View Full Version : moj psytrance - ready to dl & comment
djnick
07-09-2006, 01:10 AM
pozz svima.
evo da ne lutam po forumu, reshih da bacim par linkova ovde odakle mozete skinuti 2 demo songa, prvi je progressive trance, drugi fullon, sve radjeno u mom omiljenom trekeru Renoise :]
djnick-tribute2amiga-demosong.mp3 [4,56mb; 128kbit]
http://tinyurl.com/gmzsn
[semplovao sam staru emisiju iz 80ih, "computer chronicles"]
djnick-xtc-demosong.mp3 [3,6mb; 112kbit]
http://tinyurl.com/k9tv2
[semplovao sam emisiju Peter Jennings Reporting: ‘Ecstasy Rising’].
my renoise music corner:
http://www.renoise.com/songs.php?pg=artist&id=754
renoise forum u vezi ovih songova:
http://www.renoise.com/board/index.php?showtopic=10449&st=0&gopid=73030&#entry73030
any comment is welcome :]
SHIVA
07-09-2006, 10:21 AM
Ola!!!
Napokon neshto iz mog dvorishta :D Nadam se da si zaista zhelio chuti iskrena mishljenja.
Tehnichki stvari nisu loshe izvedene koliko su nespretno smixane. Leveling je potpuno promashen... konstantno dominiraju bas frekvencije i to "zatvara" sliku. Stvari zvuche kao da si ih radio na kvazi 2 x 180 W hi fi all_in_one sony linijskim zvuchnicima ili PC zvuchnicima. Ukoliko ne radish na monitorima ovaj propust je (gotovo) neminovan. Ukoliko imash monitore definitivno se morash vishe fokusirati na slushanje tudjih nego na stvaranje svoih stvari. Treba stvoriti dobre reference "u glavi" prema koima chesh kontrolirati zvuchnu sliku. Uvijek usporedjuj svoje radove s najboljim produkcijskim uratcima iz tog zhanra. Nekakav spectrum analyser definitivno pomazhe za primjechivanje razlika izmedju dobrih tudjih stvari i vlastitih aranzhmana.
Low cut na 32 Hz je momentalno otvorio zvuk na obje stvari. Previshe bas frekvencija "pojede" svu snagu i apsolutno nema srednjih i visokih tonova. K tome si previshe komprimirao (pogotovo XTC) master kanal pa se sve udavi kad kick udari a synthevi se minimalno otvore ali samo do sljedecheg kick-a. S kompresorima chesto vrijedi "manje je vishe".
Perkusije su vrlo plitke. Gotovo nemaju nikakvog prostora i vrlo su "tanke". Layering perkusija je nuzhan za postizanje punog zvuka u tako kratkim intervalima koje diktira tempo brze el. glazbe. Preporucham Trazient dizajner ili PSP Mix Trebel i malo vishe "slojeva" pojedinog elementa.
U "tribute 2 amiga" synth koi se povremeno javlja ima way 2 much reverba tako da je ispao mutan umjesto prostoran.
Ukupan tehnichki dojam je dosta losh upravo zbog losheg levelinga, 2 much bass frekvencija i 2 much komprimiranja iako sadrzhaj ima potencijala. Drugim rjechima od ovih aranzhmana se da izvuch PUUUUNO vishe samo s malo pazhnje u mixanju. Znam da je to dosadan dio posla, ali s time se morash pomirit. Kad je aranzhman jednom gotov posao tek pochinje. Poklanjaj pazhnju detaljima... to je ono shto chini razliku izmedju prosjechnih i dobrih stvari.
Inovacijski i tematski na zhalost 0 bodova. Stvari zvuche identichno kao 200 slichnih takvih stvari izdanih tokom zadnje 2 godine. Teme su predvidive, soundovi izlizani i sve skupa djeluje kao hibrid Infected-a, Alien Project-a i Rinkadink-a. Ostavlja se dojam da zapravo tezhish hiper produkciji i pokushavash se prilagoditi trzhishtu. Standardni aranzhmani, soundovi i krajnje ofucani semplovi koi velichaju konzumaciju raznih droga. Osobno ne volim ovakvu vrstu pomodnog psytrance-a koja ne sadrzhi niti mrvicu psycheadelic, mind banding ili twisted elemenata shto je izvorno bilo obiljezhje ovog pravca. No sve je podlozhno komercijalizaciji i razvodnjavanju, ali to pak nie tvoja krivica i ne spada u ovaj rivju :)
Sve u svemu nadam se da chesh se i dalje truditi i da che biti josh tvoih uradaka, i nadam se da mi nechesh zamjeriti otvorenost i kritiku.
