PDA

View Full Version : Teska odluka...

peraZdera
13-10-2006, 05:16 PM
Zanima me kada si doneo konacnu odluku da se profesionalno bavis zvukom i muzikom? Da li si batalio skolu i u koju si skolu isao i sta si inace sa skolom planirao dalje... Tvoja autobigrofija od mladjih dana... :mrgreen: hehe

DaBear
13-10-2006, 07:59 PM
Zanima me kada si doneo konacnu odluku da se profesionalno bavis zvukom i muzikom? Da li si batalio skolu i u koju si skolu isao i sta si inace sa skolom planirao dalje... Tvoja autobigrofija od mladjih dana... :mrgreen: hehe

odluke nikad nije bilo...sve se desilo spontano. Stim, sto ja jos uvek ovo ne zovem profesionalnim bavljenjem zvukom i muzikom!
Kao sto rece Hans Zimmer: "svaki put kad zavrsim neku muziku za neki film, pomislim - uff, i sad sam provukao!"
Tako i ja posle svakog projekta! :rotfl:

Posle srednje sam poceo da sviram bubnjeve po bendovima, snimali itd...onda krenuo na fax (stomatoloski!) , ali sam batalio posle 6 meseci ( a da moji nisu znali!:o )

Onda je krenula elektronska faza, programiranje svim po gradu, iznajmljivanje, pa 8-kanalni studio....projekti, ploce, tv..i onda '86 odosmo u London.

Ovde sam jedno vreme imao neki poslice, a muziku radio onako usputno, dok nisam stao na noge. Onda je slucajno, malo krenulo, pa stalo, pa krenulo opet, pa je bilo mega jedno vreme, pa sad opet malo usporava...

Ali zato ima par drugih biznisa koji se uporedo razradjuju, pa koji prevali....svi imaju veze sa zvukom / slikom / muzikom, itd...tako da nije mnogo daleko.
A gde cu biti i sta cu raditi za 5 godina - ko zna?