Log in

View Full Version : glupost do zla boga

alavuk
24-09-2006, 10:49 PM
nesto nece cubase sx3 da mi ucita baterry2 napise mi instalation error a registration tool mi procita stari tj prethodni serijski broj sa kojim sam regov'o battery2...

a da moj os je winxp sa service pack-om 01

alavuk
25-09-2006, 11:28 PM
zar od 45 gledanja ove teme ama bas niko ne moze da mi pritegne u pomoc ?

Jan
25-09-2006, 11:37 PM
zar od 45 gledanja ove teme ama bas niko ne moze da mi pritegne u pomoc ?

E,pazi ja imam problem sto meni Nuendo ne jednostavno ne vidi Battery 2,dok je Cubase vidi...ne znam u cemu moze da bude problem....

kejkz
26-09-2006, 12:09 AM
Očisti registry od svih keyeva u kojima se pominje battery 2... pritisni win+r, otkucaj regedit, pokreni pretra?ivanje (ctrl+f) i napi?i battery 2. Trebao bi da ti izađe registracioni ključ, obri?i svako pominjanje Battery 2 u registriju. Verovatno si instalirao neku raniju verziju, pa je stari ključ ostao kao neva?eći za novu...
Srećno...

alavuk
26-09-2006, 10:32 AM
ok hvala ! :] sad izbrisax sve zivo (folder battery2 u registry-u) sad krece restart pa cu da instaliram

da dodam ... znaci radi :]]]]

kejkz
26-09-2006, 01:41 PM
Sjajno, drago mi je da si ga sredio.

Srećan rad...

Jan
26-09-2006, 03:14 PM
A sta ja da radim po pitanju sto Nuendo ne vidi Battery2:)?

kejkz
26-09-2006, 06:52 PM
Da li si siguran da se Battery nalazi u folderu gde se nalaze ?erovani VST instrumenti i efekti? Da li i Cubase i Nuendo skeniraju taj folder u kome se battery nalazi? Nekada se desi da instalacije ide u folder \program files\steinberg\vstplugins\, proveri da nije slu;ajno u tom folderu.
Ako radi u Cubase-u, naprosto mora da radi i u Nuendu, samo je u pitanju neki previd.

Jan
27-09-2006, 05:05 PM
Da li si siguran da se Battery nalazi u folderu gde se nalaze šerovani VST instrumenti i efekti? Da li i Cubase i Nuendo skeniraju taj folder u kome se battery nalazi? Nekada se desi da instalacije ide u folder \program files\steinberg\vstplugins\, proveri da nije slu;ajno u tom folderu.
Ako radi u Cubase-u, naprosto mora da radi i u Nuendu, samo je u pitanju neki previd.

Hmmm...Sve instalacije za VSTi su mi u folderu c:\program files\steinberg\vst plugins ,i sve mi instalacije rade osim Battery 2 u Nuendu...i reinstalirao sam...i stavljao instalaciju u c:\program files\steinberg\nuendo3\vst plugins ...i nece pa nece...a Cubase ga u svakom slucaju chita...nije mi jasno:(