lp
zoolander
07-09-2006, 11:59 AM
Na drugoj su stvari basevi malo manje izra?eni,ali mi ni na prvoj nisu opće pretjerani.Volim trance,no ne slu?am ni redovito ni često pa ne mogu komentirati jel ne?to demode ili ne.Sve u svemu i jedna i druga stvar mi se jako dopada,super,palac gore.
djnick
07-09-2006, 01:59 PM
Ola!!!
Napokon neshto iz mog dvorishta :D Nadam se da si zaista zhelio chuti iskrena mishljenja.
Tehnichki stvari nisu loshe izvedene koliko su nespretno smixane. Leveling je potpuno promashen... konstantno dominiraju bas frekvencije i to "zatvara" sliku. Stvari zvuche kao da si ih radio na kvazi 2 x 180 W hi fi all_in_one sony linijskim zvuchnicima ili PC zvuchnicima. Ukoliko ne radish na monitorima ovaj propust je (gotovo) neminovan. Ukoliko imash monitore definitivno se morash vishe fokusirati na slushanje tudjih nego na stvaranje svoih stvari. Treba stvoriti dobre reference "u glavi" prema koima chesh kontrolirati zvuchnu sliku. Uvijek usporedjuj svoje radove s najboljim produkcijskim uratcima iz tog zhanra. Nekakav spectrum analyser definitivno pomazhe za primjechivanje razlika izmedju dobrih tudjih stvari i vlastitih aranzhmana.
Low cut na 32 Hz je momentalno otvorio zvuk na obje stvari. Previshe bas frekvencija "pojede" svu snagu i apsolutno nema srednjih i visokih tonova. K tome si previshe komprimirao (pogotovo XTC) master kanal pa se sve udavi kad kick udari a synthevi se minimalno otvore ali samo do sljedecheg kick-a. S kompresorima chesto vrijedi "manje je vishe".
Perkusije su vrlo plitke. Gotovo nemaju nikakvog prostora i vrlo su "tanke". Layering perkusija je nuzhan za postizanje punog zvuka u tako kratkim intervalima koje diktira tempo brze el. glazbe. Preporucham Trazient dizajner ili PSP Mix Trebel i malo vishe "slojeva" pojedinog elementa.
U "tribute 2 amiga" synth koi se povremeno javlja ima way 2 much reverba tako da je ispao mutan umjesto prostoran.
Ukupan tehnichki dojam je dosta losh upravo zbog losheg levelinga, 2 much bass frekvencija i 2 much komprimiranja iako sadrzhaj ima potencijala. Drugim rjechima od ovih aranzhmana se da izvuch PUUUUNO vishe samo s malo pazhnje u mixanju. Znam da je to dosadan dio posla, ali s time se morash pomirit. Kad je aranzhman jednom gotov posao tek pochinje. Poklanjaj pazhnju detaljima... to je ono shto chini razliku izmedju prosjechnih i dobrih stvari.
Inovacijski i tematski na zhalost 0 bodova. Stvari zvuche identichno kao 200 slichnih takvih stvari izdanih tokom zadnje 2 godine. Teme su predvidive, soundovi izlizani i sve skupa djeluje kao hibrid Infected-a, Alien Project-a i Rinkadink-a. Ostavlja se dojam da zapravo tezhish hiper produkciji i pokushavash se prilagoditi trzhishtu. Standardni aranzhmani, soundovi i krajnje ofucani semplovi koi velichaju konzumaciju raznih droga. Osobno ne volim ovakvu vrstu pomodnog psytrance-a koja ne sadrzhi niti mrvicu psycheadelic, mind banding ili twisted elemenata shto je izvorno bilo obiljezhje ovog pravca. No sve je podlozhno komercijalizaciji i razvodnjavanju, ali to pak nie tvoja krivica i ne spada u ovaj rivju :)
Sve u svemu nadam se da chesh se i dalje truditi i da che biti josh tvoih uradaka, i nadam se da mi nechesh zamjeriti otvorenost i kritiku.
lp
najzad konstruktivan email :))
naravno da sam zeleo cuti sve, zato sam i postavio demo...
