View Full Version : Cene na ARTIST sajtu...
DADDY Z
07-10-2006, 01:34 PM
Hoćemo li dočekati taj dan...mislim SRAMOTA za takvu jednu prodavnicu..SKY MUSIC već odavno ima cenu za SVAKI artikal na sajtu..:mad: apelujem na ljude iz ARTISTA da uhvate tokove 21. veka i koriste prednosti koje im nudi internet (manje će biti nas koji ih gnjavimo na telefonskoj liniji,pa nam onda svakako ne znaju reći cenu).:mad:
Ko se sla?e samnom nek digne dva prsta !!
stigma
07-10-2006, 01:56 PM
Nemogu nista reci kontra artista/audiopro, veoma usluzni i odgovaraju na mail u roku odmah... A tu je i draz pogadjanja i cijenkanja:mrgreen: . Na audiopro.hr imaju cijene za svaki artikal
Rocket Roll
07-10-2006, 02:56 PM
Dizem dva prsta. Nikada ne mogu da se dobiju na telefon, ako udjes samo da gledas neljubazni su, nikada ne znaju sta sve imaju i cemu sluzi to sto imaju (po mom iskustvu), pa bi mi bilo draze da mogu da proverim na netu, skupim pare i ne razglabam filozofije - udjem, kazem "daj mi to i to", izadjem, gotovo.
Mislis na Artist na Konjarniku?
Tu bih morao da opovrgnem sve sto si rekao, jer su prema meni uvek bili izuzetno ljubazni, predusretljivi i spremni da pomognu, koliko je to u njihovoj moci. Naravno, uvek su imale i najbolje cene, a ono sto nisu imali u radnji, nabavljali bi po potrebi.
Za cene na sajtu se slazem, ali je za to razlog verovatno potreba za svakodnevnim (ili cestim) azuriranjem. Ipak, bilo bi lepo da ih ima.
Tribal_kg
07-10-2006, 06:41 PM
Mislis na Artist na Konjarniku?
Tu bih morao da opovrgnem sve sto si rekao, jer su prema meni uvek bili izuzetno ljubazni, predusretljivi i spremni da pomognu, koliko je to u njihovoj moci. Naravno, uvek su imale i najbolje cene, a ono sto nisu imali u radnji, nabavljali bi po potrebi.
Za cene na sajtu se slazem, ali je za to razlog verovatno potreba za svakodnevnim (ili cestim) azuriranjem. Ipak, bilo bi lepo da ih ima.
Slazem se.Kad sam pazario opremu kod njih bili su skroz ljubazni i prijateljski nastrojeni (sto se i ocekuje od nekoga ko ti uzima pare :D) za razliku od ljudi u Sky Musicu koji bi trebali malo vise da poprave odnos sa musterijama..Samo sto mi nisu rekli:"koji si k usao kod nas"..:banghead:
Rocket Roll
08-10-2006, 05:29 PM
...
SumAnuT
08-10-2006, 08:59 PM
Brate, ti imas psihickih problema.
Rocket Roll
08-10-2006, 09:23 PM
Hvala na komentaru :)
wazzuu
10-10-2006, 11:43 AM
Za BG Artist shto se tiche ljubaznosti mogu da kazem sve najbolje, specijalno Mica koji se stvarno trudi da udovolji....
Ali uvek neshto ne mogu da urade, nameste, povezu, stvarno ne znaju shta imaju od opreme, kada ce biti nabavka i sl.
Cene na sajt ne mogu da stave "jer imaju prepune ruke posla i rade emisiju za tv" ?!??!
