View Full Version : Aleksandra Kovac
idekius
29-10-2006, 10:58 PM
"Aleksandra Kovač nominovana je za prestižnu MTV evropsku muzičku nagradu u kategoriji za najboljeg izvođača sa područja koje pokriva „MTV Adrija“. Njen singl „C’mon Boy“ postao je pravi hit, a spot se već mjesecima emituje na toj televiziji. Pored Aleksandre, u istoj kategoriji nominovani su reper Edo Majka i kontroverzna grupa „Let 3“ iz Hrvatske, te slovenački predstavnici, pjevačica Neiša i bend „Sidarta“.
- Iskreno sam oduševljena, jer sigurno pripadam MTV generaciji i odrasla sam na toj muzici, a sada imam sreću i čast da budem nominovana. Za mene, MTV je najveća i najbolja stanica na svijetu koja se bavi popularnom muzikom, te smatram da je veliki uspeh da prvi put u istoriji bude nominovan izvođač iz Srbije. Dok smo radili na mom albumu, Roman Goršak i ja smo gledali da pokažemo i dokažemo da Beograd može da pruži nešto što komunicira sa svjetskim standardima u muzici i kulturi - kaže Aleksandra Kovač i dodaje da se ne plaši konkurencije.
- Svi nominovani su dosta stilski različiti i iza većine stoje ogromne mašinerije muzičke industrije, a i same države iz kojih potiču. Roman i ja smo sve ovo uradili sami i pitanje je koliko ćemo moći da se nosimo sa velikim korporacijama. Mislim da je sama nominacija velika pobjeda srpske popularne kulture, ali se svakako nadam pobjedi - optimistično priča Aleksandra koja trenutno okuplja bend pa će uskoro publika moći da je čuje i vidi uživo.
- Spremam novi spot za treći singl sa albuma „Med i mleko“. Uskoro će i promocija u Beogradu, a krenuće i nastupi sa bendom - zaključuje Aleksandra Kovač.
Inače, pobjednika u ovoj kategoriji će izabrati gledaoci koji će za svog favorita moći da glasaju na Internetu. Nominovane u kategoriji za najboljeg izvođača „MTV Adrije“ izabrali su predstavnici muzičke industrije iz regiona i 50 slučajno odabranih gledalaca. Mogućnost ulaska u ovu kategoriju imali su svi izvođači u regionu čiji su video-spotovi prikazivani na „MTV Adriji“ proteklih godinu dana. Ovogodišnja 13. dodjela evropskih muzičkih MTV nagrada biće održana 2. novembra u Danskoj, u Kopenhagenu. Organizatori najavljuju da će prenos ići simultano sa dvije pozornice. Jedna će biti smještena u izložbenom centru „Bela“, a druga na središnjem gradskom trgu. Ove godine se drugi put dodjeljuju nagrade u kategoriji najbolji izvođač „MTV Adrije“. Prošle godine je ovu nagradu odnjela slovenačka grupa „Sidarta“, a među nominovanima nije bilo izvođača iz Srbije."
Text preuzet sa:
http://radio-balkan.com/index.php?option=com_content&task=view&id=691&Itemid=5
A Aleksandri iskrene cestitke i najlepse zelje... Drago mi je da neko od nasih ide tamo, kao sto mi je i drago sto je MTV pokrio ovaj prostor...
Ipak... bolje ista, nego nista :da: Znam da mnogi pizde i besne na MTV, ali... ako pogledamo konkurenciju koja se ovde ogleda u TV Pink i sl... , ne bas srecnim festivalchicima itd... treba da postoji i nesto drugacije...
alavuk
30-10-2006, 12:01 AM
naravno sve cestitke i glasao sam za nju na sajtu jos kad je to i pocelo , generalno svidja mi se ova prica oko mtv adrije malo ce se podici kvalitet spotova ako ne i same muzicke produkcije tj vec se dize polako , sam izbor mtv ardije je ok nije previse napadan tj ima klasicnu mtv rotaciju formu i sl. , samo mi je cudna koncepcija pure adrija koja traje svega 10/15 minuta bolje da ide dva puta dnevno po recimo 30. minuta , i sto forsiraju neku glupu slovenacku pop muziku ako to tako moze da se nazove , pozitivno je sto su vrteli beogradski sindikat do besvesti i sto postoji relativno ok autorskih emisija (block) i tako dalje ...