overall - poceo sam da obracam paznju na finalni zvuk tek u "tribute2amiga" songu, ["xtc" je nastao samo 10 dana pre ove pesme i tu se osetno moze chuti loshiji kvalitet]...
da, imao sam dugo vremena problem sa zvukom - na zalost nemam monitore [imam neku klasicnu panasonic-ovu mp3 liniju sa lazhnih 2x300w izlaza s plastichnim zvuchnicima] i muku muchim da remixujem na kraju sve to da "zvuchi" oshtro... definitivno imam problem sa hihat-ovima, moram ih mnogo vise eq nego do sad, prste kad se puste, a prilikom final rendera i eq pesme, dosta uporedjujem... npr ovu poslednju stvar sam uporedjivao s Protoculture-om... mozhesh chuti kako zvuchi mix u 1 wave-u mog zvuka i Protoculture-a na ovoj adresi
http://www.renoise.com/board/index.php?showtopic=10401
ili direktno na link:
http://www.djnick.co.yu/djnick_vs_protoculture.mp3
eh da, od skoro sam ponovo poceo da radim muziku [posle pauze od jedno 5-6 godina], psy mi se chinio prilichno tezhak u smislu produkcije i kvaliteta, tako da sam se odluchio da napravim ovaj psy-experiment :]
tvoje kritike su do sad najbolje od svih! hvala i cujemo se uskoro, cim odradim jos nesto :] a trenutno imam jos 3 demo-songa da zavrsim pa cu baciti link.
pozz!
djnick
07-09-2006, 02:02 PM
Na drugoj su stvari basevi malo manje izraženi,ali mi ni na prvoj nisu opće pretjerani.Volim trance,no ne slušam ni redovito ni često pa ne mogu komentirati jel nešto demode ili ne.Sve u svemu i jedna i druga stvar mi se jako dopada,super,palac gore.
s obzirom da sam jos u fazi experimentisanja s kvalitetom - shta mislite, da li bi mogla cela stvar [ova druga, "xtc"] da se equalizuje i da se unormali u poredjenju s ostalim izdanjima? ili bi bolje bilo da svaki instrument u pesmi polako sredim...? ja bih smanjio samo basove [na zalost nemam jos uvek monitore] i visoke, podigao srednje i generalno bi trebalo da bude bolje...
zoolander
07-09-2006, 02:36 PM
Ja nisam zapazio tolko negativnih detalja ko Shiva,trudil sam se čuti to kaj čovjek priča,no ja to čujem ,ako čujem,u puno manjem intenzitetu.Osobno ne bih previ?e prčkao po mixu,ko ?to rekoh meni je korektan.
Tomislav
07-09-2006, 03:03 PM
Meni se ova prva pjesma previše sviđa... Inače slušam metal al ono... ja mislim da je mix do yaya. Mislim ono... ja se ne kužim u napredne stvari al zbilja mi je super :)
SHIVA
07-09-2006, 05:26 PM
@ djnick: Drago mi je da se ne ljutish jer kritika zaista nie bila zlonamjerna.
- shto se tiche EQ-inga XTC stvari, ili ako si mislio nekakvog masteringa, nisam neki expert na tom "reparativnom" polju i stvarno nemam kvalitetnu predodzhbu koliko se tochno mozhe dobiti EQ-ingom. Josh manje mogu procjeniti isplati li se ta intervencija jer to je chisto tvoj subjektivni dozhivljaj. Ono shto ti mogu rechi jest ono shto i sam primjenjujem kada je ova tematika u pitanju:
Fix it in the mix!!! Dobar mix ne zahtjeva mastering. Ne kazhem da dobar mastering inzhinjer ne mozhe popraviti i najbolji mix, ali losh mix s dobrim masteringom i dalje ostaje losh mix. Mastering mozhe izbrusiti stvar ali ako su soundovi loshi i mix mutan, nejasan, "stisnut" kompresorom ili sjeban limiterom... nema tog masteringa koi che to popraviti.
- znam kako zvuchi protoculture. imam oba dva albuma :) Na zhalost ako slushash to na "hi-fi" liniji mozhesh do besvjesti usporedjivati... ta linija ima prenaglashen bas, malo srednjih i gotovo nishta visokih tonova. Dakle usporedjujesh svegas polovicu od cjele stvari zapravo chujesh jer druga polovica je tiha, mutna ili uopche ne svira. Inache protoculture ne bi bio losh kriterij, iako mi tematski nie bash jako drag.