Opasno sam razmishljao da im preporuchim da im to radim za dzabe, al me proshlo :D
Rocket Roll
10-10-2006, 03:27 PM
Pa, 4 what it's worth, poslao sam im jedan ugladjen email, ali do sada nisam dobio odgovor. Ako vas ne mrzi da procitate, napisao sam ovako:
"Drago mi je da postoji neko kao Vi, ko ima sjajnu ponudu i generalno odlicne cene opreme. Medjutim ste mi malo predaleko da stalno svracam i proveravam cene opreme, a i telefon Vam je vrlo cesto zauzet - sto shvatam, puno ljudi se interesuje a i Vas nema toliko da im stalno odgovarate na pitanja... Mislim da bi i za ljude iz sire Srbije bilo odlicno kada bi na Vasem sajtu videli cene. SkyMusic je to uveo, takodje i Nota i Maricev muzicki servis, pa se pitam - je li Vam to izvodljivo? Mozda da okacite .pdf cenovnik za download na jednom delu sajta?
Puno pozdrava, ..."
Faktor X
14-10-2006, 02:04 PM
u BG artistu su mi bili extra ljubazni, pricali smo lepo, odgovorili mi na pitanja.
NS artist takodje ok prijatan lik...satima sam slusao zvucnike i nisu me oterali, nije ga mrzelo da prebudzi cd player, pojacalo na zvucnike u drugi kraj sobe.
u sky musicu koji mi je na 200 kilometara od kuce odem i tamo nece da mi pokazu zvucnike zbog raznih razloga, pa dodjem da kupim pojacalo ono nema vishe a zvao sam dan pre i jako su neljubazni bili svaki put i cuo sam vec od vishe ljudi slicne price.....
inache artist bi stvarno mogao da stavi cenovnik na net. poslao sam bio mail da pitam neke cene i u sky i u artist i josh mi niko nije odgovorio vec nedeljama...
aj zhiveli
DADDY Z
14-10-2006, 03:17 PM
OK...ali nije ovde reč o ljubaznosti radnika nego o website-u...
NAMERNO sam poredio Sky music pošto su mi oni referenca za neprofesionalni odnos prema poslu a čak su i oni sredili site.Upravo Artist koji su daleko iznad svih sebi ne smeju da dozvole ovakav propust !!!
ArchSound
15-10-2006, 01:16 PM
Ja ipak mislim da oni nece da stave cene na sajt posto ih stalno menjaju i ne zele da im neko dodje i kaze da je video na sajtu da nesto kosta toliko i toliko a kad je dosao u radnju ispalo jeftinije, haha.
I onda ce covek da se buni i htece da plati skuplje, sto mu oni nece dozvoliti posto je to sto on hoce od danas na popustu.
I eto ti tako nezadovoljnih musterija!!!:rotfl:
statusband
17-10-2006, 12:45 AM
Sto se tice cena,bilo bi lepo da ih ima na sajtu.Cenim tu kucu i pozdravljam svo osoblje,ljubazni su maksimalno,a i trebalo bi da iznajmim neki stan u ustanickoj,pa ce mi biti komsije,moram malo da ih hvalim:) ,da mi ne sruse tarabu,hehehe:D .
Kad god nekom od ortaka treba nesto od opreme,ja preporucim Artist.Vreme bi bilo da uzimam proviziju:D .
Salu na stranu,cene su korektne,ali me mrzi da zovem non-stop,dajte neke cene na sajt.
Sto se tice Sky musica,nemam komentara,nekultura im je na nivou.
Rocket Roll
19-10-2006, 07:23 PM
Prijatno iznenadjenje! Danas sam primio odgovor na gorespomenuti mail - dobre vesti. Nadam se da se nece ljutiti ako sadrzaj podelim sa vama:
"G-dine I...,
Vasa primedba je potpuno na mestu, ali trenutno prebacujemo sajt na nemacki server (vise mesta za .pdf, tekst, demo songove...). Nadamo da cemo uskoro prevazici taj problem i postaviti cene na sajt.
R. I.,
General manager"
shojke
20-10-2006, 10:24 AM
Artist:
Potrebna nam je osoba koja bi vodila računa o sajtu...
Neko ko dovoljno poznaje muzičku tehniku i neko ko je voljan da sajt popunjava sadr?ajem... Ako ima zainteresovanih neka je jave na public@soundnmusic.net
Kompletan CMS sistem je odra]en, tako da nema pun razmi?ljanja...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.