Log in

View Full Version : Imate li drummapu za EZdrummer za SX?

boban
30-10-2006, 09:45 AM
Imao sam negde,ali vise nemogu da je nadjem.Ako neko ima bio bih zahvalan da mi posalje na mail ili da ostavi neki link. dandric@kg.sbb.co.yu .thx.

zvincic
30-10-2006, 12:38 PM
ako ne nadjes do veceras, posaljem ja

MD
30-10-2006, 01:10 PM
Da i meni treba pa bi bio jako zahvalan ako moze!:)

Znam da ju je bilo mapa na ez drummer forumu, ali je sad stavljena u dio support koji je nedostupan obicnim userima pa nikako skinuti.

zvincic
30-10-2006, 07:03 PM
http://rapidshare.com/files/1323926/Ezdrummer_Drum_Map__Host_Specific_.rar.html

evo ga

samo pazite, nije bas skroz kompaktibilno sa DFH EZX ekspanzijom, bas se igram malo

boban
31-10-2006, 07:58 AM
Hvala puno!;)

MD
31-10-2006, 05:44 PM
Hvala!:)

Tomislav
17-11-2006, 06:28 PM
A jel ima netko mo?da drum mapu za EZDrummer al za onu drumkit from hell ekspanziju 8ona sa puuuno elemenata) ?

dejankuki
11-04-2007, 06:52 PM
A da li ima neko drum mapu EZdrumm to addictive drumms ali neku bolju nego sto je na njihovom sajtu. Ista nije kompletna!

alavuk
11-04-2007, 08:11 PM
a jel ima neko drum mapu za super hitove ? :] malo sam offtopic ali niz pitanja me naterao da napisem ovo :] nemoj se ljutite starije koleze :]

dejankuki
13-04-2007, 05:00 PM
Posto niko nema, ja sam sebi dao slobodu i napravio drumm mape za Qbase ili nuendo sa kojima cete moci da upotrebite Addictive drumm MIDI paterne u EZdrummer-u i EZ drummer MIDI paterne u Addictive drumm plaginu

http://d01.megashares.com/?d01=c8c1cde

Tomislav
13-04-2007, 05:10 PM
Ima jedna genijalna stvar...

Neki Ezplayer ili tako nešto, ima na toontrack stranici. Besplatno konvertira i pušta i svašta nešto MIDI fajlove između superiora, dfh1 i još koječega :D

dejankuki
14-04-2007, 01:33 AM
Hmmmm, not yet fully working. Nema Ad konverziju a i MIDI fajlove pusta sa seckanjem. Mozda je to zbog toga sto se istovremeno postavlja jedan plug in kao in a drugi kao out. Mada, verovatno ce oni dodati mapu a u medjuvremenu...

djivan
17-04-2007, 05:48 PM
te drumm mape i nisu nesto iz SX, tek iz Nuenda dobro zvuce:)

bojanmil
08-05-2007, 03:51 PM
te drumm mape i nisu nesto iz SX, tek iz Nuenda dobro zvuce:)
Vrh!

dejankuki
08-05-2007, 04:00 PM
Pa zar drumm mape za Steinberga nisu iste. Mislim dal je radjeno u QBS ili Nuendo zar nije to isto.
Ako pricate o mapi koju sam ja pravio, da stvarno sam je pravio u Nuendo-u, a misleo sam da je isto i u QBS i u NNDo. Nisam znao, majke mi!

bojanmil
08-05-2007, 10:07 PM
Pa zar drumm mape za Steinberga nisu iste. Mislim dal je radjeno u QBS ili Nuendo zar nije to isto.
Ako pricate o mapi koju sam ja pravio, da stvarno sam je pravio u Nuendo-u, a misleo sam da je isto i u QBS i u NNDo. Nisam znao, majke mi!
I jesu iste! Gde god sam video da postoji download nekih drum mapa, svuda je pisalo Cubase/Nuendo. Nigde još nisam video da postoje dve mape, posebno za Cubase, a posebno za Nuendo. Istina je da ova dva programa imaju različite "default-e" u podešavanjima (mislim na fabrička setovanja samog programa), ali to nema uticaj na razumevanja podataka upisanih u same drum mape. Čak i kompletne "patch liste" za pojedine hardverske sprave su potpuno iste za Cubase i Nuendo. Sa Korg-ovog sajta sam skinuo patch listu za moj Pa80, gde je naravno pisalo Cubase/Nuendo...

dejankuki
08-05-2007, 10:32 PM
Pa kako onda "te drumm mape i nisu nesto iz SX, tek iz Nuenda dobro zvuce". Ne razumem stvarno. Jesu li dobre ili nisu. Kod mene sve dobro sljaka.
Znaci pokrecem loopove EZ sa AD i obrnuto.

BTW, navukao sam se na AD.

bojanmil
08-05-2007, 11:11 PM
Ja sam se navukao na bubanj iz Korga Pa1X Pro... Umalo se nisam ukakio kada sam čuo kod čoveka kako zvuči! Nisam mogao da verujem da jedan aranžer može da ima takav bubanj! Vrh!

Dushan_S
09-05-2007, 01:40 AM
Vrh!
:D Dobo? je malo mutniji kad se stavi ta ista drum mapa u Nuendu umesto u Cubaseu, a metali mi budu malo previ?e svetli u overhead-ovima! :p Jel jo? neko primetio istu stvar? :mrgreen:

idekius
09-05-2007, 01:54 AM
:D Dobo? je malo mutniji kad se stavi ta ista drum mapa u Nuendu umesto u Cubaseu, a metali mi budu malo previ?e svetli u overhead-ovima! :p Jel jo? neko primetio istu stvar? :mrgreen:

Ti to tek sad' kapiras? :o Spavao si na ushima, or shta? :mrgreen::rotfl:

Koshpa
25-07-2007, 09:10 PM
Mene takodjer zanima kako ubacit dodatne "pakete" u EZdrummer! naime prilikom instalacije dobio sam samo pop/rock kit i coctail kit i samo ta 2 mi se pojavljuju u cubaseu! Naknadno sam skinuo DKFH i sad ne znam kak ga ubacit da mi u izborniku EZdrummera pokaze i taj kit?!