View Full Version : Aleksandra Radovic, album
Apsolutno ne pratim ovu vrstu muzike, ali mi se prethodni album jako svideo ('So u moru' mi je jedna od lepsih domacih balada), a Aleksandru smatram za jedan od nasih najboljih vokala.
Na sta lici ovaj novi album, nisam jos nista cuo, samo vidim reklame po medijima. Ko je radio, kako zvuci........ ?
ProkDu
22-09-2006, 04:37 PM
Čuo sam samo jednu pesmu (mp3 u?as grebovan), ne mogu da ocenim, tako da i mene zanima. :)
Darko Dimitrov , Niksa Bratus , Zoran Radetic , Marijo Pajic .....
post Metro studio .... Janez Krizaj ( Gibboni )
Aleksandra milutinovic i ostali su kompozitori ......
Pozdrav
Ekipa obecava....... jesi cuo nesto?
STUDIOTON
22-09-2006, 05:11 PM
Ekipa obecava....... jesi cuo nesto?
Pa max je dobru vecinu radio , sve je pomenuo ali sebe nije, skromno;)
Pa max je dobru vecinu radio , sve je pomenuo ali sebe nije, skromno;)
Max je radio samo jednu ..... znas to dobro ;)
Pozdrav
STUDIOTON
22-09-2006, 05:25 PM
Max je radio samo jednu ..... znas to dobro ;)
Pozdrav
Da , najbolju pesmu :cool:
ProkDu
22-09-2006, 05:34 PM
Iskopah ovo, deo:
Rađeno live:
Traktor - Levi dek pesma (filterovano), Desni dek drum loop
Bass - Junglist VSTi subbass (sviran preko midi keyboard-a)
link (http://depositfiles.com/files/272653/sa_bassom_normalized.mp3.html)
:D
idekius
22-09-2006, 06:57 PM
Janez Krizaj ( Gibboni )
Sto puta sam ti rekao da je Krizaj skijas, a ne muzikant! :banghead::D
alavuk
22-09-2006, 09:23 PM
bojan krizaj je skijas :]
bojan krizaj je skijas :]
:banghead:
1. Mrzim da kenj**m po ljudima koji su miljama iznad mene u poslu, pa necu ni sad (mnogo):)
2. Kupih danas Cd, i samo sam jednom preslusao, ne previse detaljno. Na prvu loptu (samo jedno slusanje), pesmama nisam odusevljen, bar u poredjenu sa prethodnim albumom. Pored one lepe pesme (Titanik-Gibonni mix, sa nekog festivala) mi se svidela jos jedna i po pesma. Tekstovi - onako, solidno, bez rupa, ali nista posebno
3. Preporucio bih svima da poslusaju, jer je jako zanimljivo cuti par dobrih studija iz SFRJ (rokoko, croatia, Pink, Radetic, Dimitrov, valjda nisam nesto omasio) na istom albumu (meni Pink najlosije zvuci)
ono sto meni nekako, hm..... Njen vokal mi je jako stisnut dinamicki na nekim pesmama, kao da se radi o pevacu koji ima mnogo manji volumen, nego ona. Imam jak utisak da je mastering radjen MS i da je sredina jako stisnuta na ustrb krajeva, ne samo vokal vec sve......
Ako sam preterao, izvinjavam se........
edit/
i da, jedan od ruznijih reverba koje sam cuo u poslednje vreme, na jednoj Radeticevoj baladi
Da ja i ti nismo u nekoj telepatskoj vezi???:mrgreen: Imam gotovo identican stav povodom ovih pesama...lepo i shuplje...produkcijski nista spektakularno,cak mogu reci da mi se neke pesme produkcijski uopste i ne svidjaju...vecina pesama po mom misljenju jako "prozirna" iliti losa,ali sve u svemu fino upakovano pa jos kao i lici na nesto...steta jer zena ubija glasom...
nije lose.. al previse mi "digitalno" zvuci :P :P :P
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.