Dok si ne sredish neko slushanje predlazhem da se zabavljash komponiranjem ili ti ga midi sekvenciranjem. Svladavanje kompresije, reverba i mixa na zvuchnicima kakve imash predstavlja sizifov posao.
Nadam se da chesh uskoro imati novog materjala. Unatoch kritici JAKO me veseli da netko radi i ovakvu muziku.
good luck!
kejkz
07-09-2006, 06:11 PM
Pored svega ?to je Shiva rekao, a sla?em se sa svim tačkama, po meni najveći problem je odsustvo bilo kakvog prostorog rasporeda. Mislim da kada bi perkusije i efekte malo vi?e ra?irio u prostoru, miks bi se prilično otvorio. Razmisli dobro o paningu, nađi mesto svakom kanalu u miksu. Svi glasovi mogu stalno da lutaju u prostoru. TB liniju koja se pojavljuje na trenutke treba iz pozadine da izdigne? vi?e napred, mislim da bi jo? lep?e vozila ceo miks kada je prisutna. Treba i nju postaviti negde u prostor, mo?da sa delay-om napraviti da bude stereo ili čak jo? jednu liniju koja je malo drugačija od prve (npr. svira samo svaku drugu notu ili već ne?to slično). Poku?aj da napravi? malo vi?e varijacija na glavnu bas liniju, za svaki deo pesme. Napravi da filter na basu bude osetljiv na velocity ako je u pitanju vsti.
I za ovakvu muziku koristiti samo filtere za prelaze ne ide, poku?aj jo? neku foru, jer se vremenom se gubi zanimljivost... poigraj se malo ;)
Iako ne radi? na monitorima, poku?aj da postigne? balans izmenju niskih i visokih frekvencija. Ako semplovi nisu visokog kvaliteta, nemoj da mnogo pojačava? snimak kompresijom, lo? kvalitet će postati izra?eniji. Po meni je trenutno ovakav kakav je preglasan, sa suvi?e sub basa i preizra?enim kick-om a nikakvim visokim frekvencijama. Ali to je uvek problem miksa na kućnom stereu...
Subjektivnu jačinu će? lak?e postići ako istakne? frekvencije oko 1-2khz, mislim da ih ova pesma ima u obilju, a ne suvi?nom kompresijom ili limitiranjem... ili njihovim parom...
I nemoj miks da smatra? zamornim, on ti je isto igra, kao i pravljenje pesme... koliko ulo?i?, toliko se vrati...
ma dosta moga lupetanja, idem ja da igram D-generation i radim u protrackeru :) ma gde mi je onaj kr? od Amige?
Dobrodo?ao nazad u svet muzike...
djnick
11-09-2006, 10:05 PM
Meni se ova prva pjesma previše sviđa... Inače slušam metal al ono... ja mislim da je mix do yaya. Mislim ono... ja se ne kužim u napredne stvari al zbilja mi je super :)
trenutno zavrsavam 1 hardtrance & fullon s gitarama :] inache, obozhavam zvuk gitarske distorzije
djnick
11-09-2006, 10:07 PM
@ djnick: Drago mi je da se ne ljutish jer kritika zaista nie bila zlonamjerna.
Fix it in the mix!!! Dobar mix ne zahtjeva mastering. Ne kazhem da dobar mastering inzhinjer ne mozhe popraviti i najbolji mix, ali losh mix s dobrim masteringom i dalje ostaje losh mix. Mastering mozhe izbrusiti stvar ali ako su soundovi loshi i mix mutan, nejasan, "stisnut" kompresorom ili sjeban limiterom... nema tog masteringa koi che to popraviti.
- znam kako zvuchi protoculture. imam oba dva albuma :) Na zhalost ako slushash to na "hi-fi" liniji mozhesh do besvjesti usporedjivati... ta linija ima prenaglashen bas, malo srednjih i gotovo nishta visokih tonova. Dakle usporedjujesh svegas polovicu od cjele stvari zapravo chujesh jer druga polovica je tiha, mutna ili uopche ne svira. Inache protoculture ne bi bio losh kriterij, iako mi tematski nie bash jako drag.
Dok si ne sredish neko slushanje predlazhem da se zabavljash komponiranjem ili ti ga midi sekvenciranjem. Svladavanje kompresije, reverba i mixa na zvuchnicima kakve imash predstavlja sizifov posao.
