PDA

View Full Version : Jel probao neko???

Manley
23-08-2006, 06:50 PM
Valley AUDIO, jel valja ovo nesto?????

DaBear
23-08-2006, 07:27 PM
Valley AUDIO, jel valja ovo nesto?????

sta su to Gate-ovi ili compressori? Valley je bio na ceni pre 20-tak godina...nisam video ovakav rack. Secam se starih pola-racka modula....plasticna kutija...

DaBear
23-08-2006, 07:31 PM
sta su to Gate-ovi ili compressori? Valley je bio na ceni pre 20-tak godina...nisam video ovakav rack. Secam se starih pola-racka modula....plasticna kutija...

Jel Valley People ili Valley Audio??...za V People sam cuo za Audio ne..

perun
23-08-2006, 07:37 PM
Meni ovi u sekciji levo izgledaju kao KEPEX-i!? Znaci gate-ovi... pa, nemam pojma, od Valley People znam Dyna-mite, trebalo bi da uzmemo 2 komada, to radi tvrdo i dobro... Po mnogima dobar drum comp. E sad ako u ovom Scamp Racku imas i kompresore, a kao da ih imas desno, cini mi se... verujem da ce biti solidni!

Da... sve ovo ukoliko sam pogodio da su levo Kepexi, tj. da je ovo VALLEY PEOPLE a ne Valley Audio!

Pozdrav...

Manley
23-08-2006, 11:13 PM
Meni ovi u sekciji levo izgledaju kao KEPEX-i!? Znaci gate-ovi... pa, nemam pojma, od Valley People znam Dyna-mite, trebalo bi da uzmemo 2 komada, to radi tvrdo i dobro... Po mnogima dobar drum comp. E sad ako u ovom Scamp Racku imas i kompresore, a kao da ih imas desno, cini mi se... verujem da ce biti solidni!

Da... sve ovo ukoliko sam pogodio da su levo Kepexi, tj. da je ovo VALLEY PEOPLE a ne Valley Audio!

Pozdrav...

Jeste, valley people Kepex II i Gain Brain II. Prodaje kolega iz Andreas Volleneweider studija...kaze kupili 16 x 9098 pa im ne treba....

moracu da uzmem ovo....ah da imaju i STUDER 900 Mic pre sa EQ-om, si probao ovo perune....trebalo bi da je dobro???

perun
23-08-2006, 11:32 PM
Jeste, valley people Kepex II i Gain Brain II. Prodaje kolega iz Andreas Volleneweider studija...kaze kupili 16 x 9098 pa im ne treba....

moracu da uzmem ovo....ah da imaju i STUDER 900 Mic pre sa EQ-om, si probao ovo perune....trebalo bi da je dobro???

Koja je cena za Valley Scamp??? Ne daj vise od 700-800 maximalno...

Studer 900 nisam nikad ni video uzivo... Ali sam ogroman fan STUDERA generalno. To sigurno valja. Na ceni su svuda...

Pozdrav.

Manley
24-08-2006, 12:02 AM
Koja je cena za Valley Scamp??? Ne daj vise od 700-800 maximalno...

Studer 900 nisam nikad ni video uzivo... Ali sam ogroman fan STUDERA generalno. To sigurno valja. Na ceni su svuda...

Pozdrav.

ma cena je 200e...a studer uzimam obavezno, nego trebam u rack da ga uklopim....imas nekog da mi preporucis....imam jos dva kanala trident B serije i njih bi u rack...

perun
24-08-2006, 12:05 AM
ma cena je 200e...a studer uzimam obavezno, nego trebam u rack da ga uklopim....imas nekog da mi preporucis....imam jos dva kanala trident B serije i njih bi u rack...

Uuuu... sjajno si prosao. Ok, za toliko su i nama ponudili Italijani. Mada, generalno, ide za dosta vise para.

A za rackovanje... Hmmm, kapiram da kod tebe, malo zapadnije odavde ima mnogo vise solucija...??? Nisam siguran da bi ti ovde neko to radio, tj. covek koji bi i moga ne verujem da ima vremena za zezanje. Skini neku shemu sa neta za oba, pa mi je baci na mail, da ga pitam. Ali bez sheme mi nista ne znaci.

;)

Manley
24-08-2006, 12:05 AM

Treba mi adresa onog audiojunkia da uzmem rack za dva ssl 502 EQ....jel imas to negde?

Manley
24-08-2006, 12:10 AM
Uuuu... sjajno si prosao. Ok, za toliko su i nama ponudili Italijani. Mada, generalno, ide za dosta vise para.

A za rackovanje... Hmmm, kapiram da kod tebe, malo zapadnije odavde ima mnogo vise solucija...??? Nisam siguran da bi ti ovde neko to radio, tj. covek koji bi i moga ne verujem da ima vremena za zezanje. Skini neku shemu sa neta za oba, pa mi je baci na mail, da ga pitam. Ali bez sheme mi nista ne znaci.

