gricko
28-08-2006, 01:16 PM
Na zidovima koji su obiljezeni zelenom bojom moraju doci prozori,
na mjestu gdje je zuta moraju biti vrata za ulaz. Crvena oznacava
zid koji ce biti oko 170 cm visine a iznad ce biti nagib od krova
posto je to u potkrovlju. Taj zid mi je problem ali jos uvijek pokusavam
naci rjesenje za taj dio krova tako da bih najvjerovatnije mogao racunati
da te kosine od krova nece ni biti ili bar ne cijelom duzinom zida pa bi i tu negdje mogao doci prozor. Jedan komadic moram ukrasti za krevet,ormar i tako to jer ce mi tu biti i soba za spavanje ali za to cu gledati da sto manje prostora zauzmem. Mogao bih napraviti vrata i tamo gdje sam oznacio plavom, iz druge prostorije ako bih recimo tamo jedan komadic pregradio za sobicu.Bilo bi to minimalno. Radi se o renoviranju potkrovlja, tako da jos stignem odrediti gdje ce biti vrata, gdje prozori, gdje prgradni zid pa pomozite da uredim onako kako bi najbolje odgovaralo za moj buduci studio. :) :) :)
na mjestu gdje je zuta moraju biti vrata za ulaz. Crvena oznacava
zid koji ce biti oko 170 cm visine a iznad ce biti nagib od krova
posto je to u potkrovlju. Taj zid mi je problem ali jos uvijek pokusavam
naci rjesenje za taj dio krova tako da bih najvjerovatnije mogao racunati
da te kosine od krova nece ni biti ili bar ne cijelom duzinom zida pa bi i tu negdje mogao doci prozor. Jedan komadic moram ukrasti za krevet,ormar i tako to jer ce mi tu biti i soba za spavanje ali za to cu gledati da sto manje prostora zauzmem. Mogao bih napraviti vrata i tamo gdje sam oznacio plavom, iz druge prostorije ako bih recimo tamo jedan komadic pregradio za sobicu.Bilo bi to minimalno. Radi se o renoviranju potkrovlja, tako da jos stignem odrediti gdje ce biti vrata, gdje prozori, gdje prgradni zid pa pomozite da uredim onako kako bi najbolje odgovaralo za moj buduci studio. :) :) :)