View Full Version : Yamaha HS80M vs. KRK RP8
Doomcore
01-10-2006, 11:31 PM
Hey....
Sto kazete na ova dva monitora.....oba dva sam cuo....i oba dva su mi sve svidila jako....tako da sam u dilemi koji kupiti!!! :confused: Koja su vasa iskustva s ovim monitorima i koji bi vi prije kupili??? :banghead:
Veliki pozdrav....
Kada sam trazio monitorce za sebe, KRK mi je bio cenovno pristupacniji i to je bio jedan od razloga sto sam ga uzeo ali i veoma solidne mogucnosti da se s njim napravi dobar mix. Za sada nisam imao nista i miksu sto mi je promaklo na KRK, sto ne znaci da na nekom Adamu to nebih zapazio. Sve u svemu za home recording dobro resenje, makar meni.:)
oba dva sam cuo....i oba dva su mi sve svidila jako.
"Oba" ;) :D
'oba', a ako ti se svidi i Tapco s8, onda 'oba tri' ;)
Doomcore
02-10-2006, 11:03 PM
LOL....mislim da ce to biti KRK RP8 na kraju....manja cijena.... :D
Hvala.... ;)
Ima li krupnije razlike izmedju RP8 i RP6-ice?Nameracio sam se na njih
ali mi tih sto evra razlike nije bas pri ruci.Zvuci li osmica mnogo bolje?Neda mi djavo
mira,vijam jos tu stotku E pa me zanima hoce li biti za razlogom cimanje u koje sam
se bacio?
Tu vec zavisi kolika ti je soba. Svakako ces sesticu lakse pripitomiti od osmice, polazeci od pretpostavke da ti to treba za kucu.
Ima li krupnije razlike izmedju RP8 i RP6-ice?Nameracio sam se na njih
ali mi tih sto evra razlike nije bas pri ruci.Zvuci li osmica mnogo bolje?Neda mi djavo
mira,vijam jos tu stotku E pa me zanima hoce li biti za razlogom cimanje u koje sam
se bacio?
Ne verujem da ces primetiti neku posebnu razliku iako ja imamo RP8, ali sam siguran da bi mi i RP6 obavio posao u mojoj prostoriji koja nije prevelika, nekih 20 kvadrata.;)
pedjah
16-11-2006, 05:01 PM
Ako je u pitanju jeftinija varijanta onda mo?e? uzeti HS 50.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.