Arthur
30-10-2006, 01:39 AM
glasah za EDA.. lično mi se čini kao mnogo ozbiljniji umetnik od gospođe... uz dužno poštovanje... dvoumio sam se i oko LET 3, ali mi se čini da njima takva nagrada i ovako nije bila cilj..
alavuk
30-10-2006, 02:23 AM
edu svaka cast na zadnjem izdatom albumom , produkcija je domaci zadatak kao i textovi
idekius
30-10-2006, 10:16 AM
Svidja se i meni Edo Majka... Let 3 pogotovu...
SAmo, nije bas za poredjenje Edo sa Aleksandrom Kovach, to je skroz druga pricha. Dobro je po meni i jedno i drugo, samo su to likovi iz razlicitih filmova:)
Aleksandrin album je malo vishe "sviracki" odradjen, sto je za mene O.K.
Produkcija je mogla da bude malo "bolja", ali... u redu je i ovako.
U svakom sluchaju, lepa pesma na lepom mestu :)
DADDY Z
31-10-2006, 10:14 AM
ako poredimo pesme koje su nominovane EDO je naj
iskreno C'mon boy mi je najslabija pesma na AK albumu a stvar od LET3 mi je totalna katastrofa...
Ako bi poredili albume tu bi situacija bila mnogo drugačija..
glasaću za Aleksandru čisto zbog podrške mada mislim da bi sa prvim hitom pokupila više glasova
idekius
31-10-2006, 10:49 AM
SAmo mi objasni zasto je Edo "Naj", a Let 3 "totalna katastrofa"? :)
Takodje mi nije jasno kako moze da se poredi Let 3 i Edo Majka? :confused:
perun
31-10-2006, 10:50 PM
glasaću za Aleksandru čisto zbog podr?ke mada mislim da bi sa prvim hitom pokupila vi?e glasova
Kojim hitom? Ja ga bar ne chuh od 95. ako pominjemo bas sestre Kovach... Ili jednu od njih, svejedno...:cool:
Arthur
01-11-2006, 01:03 AM
meni je parafraza šabana šaulića u Pink Floyd/deep purple mutaciji remek delo, krajnji domet SFRJ tresh art-a ( a ta je grana ipak veoma razvijena u nas!)... Edo je doktor, beskompromisno odličan... Sidarta mi je uvek bila dosadna, a o AK nemam visoko mišljenje.. nikad ni nisam imao... čini mi se da prosečna beogradjanka uz takvo vaspitanje i pozadinu može da postigne barem toliko... Mada nemam ništa protiv nje, zaista se još nije obrukala, samo me ničim nije oduševila..
DADDY Z
01-11-2006, 07:21 AM
SAmo mi objasni zasto je Edo "Naj", a Let 3 "totalna katastrofa"? :)
Takodje mi nije jasno kako moze da se poredi Let 3 i Edo Majka? :confused:
..jednostavno mi se Edina pesma najvise svidja..LET 3 mogu i znaju mnooogooo bolje-gledajuci njihova prethodna ostvarenja...
"Aleksandra Kovač nominovana je za presti?nu MTV evropsku muzičku nagradu ....u istoj kategoriji nominovani su reper Edo Majka i kontroverzna grupa ?Let 3? iz Hrvatske, te slovenački predstavnici, pjevačica Nei?a i bend ?Sidarta?...." - eto zbog cega sam ih poredio...ako kreces da glasas moras ih porediti bar malo ako su vec smesteni u istu kategoriju...naravno da nije isti mjuz,pojava,nastup,itd...
DADDY Z
01-11-2006, 07:27 AM
Kojim hitom? Ja ga bar ne chuh od 95. ako pominjemo bas sestre Kovach... Ili jednu od njih, svejedno...:cool:
" Ti " prvi singl sa albuma..
perun
01-11-2006, 08:23 AM
" Ti " prvi singl sa albuma..