Nadam se da chesh uskoro imati novog materjala. Unatoch kritici JAKO me veseli da netko radi i ovakvu muziku.
good luck!
tnx a lot na odlicnim sugestijama! javljam se za dan-dva cim sredim jos par stvari & linkujem ovde :]
djnick
11-09-2006, 10:10 PM
Pored svega što je Shiva rekao, a slažem se sa svim tačkama, po meni najveći problem je odsustvo bilo kakvog prostorog rasporeda. Mislim da kada bi perkusije i efekte malo više raširio u prostoru, miks bi se prilično otvorio. Razmisli dobro o paningu, nađi mesto svakom kanalu u miksu. Svi glasovi mogu stalno da lutaju u prostoru. TB liniju koja se pojavljuje na trenutke treba iz pozadine da izdigneš više napred, mislim da bi još lepše vozila ceo miks kada je prisutna. Treba i nju postaviti negde u prostor, možda sa delay-om napraviti da bude stereo ili čak još jednu liniju koja je malo drugačija od prve (npr. svira samo svaku drugu notu ili već nešto slično). Pokušaj da napraviš malo više varijacija na glavnu bas liniju, za svaki deo pesme. Napravi da filter na basu bude osetljiv na velocity ako je u pitanju vsti.
I za ovakvu muziku koristiti samo filtere za prelaze ne ide, pokušaj još neku foru, jer se vremenom se gubi zanimljivost... poigraj se malo ;)
Iako ne radiš na monitorima, pokušaj da postigneš balans izmenju niskih i visokih frekvencija. Ako semplovi nisu visokog kvaliteta, nemoj da mnogo pojačavaš snimak kompresijom, loš kvalitet će postati izraženiji. Po meni je trenutno ovakav kakav je preglasan, sa suviše sub basa i preizraženim kick-om a nikakvim visokim frekvencijama. Ali to je uvek problem miksa na kućnom stereu...
Subjektivnu jačinu ćeš lakše postići ako istakneš frekvencije oko 1-2khz, mislim da ih ova pesma ima u obilju, a ne suvišnom kompresijom ili limitiranjem... ili njihovim parom...
I nemoj miks da smatraš zamornim, on ti je isto igra, kao i pravljenje pesme... koliko uložiš, toliko se vrati...
ma dosta moga lupetanja, idem ja da igram D-generation i radim u protrackeru :) ma gde mi je onaj krš od Amige?
Dobrodošao nazad u svet muzike...
hvala ti mnogo na konstruktivnim sugestijama! :) cujemo se soon :]
kejkz
12-09-2006, 04:39 PM
Nadam se da će sledeći miks biti mnogo bolji :) Samo se usredsredi na detalje, to je ono ?to izdvaja jedan miks od drugog, i neće biti problema.
djnick
13-09-2006, 12:38 AM
Nadam se da će sledeći miks biti mnogo bolji :) Samo se usredsredi na detalje, to je ono što izdvaja jedan miks od drugog, i neće biti problema.
jeste :) a ono shto sam primetio jeste sledece... kada semplujem BassDrum -> song zvuchi mnogo bolje nego kad koristim VST BassDrum generator... i to FreeWare. Ok je zvuk al nema "oshtrinu" kako god da probam... nekako mi je tup [dull]... anyway - da li neko zna neki dobar VST za generisanje bass drum-a?
p.s. evo da chujete kako moj frend iz Hrvatske Kicko [ne znam mu nikakav Alias, mozhda ga ima] radi trance... evo nekih download linkova, chisto da chujete kako chovek radi:
"I have some tunes but the composition has been very slowly.
I lost motivation with my new job at Michelin and all this internet ;(
So i buy new hardware in hope to get my motivation up. As i sold my a4k
i cant use anymore miditracker and instead use HDREC on A1/os4.
Great program but its cubase notation style and this is hard for me to
use. I have learned alot now and i like it specially for melodies but
for drums, 303bass etc its not that same as with a tracker ;)
Anyway i hope i will make more than 2 tunes/year from now on hehe.
Here is my latest finished tune.
http://hem.bredband.net/kriskr/shumademo.mp3 (4.1mb 112kbps mono)
Here is what im working on. I just liverecorded with copy/paste
so you can hear the sounds and ideas. I will disable the dyncompressor
on my machinedrum later on. I can always compress them later on
when i learn more of compressors, how they work, what to put them on
and what not etc. As you hear there are too much hihats etc eating up
the kick etc.
http://hem.bredband.net/kriskr/soulcatcher.mp3 (5.4mb 112kbps mono)
One day when i buy a laptop pc i will try out Renoise. But thats a
far future hehe.
