View Full Version : Korg Pa1xpro
Vrutak
10-10-2006, 11:22 PM
Kupio sam PA1XPRO i potpuno je prazan (tvornicki).
Jel' netko ima kakve dobre zvukove za njega (npr. tambure), ili
ako postoje upute.
Svaki podatak mi je dobrodosao - da ne otkrivam "toplu vodu".
Vrutak
(vrutak@yahoo.com)
P.S.
prvi put sam ovdje, pa nemojte zamjeriti ako bas ne znam pravila igre
svaki savjet je dobrodosao.
acapupovac
12-01-2007, 09:16 PM
Sta te konkretno interesuje u vezi pa1x-pro osim tih boja?
Tiki the Boyler
13-01-2007, 11:25 AM
Dobrodošao...
Prvo popuni svoj profil da bismo znali odakle si... Vjeruj puno je lakše pomagati kada znamo gdje se fizički nalaziš!
A što se tiče boja za Pa1X... tvoja situacija ima logike samo ako si kupio klavijaturu negdje u Evropi, a ako si je pazario od šveroša, onda se opet obrati njima da ti naplate setove koje kod ovlaštenih distributera na Balkanu dobijaš free!
Nisam jednom vidio 6 setova pod različitim imenima sa potpuno istim bojama! I svaki put ga naplate. Maheri!
Nažalost... oblast u kojoj još uvijek postoji puno neznanja, a samim tim i prostora za razne mahinacije!
A ?to se tiče boja za Pa1X... tvoja situacija ima logike samo ako si kupio klavijaturu negdje u Evropi, a ako si je pazario od ?vero?a, onda se opet obrati njima da ti naplate setove koje kod ovla?tenih distributera na Balkanu dobija? free!
Nisam jednom vidio 6 setova pod različitim imenima sa potpuno istim bojama! I svaki put ga naplate. Maheri!
Na?alost... oblast u kojoj jo? uvijek postoji puno neznanja, a samim tim i prostora za razne mahinacije!
Bez uvrede, ali cisto sumnjam da ovlasceni dileri sami prave setove. Sedne covek koji radi za firmu i napakuje ceoset ritmova i boja:cool: ..... I tu je malo vise copy/paste
Tiki the Boyler
13-01-2007, 12:10 PM
Niko nije rekao da ovlašteni dileri prave setove!!!
Samo ih za razliku od ševeroša daju GRATIS!!!
A to sasvim slučajno znam iz prve ruke!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.