AAAAA... Pa sad te kapiram, "TI" jeste singl, ali tesko da je hit! Ok, razumeli smo se... hahaha.
Dushan_S
01-11-2006, 02:10 PM
Meni je malo odbojna ta varijanta me?anja "domaćeg" jezika sa engleskim... C'mon boy? WTF? :) Ne samo u smislu teksta, nego kada pevačice sa ovih podneblja pevaju na svojim maternjim jezicima, ali kao da se radi o engleskom, gutaju suglasnike, zvuče nazalno, dodaju neke samoglasnike na kraju reči, sve u ?elji da nekako zvuče nalik svojim idolima sa zapada. Mislim, nemam ni?ta protiv da se radi na dostizanju nekih zapadnih standarda kako u produkciji i zvuku tako i u interpretaciji, ali ovo mi je samo po sebi u?asno. Takođe mi je onaj C'mon boy spot na granici parodije, njen stajling mi je pogre?an u smislu da je potpuno neadekvatan za nju i na silu, a kraj one dve ribe ispala je kao mama tom "Boy"-u kom se obraća, ono kao, uhvatili Tetu i strpali je u trenerku i patike, a sve pogre?no dolazi jo? vi?e do izra?aja kraj onih igračica. Da, i ona frizura je u?asna i lo?e joj stoji.
Naravno du?no po?tovanje tome da ona ume da peva, njenom minulom radu i da li se ekipa trudila da napravi kvalitetan album, znači ne idem u klasičan jugo-pljuvački komentar, nego jednostavno mislim da kad se već nema 100 000 dolara za spot, i kad se već rodimo ovde sa na?im jezikom a ne u L.A.-u, (kad se radi o pevačici koja ima neki minuli rad koji nije građen na tome da je dobra riba već na nečemu drugom) onda treba ispo?tovati neke na?e posebnosti, koje uop?te ne moraju stavljati nas u inferiornu poziciju. Ako nije crnkinja koja je neverovatno građena, koja fenomenalno igra i ima 23 godine, ?ta joj treba takav spot? Naravno to ?to je meni to neukusno i nije za nju koja ima mnogo drugih kvaliteta ne mora značiti da to neće "proći" u nekoj meri, nego ajd da ka?em ?ta mislim, jer dosta ljudi koje znam je negativno komentarisalo celu stvar a vidim da su ljudi na ovom forumu mo?da malo stidljivi da ne ispadne da pljuju ili ?ta već.
idekius
01-11-2006, 08:51 PM
Dule je lepo primetio to sa Engleskim jezikom... u pravu je...
Sad, sve je stvar ukusa... a po meni postoje i malobrojni primeri gde taj englesko\naski ima smisla. Primer:
MY DEAR - AZRA
skrivala se iza lutaka
orosenih sjajnih ociju
gledaj kako prica
kao dijete u snu
govorim ti sve po sjecanju
zelio sam da je izljubim
pored crkve svetog svinganja
sto god da je razlog za kasniji slom
ne spominji noc
pod zutim peludom
my dear
budjenje je nesto najgore
ispred crkve svetog svinganja
neki sretni ljudi
od tobacco road
pod zutim peludom
my dear
Na zalost, ipak je neuporedivo vise prilicno nakaradnih spojeva...
Poput:
BABY I DON`T WANNA CRY - Riblja Chorba
Kada si oti?la s njim
Bio je 13. Mart
Taj dan će ostati
Forever in my heart
Moja soba je bila prazna
I ja sam uzalud skrivao bol
A na zidu su igrale senke
Like shadows on the wall
Mrzeo sam te danju
A ?eleo te u snu
Znao sam da nikad vi?e
I can't stop loving you
Hteo sam da budem hrabar
Mu?ki da podnesem kraj
Ne, ja neću plakati
Baby, baby, I don't wanna cry
*Uopste ne mislim da je Bora los i neukusan textopisac. Daleko od toga. Mnoge njegove textove smatram gotovo genijalnim i verujem da se mogu svrstati u kvalitetnu poeziju (Pogledaj dom svoj andjele, Ravnodusan prema plachu, Lutka sa naslovne strane (jeste najizvikanija pesma, ali text je sve samo ne naivan), Kada padne noc... i mnoge druge...) ali, eto, desilo se i njemu da zajebe stvar...:) Sad, to je stvar ukusa (ili neukusa)....