Kicko."
kejkz
13-09-2006, 01:39 AM
probaj ersdrums:
http://213.238.212.33/public/ersdrums/ersdrums_1_2.zip
ili downloaduj rebirth, sada je besplatan:
http://www.rebirthmuseum.com/
djnick
14-09-2006, 04:17 PM
probaj ersdrums:
http://213.238.212.33/public/ersdrums/ersdrums_1_2.zip
ili downloaduj rebirth, sada je besplatan:
http://www.rebirthmuseum.com/
hvala! dobar je ERSDrums, mada bi bilo jos bolje kad bi ReBirth bio VST controlled... mozda i moze al nisam uspeo da "provalim"...
kejkz
14-09-2006, 05:29 PM
hvala! dobar je ERSDrums, mada bi bilo jos bolje kad bi ReBirth bio VST controlled... mozda i moze al nisam uspeo da "provalim"...
Jedino preko rewire protokola. Ako program koji koristi? podr?ava rewire, nema zime... Ili da izacuje? lupove iz rebirtha, ?to i nije toliko te?ko kada se navikne? na interfejs.
lesha
14-09-2006, 05:42 PM
ako ti se svidja reason redrum, evo vst zamene..
www.devine-machine.com/Mokafix/vst1.html
/edit
oops, izgleda da su ga povukli..
djnick
14-09-2006, 10:53 PM
Jedino preko rewire protokola. Ako program koji koristiš podržava rewire, nema zime... Ili da izacuješ lupove iz rebirtha, što i nije toliko teško kada se navikneš na interfejs.
sad sam gledao po rns forumu - na zalost - renoise ne podrzava [jos uvek] rewire :( [kazu da je jako tesko dobiti licencu od propellerheads-a jer renoise team nije reg. firma]... s druge strane, madtracker ima rewire... jbg. one day, I guess... mada, ja koristim [tj koristio sam al izgleda da necu vise jer [dokazano] - nije neki zvuk] RhythmsBD by Chris Kerry http://www.chriskerry.f9.co.uk/ Plugin je skroz extra ali nema neku oshtrinu...
ali s vremena na vreme se poigram i s
DR-Fusion V1.2 [isto njegovo],
i Drumatic3 [by e-phonic] <- skroz je ok, ali opet mislim da nije to to... :(
djnick
14-09-2006, 10:54 PM
ako ti se svidja reason redrum, evo vst zamene..
www.devine-machine.com/Mokafix/vst1.html
/edit
oops, izgleda da su ga povukli..
na zhalost jesu :( prekopao sam na brzaka internet - nema nigde... shteta. meni bi trebao plugin samo za nogu [bassdrum], pa ako naletish na neki negde - postuj ovde :]
Subotic
19-09-2006, 12:47 AM
Evo probaj ova dva
http://www.e-phonic.com/plugins/drumatic3.php
http://www.soniccharge.com/products
mislim da je micro tonic bolji za kick
ali ni drumatic nije za bacanje a jos je i freeware
lesha
19-09-2006, 01:09 AM
tek sad sam skapirao da te u stvari zanima generisanje :D
probaj takodje i luxonix ravity r, izgleda smesno ali se koreanci uopste ne sale ;)
www.luxonix.com/home/en/products.html?id=ravityR
djnick
19-09-2006, 01:57 AM
Evo probaj ova dva
http://www.e-phonic.com/plugins/drumatic3.php
http://www.soniccharge.com/products
mislim da je micro tonic bolji za kick
ali ni drumatic nije za bacanje a jos je i freeware
da da, imam ih oba. tnx. nisu loshi [drummatic je extra] al u ovim vst-ovima nemam dobre HiHats [kad smo vec kod ritmova] :] treba mi samo dobar Kick koji se moze lepo izgenerisati...
djnick
19-09-2006, 02:03 AM
tek sad sam skapirao da te u stvari zanima generisanje :D
probaj takodje i luxonix ravity r, izgleda smesno ali se koreanci uopste ne sale ;)
www.luxonix.com/home/en/products.html?id=ravityR
thaaanx :) vec skidam ;)
p.s. skinuo & testirao... odlican je!! :) hvala Lesho!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.