap
...
pozdrav
bogi
stigma
09-11-2006, 01:44 PM
Ako nemate maste za ime benda:confused: kako mislite stvarati muziku. Bez uvrede:)
Nocni
09-11-2006, 10:22 PM
"Papandopulo"
Da je kratko, nije :)
hvala!
svaka cast na ovome... eto ti i imena... "garazersko-studijski bend" :rotfl:
Rocket Roll
10-11-2006, 12:58 AM
Ne mora bas "GSt Bend" (mada, sto da ne?), ali definitivno razmisli o imenima benda na srpskom. Da sad ne ulazim u pricu, ali - ako sviras za nasu raju, i "Nadzorni organi" je bolje od, recimo, "DeclinedZ". (Samo moje skromno misljenje, naravno.)
LACKY
10-11-2006, 01:06 AM
Moze "Vetar I Poverenje", to apsolutno neznaci nista.
Rocket Roll
10-11-2006, 01:58 PM
...a sjajno zvuchi (Vetar & Poverenje). Ozbiljno, zastiti to ime, posle ce ti biti zao :)
LACKY
11-11-2006, 01:53 AM
Eto pa iskoristi! Ako nista, bar ce svi da vas pitaju zasto se tako zovete. A moj a ideja ce se ostvariti, da se neko zove Vetar I Poverenje!
LACKY
12-11-2006, 02:13 AM
Crwena Jabuka!
lesha
12-11-2006, 12:46 PM
crvljiva jabuka :D
Rhino
12-11-2006, 02:36 PM
CRV IZ JABUKE:p
Jabucni crv...
ili ime onog benda sto su ga zastupali Kiza i Komina ("Kikom"):
"ODSECHENE OCHI RAKOVA POD NAPONOM"
Moze "Vetar I Poverenje", to apsolutno neznaci nista.
Vetar i provetrenje :rotfl:
...... jbg .... nisam izdrzao :D
Pozdrav
stigma
29-11-2006, 02:20 PM
Nameless:o
Mogli
29-11-2006, 04:38 PM
hvala!
Ovo ce te ime kostati jednu gajbu piva -
NO@NO (U prevodu NO ETNO)
Rocket Roll
29-11-2006, 05:11 PM
Vredi dve gajbe piva!
Dodatak, jedno ime za metal bend: ChösTöLömiYä.
Vetar i provetrenje :rotfl:
...... jbg .... nisam izdrzao :D
Pozdrav
ja vidim nesto mirise.......:growl:
alavuk
29-11-2006, 09:31 PM
ruzmarin ! :]]]
d3houseworks
29-11-2006, 10:38 PM
:rotfl::rotfl:
No @no je zakon!
:hyper::hyper::hyper::hyper:
je, ovo sa engleskim imenima...nikad ne funkcionira...Flexible Frame, Drinking Skull...odmah nekako predodređeno na propas'.....:D
Probaj sa imenima klasicnih likova
Volfgang (amadeus vec ima)
Sebastijan (sve po Vuku)
...
ili recimo "Uzzo", pa kad na TV-u kazu Uzo i pokazu na Vas vi kazete: "nismo mi majke mi, al' ce da vratimo ako treba"
Bolje zvuci Uzi ili mozda Kalibri ,ali ovo za deciji hor (ovog drugog se dosetio drugar).
Dushan_S
30-11-2006, 01:21 AM
Meni nikako nije jasno to kad neko pita za ime benda, ili rešenje za omot ili ime za pesmu i slično... negde je logično pogledati u literaturi koju voli osoba, u filmovima koje voli, u pesmama bendova i pojedinaca koji za njega nešto znače. Mislim da je negde (naravno neke stvari bi bilo dobro ispoštovati to je sad druga priča) kod uslovno "Umetničkije" muzike bitno da se sam čovek oseća dobro uz to ime i da to ima njemu smisla. Baš bih se glupo osećao da mi bend nosi ime koje mi je dao neko sa foruma na netu, tek onako. Pa kao, svidelo mi se. A onda i koji je žanr muzike? Kakvi su ljudi koji bi to slušali, kakvo bi se njime dopalo? To "gažersko studijski" mi nije sasvim jasno kao definicija
Ma lik je dao predlog Vetar I Dobrota i oko toga cela prica :cool:
alavuk
30-11-2006, 01:30 AM
Meni nikako nije jasno to kad neko pita za ime benda, ili re?enje za omot ili ime za pesmu i slično... negde je logično pogledati u literaturi koju voli osoba, u filmovima koje voli, u pesmama bendova i pojedinaca koji za njega ne?to znače. Mislim da je negde (naravno neke stvari bi bilo dobro ispo?tovati to je sad druga priča) kod uslovno "Umetničkije" muzike bitno da se sam čovek oseća dobro uz to ime i da to ima njemu smisla. Ba? bih se glupo osećao da mi bend nosi ime koje mi je dao neko sa foruma na netu, tek onako. Pa kao, svidelo mi se. A onda i koji je ?anr muzike? Kakvi su ljudi koji bi to slu?ali, kakvo bi se njime dopalo? To "ga?ersko studijski" mi nije sasvim jasno kao definicija
ja lepo rekox ruzmarin ! cista poezija kad izgovaras tu rec :]
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.