View Full Version : Post...
Dexxy
30-08-2006, 12:53 PM
Sta je po Vama dobro od hardverskih sprava za post produkciju. A da nije previse previse skupo....
Pa u principu .... sve sto je dobro ( za post) je zapravo najskuplje od svega ......
A zasto insistiras na hardveru ????
Pozdrav
Pa i MD3 je pomalo hardware..... :)
Dexxy
30-08-2006, 02:13 PM
Insistiram na hardweru zato sto se ubi sa plug-inovima, i nikako da dodjem do zeljenog rezultata. Imam UAD-ultra. I tu ima dobrih comp, eq....ali nisam zadovoljan. Slusao sam sa tc electronic post kroz njega (neznam tacno koji model je bio) i to je to sto mi treba (valjda). MD3 nisam probao...
MD3 je alatka za PowerCore, ali to ce Max mnogo bolje od mene da ti pojasni. A mislim da se isplati... u odnosu na pravi hardware
Pa za PoCo je MD3 nesto najbolje sto sam probao , ali nista od tih stvari nece raditi same od sebe .....
Vrlo slicno mogu postici i sa IZOTOPE OZON om , ( osim kompresora ) ali i tu ima raznih dobrih
Dexxxy .... nemoj ovo da shvatis pogresno ( nemam tu nameru ) ali ti alati koje imas su savrseno dovoljni za dobar post . Ako ne dobijas zadovoljavajuce rezultate sigurno nije greska u alatima .
Ako hoces ostavi mi broj na pp pa cu da te okrenem da razgovaramo na tu temu
Pozdrav
Dexxy
30-08-2006, 10:22 PM
Znam da je MD3 za powercore....Mozda da ga probam kod nekoga u BG, pa da pazarim ako je toliko dobar.
Dexxy
30-08-2006, 10:25 PM
Ne ljutim se, znam da je ljudski faktor najbitiniji u svemu tome naravno. Zezam se ja i sa ozonom i sa svim sto postoji a dostupno je.... Sve to meni zvuci fino, ali ja jos nisam zadovoljan. Hocu jos bolje....:D
STUDIOTON
31-08-2006, 07:55 AM
Deki , idi do nekog i probaj MD3 .. Ja sam odlepio skrozzzzzzzzzzzzz
Ja nemam MD3, ali cesto koristim X3 sa PoCo, i to obicno samo kompresor, a za limiter Timeworks ili Precision, posle toga
idekius
31-08-2006, 12:40 PM
Posto vec imas UAD-1, evo ti link za nednu zanimljivu metodu masteringa... sa tri trake...
http://www.uaudio.com/webzine/2006/august/index7.html
sasaristic
31-08-2006, 01:16 PM
Ja nemam MD3, ali cesto koristim X3 sa PoCo, i to obicno samo kompresor, a za limiter Timeworks ili Precision, posle toga
Offe , pa sto ne skines demo verziju....u 2 -3 passa mozes da isprocesujes bilo koji wav, sto je kao pokloneno , obziroma da MD3 stvarno ubija, inace taj X3 i nije nesto sjajan....koliko sam video skoro da je isti kao i Tc finalizer, cak su i preseti potpuno isti.
Dexxy
31-08-2006, 10:44 PM
Ok ljudi hvala vam na savetu. Cuo sam se sa Max-om pa ce mi prezentovati MD3.....
Offe , pa sto ne skines demo verziju....u 2 -3 passa mozes da isprocesujes bilo koji wav, sto je kao pokloneno , obziroma da MD3 stvarno ubija, inace taj X3 i nije nesto sjajan....koliko sam video skoro da je isti kao i Tc finalizer, cak su i preseti potpuno isti.
Hm, a koja su mu demo oganicenja? Ispusta neke krike na minut ili sta?
sasaristic
01-09-2006, 03:32 PM
Hm, a koja su mu demo oganicenja? Ispusta neke krike na minut ili sta?
Kolio se secam....mali prekid na svakih 30sec...ili minut...ide na nerve, ali zato ne placas 500 eur :)
Kolio se secam....mali prekid na svakih 30sec...ili minut...ide na nerve, ali zato ne placas 500 eur :)
.... bice da je malo vise ;)
Pozdrav
Probao sam. Prvo, odavno nista ruznije nisam video:) , ali radi stvarno do j.., stim sto se treba lepo pozabaviti spravicom, da bi se izvukao maximum. Ali, ne verujem da cu ga koristiti u Demo modu, jer na pesmi od 5 min koju sam masterovao je napravio sigurno 15-20 prekida, potpuno nepredvidivih u vremenu, tako da ne znam kako izvesti.....
liman021
07-09-2006, 09:01 AM
hey offe pozdrav nista lakse od toga napisi jedan programcic koji ce da razbije zastitu md3 i ukine mu naredbu za demo varijantu i to je to:kesa:
Pozdrav i tebi limani, imas 100e za taj program :D :p
sasaristic
07-09-2006, 07:03 PM
Probao sam. Prvo, odavno nista ruznije nisam video:) , ali radi stvarno do j.., stim sto se treba lepo pozabaviti spravicom, da bi se izvukao maximum. Ali, ne verujem da cu ga koristiti u Demo modu, jer na pesmi od 5 min koju sam masterovao je napravio sigurno 15-20 prekida, potpuno nepredvidivih u vremenu, tako da ne znam kako izvesti.....
Nista lakse....procesuj jos jednom file....i posto verovatno prekidi nece da budu na istim mestima...pokrpi prvi....i to je to ....brat bratu...5-6 minuta posla vise
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.