View Full Version : Tc Electronic Finalizer 96k
Dexxy
25-08-2006, 01:03 AM
Sta mislite o ovoj spravi? I da li postoji nesto slicno a da je jeftinije :D.....ili mozda nesto od plugins da rade makar slicno.....(sad preterujem)
Manley
25-08-2006, 09:22 AM
Sta mislite o ovoj spravi? I da li postoji nesto slicno a da je jeftinije :D.....ili mozda nesto od plugins da rade makar slicno.....(sad preterujem)
Mene nesto nije odusevila, iskreno da ti kazem postoje mnogo plug in-a koji rade bolje od 96k, a slican uredjaj je i dbx ddp...
Mene nesto nije odusevila, iskreno da ti kazem postoje mnogo plug in-a koji rade bolje od 96k, a slican uredjaj je i dbx ddp...hahahahahahaaha .....opet se toootalno slazem .... kad sam video naslov pomislio sam da ce ( opet ) hvalospevi na ovu spravu .... pa sam hteo da pitam .... sta se ljudima toliko svidja , kad je to prilicno prosecna sprava .....Doduse dooosta ljudi koji su upuceni , vrlo vole vu stvar i kunu se u nju , a ja nikako nisam uspeo da napravim nesto dobro .....Sa druge strane MD3 ( sa Tc m6000 ... ili PoCo ) je nesto najbolje sto sam probao ( ne racunajuci egzoticni hardware ) ali svakako daleko bolje od Finalizera .... po svemu ( samo ne treba korsititi brickwall , osim ako nemate brickwall 2 sa M6000 )
Nadam se da sam pomogao ......
Pozdrav
Dexxy
25-08-2006, 05:48 PM
Ok. Thnx na odgovorima...pomogli ste mi....
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.