;)

Ma imam shemu i coveka za to, ali on nema vremena...inace jesi li znao da je jedan od inzinjera studera SRBIN i to zaduzen za audio?????

hteo bih lep i skup aluminijumski rack pa razmislajm kuci ce mi to neko bolje i jevtinije uraditi

JOS NESTO ima jedan STUDER 2Trk A80 na prodaju za 900e...radi kao sat ;) ako nekome vrsi poso

perun
24-08-2006, 12:18 AM
Ma imam shemu i coveka za to, ali on nema vremena...inace jesi li znao da je jedan od inzinjera studera SRBIN i to zaduzen za audio?????

hteo bih lep i skup aluminijumski rack pa razmislajm kuci ce mi to neko bolje i jevtinije uraditi

JOS NESTO ima jedan STUDER 2Trk A80 na prodaju za 900e...radi kao sat ;) ako nekome vrsi poso

1/4" ili 1/2"??? Verovatno 1/4, a?:banghead:

DaBear
24-08-2006, 12:18 AM
Treba mi adresa onog audiojunkia da uzmem rack za dva ssl 502 EQ....jel imas to negde?

evo pogledaj na njegovom site-u

http://www.audiojunkie.co.uk/neumann.php

DaBear
24-08-2006, 12:20 AM

lepe napravice, za male pare....e Perune, sta bi od onog iz Zagreba sto je prodavao MCI module..jesi paznuo mozda?

Manley
24-08-2006, 12:20 AM
evo pogledaj na njegovom site-u

http://www.audiojunkie.co.uk/neumann.php

aaaaaaaaaaaaaaa co.uk nek ide u k.... :banghead:

ja isao na .com izlaze reklame......nisam se setio za uk

HVALA

Manley
24-08-2006, 12:22 AM
1/4" ili 1/2"??? Verovatno 1/4, a?:banghead:

1/4

mozda ga uzmem ja da se zezam sa masteringom, pa ako ti treba samo da ti ga prosledim kada ti bude trebao....videcu

Manley
24-08-2006, 12:24 AM
lepe napravice, za male pare....e Perune, sta bi od onog iz Zagreba sto je prodavao MCI module..jesi paznuo mozda?

eee kad smo kod malih para....uzeo sam pre neki dan joemeek sc4 dad za 400usd da ne verujes a nov je preko 2500$

i jedan altec za 250$....zvuci cudo, pogotovu na dobosu

DaBear
24-08-2006, 12:51 AM
eee kad smo kod malih para....uzeo sam pre neki dan joemeek sc4 dad za 400usd da ne verujes a nov je preko 2500$

i jedan altec za 250$....zvuci cudo, pogotovu na dobosu

gde si nashao ovog Alteca...mega je! eBay ili tu kod tebe??

Manley
24-08-2006, 12:54 AM
gde si nashao ovog Alteca...mega je! eBay ili tu kod tebe??

ma ebay....promenio lampe...komplet mogami kablovi i kao nov je....bas sam zadovoljan

perun
24-08-2006, 12:56 AM

Ne... Posto me nije ni ranije ispostovao, pre vise meseci dok nije ni bio ovde, a pravili smo nekakav deal... tek mu sad ne bih dao 350 evra za modul sa deska koji nije kao u RTS-ovoj 5-ici! Jebi ga, ja sam se zeznuo sto tada, davno nisam sa Ebaya uzeo module kao u petici za po 175$. Ovaj Damirov nema "shiljkaste" knobove na EQu... Mnogo je to para za seriju koju on valja. Realno je dresh.

Pozdrav.;)

perun
24-08-2006, 12:58 AM
1/4

mozda ga uzmem ja da se zezam sa masteringom, pa ako ti treba samo da ti ga prosledim kada ti bude trebao....videcu

Ma jok... rekoh da pitam da nije 1/2"... Tad bi mi trebao!:D

Svaka cast za super kombinacije za Alteca, ajde, i za ovog drugog.;) Ali Altec za 250$ je stvarno top kombinacija. Nema ih ispod 350-400$!:mad:

Manley
24-08-2006, 01:01 AM
Ma jok... rekoh da pitam da nije 1/2"... Tad bi mi trebao!:D

Svaka cast za super kombinacije za Alteca, ajde, i za ovog drugog.;) Ali Altec za 250$ je stvarno top kombinacija. Nema ih ispod 350-400$!:mad:

napalio sam se na taj vintage mnoogooo....zadnje sam kupio buzz audio arc i to je to....sad jurim sve sto je preko 30god ;):D:cool:

Ni
24-08-2006, 01:33 AM
kepex-2 je sjajan gate, moras stvarno da se potrudis da iz njega ne izvuces zadovoljavajuce rezultate.

gain brain me nije preterano odusevio.

a za audiojunkie-ja... ja bih prvo otisao do gearslutz i procitao kuknjavu gomile ljudi kojima je uzeo pare i koji vec mesecima cekaju da dobiju svoju opremu nazad.

poz.

Manley
24-08-2006, 09:25 AM
kepex-2 je sjajan gate, moras stvarno da se potrudis da iz njega ne izvuces zadovoljavajuce rezultate.

gain brain me nije preterano odusevio.

a za audiojunkie-ja... ja bih prvo otisao do gearslutz i procitao kuknjavu gomile ljudi kojima je uzeo pare i koji vec mesecima cekaju da dobiju svoju opremu nazad.

poz.

hvala na upozorenju, video sam to, ali mislim nekog da posaljem po rack a ne da mu saljem kintu....a ono na gearslutz-u je po meni mnogo zamrseno....ja poznajem ovde nekoliko ljudi koji su prezadovoljni njegovim uredjajima

hvala u svakom slucaju