meni je parafraza ?abana ?aulića u Pink Floyd/deep purple mutaciji remek delo, krajnji domet SFRJ tresh art-a ( a ta je grana ipak veoma razvijena u nas!)... Edo je doktor, beskompromisno odličan... Sidarta mi je uvek bila dosadna, a o AK nemam visoko mi?ljenje.. nikad ni nisam imao... čini mi se da prosečna beogradjanka uz takvo vaspitanje i pozadinu mo?e da postigne barem toliko... Mada nemam ni?ta protiv nje, zaista se jo? nije obrukala, samo me ničim nije odu?evila..
Nemoj da gresis dusu .... devojka peva kao bog ..... jedini problem je sto nekako kad se snimi , ne izlazi ondako kao kad peva u prostoriji ... slicna stvar je sa Brankicom Vasic ( Vasilisom ) i jos nekoliko pevacica .....
Pozdrav
DaBear
01-11-2006, 09:24 PM
[quote=Max]Nemoj da gresis dusu .... devojka peva kao bog ..... jedini problem je sto nekako kad se snimi , ne izlazi ondako kao kad peva u prostoriji ... slicna stvar je sa Brankicom Vasic ( Vasilisom ) i jos nekoliko pevacica .....
Pa to je kad se ne zna da se snimi vokal i da se izmiksa da izadje...dzabe sve!
A ja se ponudio da izmiksam par stavri da vide kako je moglo da ispadne!
Nisu se javili...:(
A ja se ponudio da izmiksam par stavri da vide kako je moglo da ispadne!
Nisu se javili...:(
Ponudio se i Dejan ( bubnjar sa albuma ) , posle kritike da nije dobro odsvirao .... takodje se nisu javili .... ( ovo je napisano , na njegovo insistiranje )
Ponudio sam im i ja pomoc u bilo cemu jos u fazi snimanja .....
Verovatno ljudi znaju sta je najbolje za njih .....
Pozdrav
DaBear
02-11-2006, 09:17 AM
Verovatno ljudi znaju sta je najbolje za njih .....
Cool !
U celom svetu vazi pravilo - Cilj ne bira sredstvo - Znaci , najbitnije je da sve na kraju ispadne dobro, a kako ces stici do toga, sam ili uz pomoc 100 ljudi nema veze. Ovde nekad ima po 5-6 producenata na jednoj pesmi, programeri, svirachi, snimatelji, mikseri..itd. samo da bi bili sigurni da je sve ok na kraju.
Ali kod nas je mentalitet drugaciji - svi hoce da pokazu kako mogu sve sami i da su kome zbog toga...:(
idekius
02-11-2006, 10:24 AM
Ali kod nas je mentalitet drugaciji - svi hoce da pokazu kako mogu sve sami i da su kome zbog toga...:(
Pa kad ti stranci nisu chuli za izreku "Mnogo babica, kilava deca" :rotfl::rotfl::rotfl:
Arthur
02-11-2006, 10:53 AM
Nemoj da gresis dusu .... devojka peva kao bog ..... jedini problem je sto nekako kad se snimi , ne izlazi ondako kao kad peva u prostoriji ... slicna stvar je sa Brankicom Vasic ( Vasilisom ) i jos nekoliko pevacica .....
Pozdrav
ok, u pravu si, ima zavidne vokalne sposobnosti... mada mi je uvek bila iritantna njena boja... al mi je iritantna i Celine Dion pa je to ne sprečava da prodaje milione... Više sam mislio na nju kao autora/textopisca/producenta...
Sinoc sam dosta razmisljao o ovome sto ste pisali ... gledajuci MTV ....
i ovo je moje misljenje ......
Ono sto radi Edo majka je lepo , i originalno , zato sto je nase ..... i zato je mozda interesantnije ....
