vlado.
18-10-2006, 04:48 PM
Prvo da vas sve pozdravim, upravo sam se registrirao i ovo je moja prva poruka. Nedavno sam kupio comp i, po?to sam apsolutni tudum u vezi sa digitalnom tehnologijom, moram tra?iti pomoć. Do sad nisam imao nikakvih iskustava iz prve ruke, tj. ja direktno nisam nikad koristio ove softvere koje sada ima na raspolaganju. U jednom projektu na kojem sam radio moje kompozicije je jedan suradnik snimao i sređivao uz pomoć compa ( naravno ), ali ja sam samo svirao i obja?njavao mu ?to i kako bih ?elio da zvuči, a on je uradio sve ostalo.
Uzeo sam: RME Hammerfall multiface + cubase, live... ima ih jo? dosta + neke yamaha studio monitore, ne sjećam se sad točno modela + Miditech midicontroler...
Sad to upalim i blenem u to ko kreten jer ne znam ni?ta sa tim raditi. Ali nema veze, imam cijelu zimu ispred sebe samo da to naučim, jer svirke počinju tek na ljeto. Inače sviram bas i klavijature su mi poprilično strane, ali dosta je da mogu odsvirati temu na njima.
Svi savjeti, tutorijali, sve korisne infirmacije su dobrodo?li i bio bih vam na njima zahvalan!
Pozdrav!
Vlado
Uzeo sam: RME Hammerfall multiface + cubase, live... ima ih jo? dosta + neke yamaha studio monitore, ne sjećam se sad točno modela + Miditech midicontroler...
Sad to upalim i blenem u to ko kreten jer ne znam ni?ta sa tim raditi. Ali nema veze, imam cijelu zimu ispred sebe samo da to naučim, jer svirke počinju tek na ljeto. Inače sviram bas i klavijature su mi poprilično strane, ali dosta je da mogu odsvirati temu na njima.
Svi savjeti, tutorijali, sve korisne infirmacije su dobrodo?li i bio bih vam na njima zahvalan!
Pozdrav!
Vlado