View Full Version : Scofielde, Swallowe i Stewarte
bassystem
30-10-2006, 02:12 PM
?elim da ovim postom izrazim veliko odu?evljenje povodom njihovog nastupa (nisam vidio da je neko komentarisao bilo ?ta sa jazz festivala) i svoju ?elju da budem swallow kad porastem:D :D :D ...ne stvarno, sjedao sam u prvom redu i stvarno u?ivao...tako divna svirka, dobar zvuk, opu?teno, znalački, emotivno, ...mislim, čovjek je mogao da vidi muzičare koji sviraju muziku, ne tezgu, iako su samo sat i 10min svirali, i jo? par stvari u bisu, ali sam čuo da je toliko plaćeno...ipak je ovo svijet koga pare vrte
odu?evilo me to koliko oni (iako sco ima 54, a swallow 66!!!!!) i dalje ula?u u sebe i kako svje?e ideje imaju...scofield i dalje experimenti?e sa tonom i raznim pedalama (mislim, reversni delay!!!) i ima mrak ton i vrlo ozbiljno svira a čiča i dalje ima odličnu tehniku i divne solo dionice...mislim, da je meni da idem po svijetu sa 66 i sviram ture...svaka čast
Stewart je bio standardan, dobar....meni je feneomenalno bilo vidjeti u?ivo takve muzičke veličine, ba? sam zadovoljan...jo? da je s njima bio i pat metheny, pa da odsviraju red one ili everybody's party....
Dushan_S
30-10-2006, 03:06 PM
Nisam mogao da se organizujem nikako za to veče a ba? mi se i?lo :(
stigma
30-10-2006, 04:54 PM
oduševilo me to koliko oni (iako sco ima 54, a swallow 66!!!!!) i dalje ulažu u sebe i kako svježe ideje imaju...scofield i dalje experimentiše sa tonom i raznim pedalama (mislim, reversni delay!!!) i ima mrak ton i vrlo ozbiljno svira a čiča i dalje ima odličnu tehniku i divne solo dionice...mislim, da je meni da idem po svijetu sa 66 i sviram ture...svaka čast
Zar u muzici godine nesto predstavljaju? Mislim da ne. Srce je uvijek isto...:da:
mightyUmma
30-10-2006, 11:09 PM
?elim da ovim postom izrazim veliko odu?evljenje povodom njihovog nastupa (nisam vidio da je neko komentarisao bilo ?ta sa jazz festivala) i svoju ?elju da budem swallow kad porastem:D :D :D ...ne stvarno, sjedao sam u prvom redu i stvarno u?ivao...tako divna svirka, dobar zvuk, opu?teno, znalački, emotivno, ...mislim, čovjek je mogao da vidi muzičare koji sviraju muziku, ne tezgu, iako su samo sat i 10min svirali, i jo? par stvari u bisu, ali sam čuo da je toliko plaćeno...ipak je ovo svijet koga pare vrte
odu?evilo me to koliko oni (iako sco ima 54, a swallow 66!!!!!) i dalje ula?u u sebe i kako svje?e ideje imaju...scofield i dalje experimenti?e sa tonom i raznim pedalama (mislim, reversni delay!!!) i ima mrak ton i vrlo ozbiljno svira a čiča i dalje ima odličnu tehniku i divne solo dionice...mislim, da je meni da idem po svijetu sa 66 i sviram ture...svaka čast
Stewart je bio standardan, dobar....meni je feneomenalno bilo vidjeti u?ivo takve muzičke veličine, ba? sam zadovoljan...jo? da je s njima bio i pat metheny, pa da odsviraju red one ili everybody's party....
ne lazi bio si na balkonu:D
bilo je nevidjeno!!
bassystem
31-10-2006, 12:34 AM
Zar u muzici godine nesto predstavljaju? Mislim da ne. Srce je uvijek isto...:da:
jes...pogledaj naš jazz ansambl rts, recimo...ili onaj bend iz "moskve"
bassystem
31-10-2006, 12:36 AM
ne lazi bio si na balkonu:D
bilo je nevidjeno!!
ih...pa jesmo zajdno u?li ili ne? samo ?to sam ja odva?no produ?io do I reda...kad me vać napomenu, prvi bend sam slu?ao sa balkona, i dopao mi se...dobri muzičari, a koketiraju sa rnb i rep-om
mightyUmma
31-10-2006, 01:02 AM
ih...pa jesmo zajdno ušli ili ne? samo što sam ja odvažno produžio do I reda...kad me vać napomenu, prvi bend sam slušao sa balkona, i dopao mi se...dobri muzičari, a koketiraju sa rnb i rep-om
oh oprosti..zaboravljam da ti je tamo mjesto ..:p
ma mene su malo smorili s tim tower blocks pricama...ali dobar je sax..
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.