Ovo sto radi AK je za nase uslove fentasticno .... i pevanje i aranzmani i sve .... ok , moze bolje .... ali je super ..... e sad gde je problem ..... ona " kopira " ljude koji to rade bolje , ne unosi nista svoje .... lokalno .... originalno , i onda nastane problem sto kad pustite bilo koju 23 godisnju prezgodnu crnkinju , koja peva isto i bolje sa daleko boljom produkcijom ..... jer zvuci kao daleko bolji proizvod ....
U uporedbi sa time je lose , gledajuci sam projekat za sebe , kao i uporedjujuci sa lokalnom produkcijom .... treba samo pozeleti jos ovakvih stvari ....
Kod Eda je drugacija situacija ..... unosi dosta lokalnog ...... i to je zanimljivo .... i po meni , dobitna kombinacija .... jer samo ono sto je nase .... je ono sto najbolje radimo ..... bolje od drugih ..... ( ovo je vec smislio i Brega i Kusta i ostali ...... )
Mislim da je dobitna kombinacije negde izmedju ........
Pozdrav
idekius
02-11-2006, 02:22 PM
Ne mogu, a da se ne slozim sa ovim... Jeste to tako...
Zapadnjaci to mnogo dobro rade i rade bolje od nasih, pa i od Aleksandre Kovach. Proteci ce mnogo vode Savom i Dunavom dok mi ne uspemo da uhvatimo korak.
Ja ne mogu a da ne cenim ljude koji pokusavaju da ovde taj standard malo pomere napred i koji pokusavaju da uhvate korak sa svetom i zato cenim i to sto A.K. radi. Treba vremena, rada i para... Lakse je je ganjati napumpane semplove, raditi anti-globalisticku muziku i ethno :) pod izgovorom da je to prava stvar, a da su svi drugi budale, nego stajati na crtu modrenim zapadnim bandovima...
Naravno, svega treba da bude... i ethno muzike i narodnjaka i pop-a na Srpski nachin... svega... ali je glupo bilo sta enormno favorizovati i podsmevati se drugim stvarima... Na kraju smo dosli u situaciju da mi i nemamo bandove i neki avangardniji zvuk ovog vremena. Svaka cast grupi "Strip", delimicno grupi "Van Gogh" (kazem delimichno, jer poslednji CD nema jaku pesmu) i jos po nekim gotovo usamljenim pokusajima da se razbije uchmalost i monotonija na nasoj sceni. Jeste to tesko, mali su tu budzeti, nikoga ne mozes da privuches novcem vec samo idejom... ali, bitno je da se nesto desava i sticem utisak da su stvari ipak malo krenule na bolje...
Naravno da ne treba da bilo ko gasi ethno, narodnjake, yu-pop itd. ,ali ne treba ni muziku Srbije svesti iskljucivo na to i sa prezirom gledati sve koji vole taj zvuk koji je jednostavno formirao danasnji svet...
Inace, ima mesta i za R.H.C.P., Pink, Zero 7 i za HIP-HOP i za Severinu...
Ipak neki ljudi rade muziku ne optereceni time "da bude komercijalno i da zaradi velike pare", znam da zvuchi bezveze, ali jeste tako...
Aleksandra Kovach je ipak povukla nogu za nesto sto je u svetu "kao dobar dan i ima toga koliko hoces", ali je kod nas ipak usamljeno, a dobro... i vrlo cesto naidje na nerazumevanje, osudu i preostre kritike.
P.S. Po mom misljenju, najveci favorit medju nominovanim izvodjacima jeste Edo Majka... pretpostavljam... mislim da su sanse A.K. male, ali ne zato sto je slabija...
Dok ovo pricamo Aleksandra Kovac je osvojila MTV awards ( Adria )
CESTITKE !!!!!!!!!:bounce2: :bounce2: :bend:
Pozdrav
idekius
02-11-2006, 10:25 PM
:bend::bounce2::bounce2::beer: Stvarno lepa vest... :da:
Ma da ja ipak mislim da je bolje da su poslali onu:
"...moje telo, bela ladja,
u srece te gadjaAaAa..." :da::mrgreen::rotfl:
dvuckovic
02-11-2006, 10:34 PM
eto,miks je bio toliko tanak,i toliko mnogo basa je falilo da je MTV morao da joj da nagradu. Hvala svima na podrsci!
eto,miks je bio toliko tanak,i toliko mnogo basa je falilo da je MTV morao da joj da nagradu. Hvala svima na podrsci!
