Log in

View Full Version : High Gain Pojacalo Potrebno

Arthur
21-10-2006, 07:48 PM
Dakle, ako neko ima na raspolaganju (ili poznaje nekog ko ima) bilo koje ozbiljnije high-gain cudo (ranga 5150, dual-a i sl.), a raspolozen je da ga uz veliku zahvalnost pozajmi/iznajmi za ozbiljan session (za PGP, studio 5), neka mi se sto je pre moguce javi na 064-1576075
radi se o tome da smo do pre par dana imali na raspolaganju 5150 ali ne i termine u 5ici, tako da nam je pomalo besmisleno da tamo uopste i odlazimo bez neceg tako lepog i korisnog!
Hajde forumska gitarska zajednico pomozi!

P.S: Ako je Tiki u mogucnosti da mi pomogne oko beogradskog ogranka Artista koji do sada nisu pokazali interesovanje za neko pozajmljivanje onih lepih malo zveri koje im stoje na Konjarniku, nek mi se javi ;)

Arthur
01-11-2006, 12:58 AM
Ljubaznošću članova benda Fullsize, ustupljen nam je jedan Peavey 5150...

bože blagi, ala to čudo razvlajuje!!!
jedna (!) 57ica u MCIa u 5ici, direkt u RME hdsp 9632 i all hell breaks loose... sutra nam ponovo stiže Les Paul Custom (courtesy of Sedlar) i moja karma doseže nebo :D

dawid
02-11-2006, 10:18 PM
Ljubaznošću članova benda Fullsize, ustupljen nam je jedan Peavey 5150...

bože blagi, ala to čudo razvlajuje!!!
jedna (!) 57ica u MCIa u 5ici, direkt u RME hdsp 9632 i all hell breaks loose... sutra nam ponovo stiže Les Paul Custom (courtesy of Sedlar) i moja karma doseže nebo :D
jesi ih pitao kako su zaradili pojacalo? :D
zanimljiva prica

Dushan_S
02-11-2006, 11:21 PM
jesi ih pitao kako su zaradili pojacalo? :D
zanimljiva pricaProstitucija kad se ima slobodnog vremena od faksa, ili krađa? :D ?alim se ;)

bo?e blagi, ala to čudo razvlajuje!!!
jedna (!) 57ica u MCIa u 5ici, direkt u RME hdsp 9632 i all hell breaks loose... sutra nam ponovo sti?e Les Paul Custom (courtesy of Sedlar) i moja karma dose?e neboA ?ta te u stvari sad odu?evilo odjednom? Skapirao sam da si već snimao 5150, jel ti ovaj drugačije radi?

Arthur
03-11-2006, 10:24 AM
ne :D nego svaki put se iznova oduševim :D :D Doduše, polako su i meni apetiti porasli po pitanju zrna (npr, nikako nam ne leži za solo deonice, ipak je rock band u pitanju), i malo je previše sintetičko kada sa ubode u hi-z input... srećom pa smo juče otkrili 'drastičnu' razliku na low-z inputu i sad još lepše ujeda...

@masteryoda - sa Fullsizeovcima se ne znam lično, već momci iz benda sa kojim radim.. o čemu se radi?

b.t.w - jako nam je lepo poslužio i jedan epiphone koji se našao pri ruci (courtesy of Ivan@Full Flavor) i to sa fabričkim magnetima..

Dushan_S
03-11-2006, 12:47 PM
Ni?ta ne ume da prijatno iznenadi kao jeftina gitara koja se slučajno na?la tu i kad je ubode? odjednom ... WTF? Dobije? neki ton koji te odu?evi.

dawid
03-11-2006, 06:50 PM
ma nista bitno. Zanimljiva prica. Gitarista smuvao neku manekenku punu kesha (od manekenisanja), i ona ga onda pitala sta mu treba i eto... A mi iz provincije moramo epiphone da sviramo :D mada vidis...sa peavyem radi kako valja :D

Rocket Roll
03-11-2006, 11:44 PM
Imas slucajno telefon te manekenke, ili je ona jos sa doticnim gitaristom :)

Arthur
04-11-2006, 12:39 AM
vidi, ja mislim da je vlasnik ovog pojačala trenutno u Americi... e sad dal je sa manekenkom ili ne, to ne znam :D

btw, ovo high'gain pojačalo se večeras ispostavilo kao previše high jer je razvalilo ionako razvaljenu marshallovu kutiju 4x12 koju smo ionako dobili od Srećka za dž, pa ne možemo da se žalimo... i to samo kad se uhvati akord sa osnovom A.. svi ostali zvuče normalno jedino na ovoj frekvenciji kutija popizdi i krene da urliče na leđa... ja kada je kolenom pridržavam ili jako pritisnem rukom, ona se smiri, ali ipak, imam nameru da ovu ploču i mixam... jelte.. malko bi nezgodno po moj sluh bilo... :D Tako, eto... sad se traži i jedna raspoložena 4x12 kutija... dobrovoljnim pronalazačima večna slava i mladost!

p.s - onaj Fender Deluxe se i nije preterano pokazao na drive farbama... za clean je odličan, pa i sa les paulom.. al na drajvu samo mumla.. il mi ne znamo da ga namestimo :D

dawid
04-11-2006, 12:47 AM
Imas slucajno telefon te manekenke, ili je ona jos sa doticnim gitaristom :)
ma to je davno bilo. I jeste u americi. Svira tour sa Osvajacima. Imaces od koga da pozajmljujes jos opreme posto sav kes trosi na opremu tamo :D
za pare narodnjaci, za slavu HC :D
btw, mala digresija.... jel bi iznajmio neko xpoda za snimanje iz okoline NSa?