View Full Version : ANTEC P150 Quiet PC Case - Prodavnica?
Da li neko zna gde u Zegrebu mo?e da se nađe ovo kući?te?
diviner
17-10-2006, 07:55 PM
http://www.msan.hr/
Kontaktiraj ih i poruci pomenuto kuciste. Cini mi se da su zastupnici Antec-a tako da to ne bi trebalo da bude problem.
EDIT: Evo, izgleda da imaju u prodaji, te samo treba da odes i kupis:
https://shop.msan.hr/kupac/default.aspx?tabid=61&catID=HW0403&ProductID=0150381&TimeStamp=00001971594
Puno hvala za informaciju. Jedino mi nije jasno gde da dođem da ga kupim i koja je cena. Nisam partner, i ne mogu da neđem način da pronađem te podatke; koliko sam razumeo, ua to moram da budem pravno lice, pa Vas molim da mi, ako vam nije te?ko, dobavite jo? ta dva podatka - cenu i mesto.
Jo? jednom veliko hvala na pomoći,
dash
diviner
18-10-2006, 11:29 AM
Puno hvala za informaciju. Jedino mi nije jasno gde da dođem da ga kupim i koja je cena. Nisam partner, i ne mogu da neđem način da pronađem te podatke; koliko sam razumeo, ua to moram da budem pravno lice, pa Vas molim da mi, ako vam nije te?ko, dobavite jo? ta dva podatka - cenu i mesto.
Jo? jednom veliko hvala na pomoći,
dash
Nazovi ih i pitaj za prodajna mjesta...
diviner
18-10-2006, 01:17 PM
A mozes i preko ovog formulara saznati :
http://www.msan.hr/default.aspx?tabid=135
Ok, na?ao sam sve ?to mi treba, uskoro ću imati kući?te. Hvala jo? jednom...
Pozdrav!
clusterchord
18-10-2006, 11:00 PM
ok, u cemu je stos sa tim kucistem? jel to samo malo bolje od ovih standardnih ili ima one termicke vodilice (heatsinks) i sl., kao ona skupa čuda na silentpc.com i sl..??
moje kuciste je relativno tiho, pa mi nije interesatno da ga tek "malo" smanjim osim ako mogu skroz da ga ubijem ..
jos uvijek razmisljam o ormaricu sa spuzvom iznutra i par 220VAC sporo okrecucih besumnih ventilatora odotraga - vidio sam ih i stvarno rade dobro..
Na?alost, ovo je jedno klasično kući?te ali malo modifikovano za audio. Ja imam jednu Antec Sonatu koja se pokazala kao vrlo tiho re?enje, ali po?to sklapam novu ma?inu hteo sam da jo? malo smanjim nivo buke pa je logičan izbor P150. Cifra je ovde negde oko 150 EUR, ?to za tako kvalitetno napajanje i dobro konstruisano kući?te stvarno nije mnogo. Dakle ovo mu dođe kao Sonata na steroidima, sa denfovanim stranicama i vrlo kvalitetnim napajanjem po najnovijim standardima. Sva druga re?enja koja ne uključiju ventilatore su mi mnogo skupa, i ne isplati mi se da dajem pare za njih. Ovako, imaću vrlo tiho kući?te za kućni studio za pristojne pare...
Samo jo? da dođe sledeće nedelje...
I da, zaboravih da ka?em... kada sam sa svog normalnog kući?ta pre?ao na Sonatu, bio sam zapanjen koliko buka utiče na kvalitet rada. Moja ma?ina je konstantno upaljena, i radi sa par prekida koji nisu trajali du?e od jedne noći već godinu i po dana... a sa prethodnim kući?tima i napajanjima sam dolazio na ivicu nervnog sloma... ?ta da ka?em, Antec me je kupio odavno...
clusterchord
21-10-2006, 02:54 AM
zanimljivo, morat cu to pogledati uzivo..
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.