....nemoj da se ljutis , ali miks zaista nije preterano dobar , ali ima tu mnogo drugih kvaliteta , kao sto smo i pomenuli ..... sto ne umanjuje moje cestitke .....
Pozdrav
znao sam ja da je u tom fazon:banghead: sad sve sto budem radio palim low cut na 500hz...\
cestitke. na vijestima cuo i bas mi bi drago....
lesha
02-11-2006, 10:52 PM
cestitke takodje.
umesto sto pljujemo, treba da za trenutak prestanemo biti srbi i nagradimo neciji uspeh.
ProkDu
02-11-2006, 11:13 PM
Čestitke i od mene. :p
Cela priča oko engleskog jezika valjda tek sad dobija smisao. Naravno, ako se otvaraju neka vrata (http://www.mtve.com/) ka evropskom tr?i?tu.
Dushan_S
02-11-2006, 11:17 PM
Ma dobro, nemoj i ti preterivati Lesho. Mo?emo svi sad kao hipnotisani da ponavljamo politički ispravne izjave i da se tap?emo po leđima, nije to re?enje. Treba nekako podcrtati konačno granicu između nedopadanja i kritike i sa druge strane pljuvanja. Bar ja mogu da cenim ne?to a da ga ne volim, ili da po?tujem trud i dobru volju koji su ulo?eni u bilo ?ta. Ne vidim da je neko ovde na temi i?ta pljuvao. Uostalom nek ka?e ko ?ta misli, a vidi se da li je to neutralno dobronamerno ili zlonamerno! Ja od ljudi ne tra?im da mi pričaju lepe stvari o meni, a i ne mo?e svakome da se dopadne sve!
A ovo je super da su joj dali nagradu i maksimalne čestitke! Vučkoviću i tebi čestitke, mada nisam u toku, priznajem, koja je bila tvoja uloga u celom projektu :)
Dushan_S
02-11-2006, 11:19 PM
Čestitke i od mene. :p
Cela priča oko engleskog jezika valjda tek sad dobija smisao. Naravno, ako se otvaraju neka vrata (http://www.mtve.com/) ka evropskom tr?i?tu.Ja recimo ne verzujem ba? sasvim u te tripove. Misli? li da bi Bregović bilo kome bio interesantan da je radio rock ili pop umesto ove njegove etno varijante? Ili da bi Vlatko Stefanovski bio interesantan da svira kao me?avina Jeff Beck-a i Steve Vai-a? nego je taj njegov koren koji je upravo na ovom podneblju ono ?to mu daje vrednost u očima ljudi van ovih granica. Samo se mi ovde stidimo opanka. Ja da pravim rnb ja bi ubacio ?argiju i neke babe sa homolja pa bi samo tutnjalo :D
dvuckovic
02-11-2006, 11:37 PM
Goran Zivkovic je miksao,ja sam bio asistent. Smiksano je za 3 i po sata,sto je Aleksandru kostalo 122,5 Eura. Meni licno je drago da je neko iz ove rupe od drzave uspio da uzme nekakvu nagradu napolju,makar bila i za najbolje skuvane virsle. Ne ljutim se,ovaj posao radim 10 godina,i da sam se emotivno vezivao za pjesme i ploce koje sam radio,imao bi 4 cira na zelucu i 8 na dvanaestopalacnom crijevu,jer mislim da je 98% toga sto sam uradio tesko smece...
Vracu,bio mi je Mili prije neku noc u studiju,sa CD-om Ane Nikolic. Koliko si zadovoljan svojim miksevima i masteringom toga?
idekius
02-11-2006, 11:44 PM
...122,5 Eura...
