PDA

View Full Version : My shit

silicon science
15-10-2006, 10:18 PM
Evo i od mene. Nije isproducirano nego render iz cubasea i malo psp saturatora na brzaka.

http://rapidshare.de/files/36889463/The_Face_of_desert.mp3.html

Malo dole se nalazi novi link-koji ne drka posten narod

Gianfranco
15-10-2006, 10:38 PM
Meni nije jasno zasto ljudi uploaduju na rapidshare-u !?!?!?! :banghead:

Evo sad sam dobio:
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 43 minutes)

Ima toliko drugih gde nema problema sa downloadom: megaupload,yousendit,sendspace,... (svi su *.com)

silicon science
15-10-2006, 10:44 PM
Meni nije jasno zasto ljudi uploaduju na rapidshare-u !?!?!?! :banghead:

Evo sad sam dobio:
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 43 minutes)

Ima toliko drugih gde nema problema sa downloadom: megaupload,yousendit,sendspace,... (svi su *.com)
Ma ja sam malo pre skinuo onaj trens za sekund.

silicon science
15-10-2006, 10:49 PM
Evo ga novi link

http://www.megaupload.com/?d=FDP06VPB

zoolander
16-10-2006, 06:11 AM
Evo i od mene. Nije isproducirano nego render iz cubasea i malo psp saturatora na brzaka.

http://rapidshare.de/files/36889463/The_Face_of_desert.mp3.html

Tak mi nekaj nikad ne bi palo na pamet napraviti pa mi je u tom smislu zanimljiv uradak i nisi loše potrefio ambijent.Fali mi aktivnosti u cijeloj stvari.

silicon science
16-10-2006, 06:15 PM
Niko nista da kazze?

silicon science
16-10-2006, 06:56 PM
Tak mi nekaj nikad ne bi palo na pamet napraviti pa mi je u tom smislu zanimljiv uradak i nisi loše potrefio ambijent.Fali mi aktivnosti u cijeloj stvari.
U pravu si za dinamiku,fali je. Ima jos tu posla oko aranzmana

yoloko
16-10-2006, 09:29 PM
e odličan ti je fazon samo napred!

nedostaje ti neka tema, ne?to autentično, kao ?to je rečeno, dinamika,

forma je takva da ti nedostaje radnja, a verovatno si je zamenio sa formom stanja
i
trebao bi se malo pozabaviti doterivanju zvuka-kanala, mnogo je sirovo, ali ako je ovo samo nacrt onda super

pozdrav

silicon science
16-10-2006, 09:42 PM
e odličan ti je fazon samo napred!

nedostaje ti neka tema, nešto autentično, kao što je rečeno, dinamika,

forma je takva da ti nedostaje radnja, a verovatno si je zamenio sa formom stanja
i
trebao bi se malo pozabaviti doterivanju zvuka-kanala, mnogo je sirovo, ali ako je ovo samo nacrt onda super

pozdrav
Da. Stvar i treba da bude "ravna" tj. nema klasicni aranzman sa refrenom itd. Mada sam i sam skontao da treba "nesto" da se "desi". A zvuk nije smiksan jer nemam adekvatne uslove kuci za to tj. alesis m1a mk2 i soba koja bruji. To prepustam mom dobrom prijatelju MORITZU. A i mp3 je u pitanju. Wave je daleko "masniji"
Ako te zanima jos neka moja numera evo ti link za my space
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=102925576

djnick
16-10-2006, 09:49 PM
Niko nista da kazze?

vrlo zanimljivo :) meni se svidja, samo da se izaranzhira i da se malo "nafiluje" ritam. jes sirov malo, pa vidi, nabaci malo reverba & compressije :) najbolja mi je tema posle pola pesme [oh kako ovo mozhe da bude dobar uvod u FullOnTrance] ;) he he:da:

silicon science
16-10-2006, 09:55 PM
vrlo zanimljivo :) meni se svidja, samo da se izaranzhira i da se malo "nafiluje" ritam. jes sirov malo, pa vidi, nabaci malo reverba & compressije :) najbolja mi je tema posle pola pesme [oh kako ovo mozhe da bude dobar uvod u FullOnTrance] ;) he he:da:
Hvala puno. Mashina mi je dosta slaba - Pentium 4 na 1.8 overklokovan na 2.12, 700 mb rama... vec je zacvilela jer imam oko 50 kanala a samo cetvrtina je kompresovana. Produkciju i miksanje sam odnedavno prepustio prijatelju Moritzu, koji zbog zavrsavanja studija jos nije stigao nista od mojih radova da smiksa,ali cim diplomira... Skontao sam da energiju trebam usmeriti na pravljenje stvari, jer nemam uslove za mixanje. A i lakse je tako,podela rada...

silicon science
16-10-2006, 10:00 PM
Takvih uvoda ti mogu uraditi kolko ocesh, samo kazi.

DaBear
17-10-2006, 09:48 AM
Hvala puno. Mashina mi je dosta slaba - Pentium 4 na 1.8 overklokovan na 2.12, 700 mb rama... vec je zacvilela jer imam oko 50 kanala a samo cetvrtina je kompresovana. Produkciju i miksanje sam odnedavno prepustio prijatelju Moritzu, koji zbog zavrsavanja studija jos nije stigao nista od mojih radova da smiksa,ali cim diplomira... Skontao sam da energiju trebam usmeriti na pravljenje stvari, jer nemam uslove za mixanje. A i lakse je tako,podela rada...

Pravilo br.1 (bar ovde!) kad nekome pustas pesmu nemoj da se unapred izvinjavas kako nije bas dobra, los mix, bruji soba, slab comp itd.
U startu si sasekao sebe i neko misljenje koje se vec tad formira kod onoga ko treba da to skida i slusa....

silicon science
17-10-2006, 10:17 AM
Pravilo br.1 (bar ovde!) kad nekome pustas pesmu nemoj da se unapred izvinjavas kako nije bas dobra, los mix, bruji soba, slab comp itd.
U startu si sasekao sebe i neko misljenje koje se vec tad formira kod onoga ko treba da to skida i slusa....
Ma opusteno...
Svakako hvala na savetu
Koje je tvoje misljenje u vezi skladbe?