View Full Version : LTJ Bukem?
gasitis
31-10-2006, 12:03 AM
Da li neko zna ili moza da preporuci adresu na kojoj mogu da nadjem sta koristi od softvera i/ili hardvera LTJ Bukem. Nisam bas zaljubljen u njegovu muziku, ali su mi bibnjevi veoma zaminljivi. Ne mogu da skontam dali snima uzivo bubnjeve pa ih obradjuje ili je sve radeno na analognim ili digitalnim spravama. Hvala
ProkDu
31-10-2006, 01:10 AM
Uglavnom semplovi sa starih odabranih ploča.
Npr.: Nadji negde (tj. izguglaj) 'Amen break wav mp3' i pusti 'LTJ Bukem - Music'. Sve će ti se samo kazati. ;) ...
+ info
LTJ Bukem (http://www.thedjlist.com/djs/LTJ_BUKEM/)
mirzaa
31-10-2006, 09:04 AM
imam negdje neki stari FM sa njegovim interview.om.
Sjećam se da je pričo dosta o opremi..a ipak je to FM :)
alavuk
31-10-2006, 10:08 AM
kad smo vec kod FM-a ima neko slucajno disk sonic elemets from the stars ??? to je bio dodatni cd sa semplovima i sl. od raznih ljudi npr. john foxx , phill ouklay , kevin sanderson,aux88,slam,dave angel itd... znaci taj disk mi je negde nestao :((((((
mandrak
03-11-2006, 08:41 AM
kad smo vec kod FM-a ima neko slucajno disk sonic elemets from the stars ??? to je bio dodatni cd sa semplovima i sl. od raznih ljudi npr. john foxx , phill ouklay , kevin sanderson,aux88,slam,dave angel itd... znaci taj disk mi je negde nestao :((((((
Ja mislim da imam, ali bi trebao dobro procesljat tavan i ostale djelove kuce... ali negdje ga sigurno imam
mladjex
21-05-2007, 11:51 AM
blago vama kad drzite semplove po tavanu:o , bolje ih posalji meni :D
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.