Tih 0,5 eu si mogao i da castis, stipso :mrgreen: :rotfl:
Zezam se, naravno, da ne budem pogresno shvacen;):)
A iskrene cestitke i tebi i nadam se da ce biti jos ovakvih dogadjaja...
@Dule_S -To sa korenima cemo lako da reshimo kad upadnem naoruzan u studio i zamenim ti text one pesmice pod pretnjom oruzja... bice umesto "...vodi me u Diznilend...", "vodi me u Pejkovac...", a mozemo i gitare da zamenimo rifovima na frulicama, pa da nam na svom primeru pokazes kako se poshtuju koreni :rotfl::D:twisted:
alavuk
02-11-2006, 11:50 PM
Cestitam joj ! konacno je uspela
Dushan_S
02-11-2006, 11:58 PM
Tih 0,5 eu si mogao i da castis, stipso :mrgreen: :rotfl:
Zezam se, naravno, da ne budem pogresno shvacen;):)
A iskrene cestitke i tebi i nadam se da ce biti jos ovakvih dogadjaja...
@Dule_S -To sa korenima cemo lako da reshimo kad upadnem naoruzan u studio i zamenim ti text one pesmice pod pretnjom oruzja... bice umesto "...vodi me u Diznilend...", "vodi me u Pejkovac...", a mozemo i gitare da zamenimo rifovima na frulicama, pa da nam na svom primeru pokazes kako se poshtuju koreni :rotfl::D:twisted:Ja sam već ubacio ?argiju u jednu stvar, i to sam, a i u onoj ?to ti se sviđa ima nekih, tako da ako treba da se prilagode tekstovi malo, nije frka, muzika već ima etno influencu :D
Meni licno je drago da je neko iz ove rupe od drzave uspio da uzme nekakvu nagradu napolju,makar bila i za najbolje skuvane virsle.E vidi?, nije ti uop?te lo?a ideja, prijaviću se :D ;)
ProkDu
03-11-2006, 12:02 AM
@Dushan_S
Naravno. Da nije tako, ti ne bi ubacio da ti prva melodija u Aritmija Kiss-u bude *** modus. ;)
Dushan_S
03-11-2006, 12:11 AM
@Dushan_S
Naravno. Da nije tako, ti ne bi ubacio da ti prva melodija u Aritmija Kiss-u bude *** modus. ;);) Evo čovek zna da sam ja na braniku etno muzike :p
ProkDu
03-11-2006, 12:16 AM
... sa branika, ... do delte Misisipija. :D Ristekpa
DaBear
03-11-2006, 09:37 AM
Vracu,bio mi je Mili prije neku noc u studiju,sa CD-om Ane Nikolic. Koliko si zadovoljan svojim miksevima i masteringom toga?[/QUOTE]
A ti?.
Ana je odusevljena (to je najvaznije!) Jer je ONA htela (i platila) da se PONOVO urade miksevi kad je cula mikseve iz Pinka!
A i Mili je zadovoljan, sto je isto vazno.
Nisam smeo da presviravam i menjam zvukove (a trebalo je), samo sam nasekao sve da je u ritmu (!? nista nije bilo u tajmu i kvantizovano!!!!) i promenio i doradio bubnejeve na 7 stvari. Bice jedan original miks iz Pinka, pa ce moci da se lepo uporedi kad izdje CD.;)
Sve uvek moze da se radi u nedogled i da se svaki put popravlja za po 2-3 %, ali da li treba? Bilo je vise presudnih faktora.
Kad se uporedi sa prvobitnim miksevima ovo je nebo i zemlja (vazi za 8 pesama). Ima dobrih pesama na albumu, ali ima i losih!
Sve u svemu, ja sam happy bunny!
PS Prvi set mikseva je bio top (po meni)..onda se trazilo (posle mesec dana!) da se vokal pojaca mnogo i po meni to je narusilo sliku puno, ali bitno je da je klijent zadovoljan!!
peruzza
03-11-2006, 09:43 AM
BRAVO, Alexaaaaaaaaaaaaaa:hyper: :rotfl: :hyper:ndraaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!;) ;) ;)
DADDY Z
03-11-2006, 08:45 PM
Čestitka i od mene !!!!
i hvala !!!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.