PDA

View Full Version : Vrachevi Radovi!!!

perun
18-08-2006, 11:18 AM
Gosn' Vrach... nije mi jasno par stvari (osnovnih) vezanih za tebe i tvoj rad, generalno.... Kao KO se ti potpisujes? Kako se zvoje tvoja kompanija? Za koga radis? Freelance-irash, Ok, pretpostavljam, ali, kako se potpisujes?

Za Sinewave Surfers nasao sam samo jedan Remix, za Zoran mozda 2-3... I pitanje je da li si ti u pitanju.

Imas svoju sekciju na Forumu, istakao si Client listu, ali hajde, uploaduj neke radove... Mislim da sem Cece i Brazila od Bebi Dol ovde niko nista nije chuo... Toliko price o muzici, a muzike NIGDE!!!:confused::rolleyes: Daj, uploaduj nesto! Napravi sekciju...

Mislim da mnoge ovde zanima da chuju tvoje radove... Izaberi sam nesto!

Pozdrav!:da:

P.S. Ne shvataj ovo zlonamerno, naprotiv!!! Ako vec pricamo RADU, daj da deo toga i chujemo!;)

DaBear
18-08-2006, 11:40 AM
Gosn' Vrach... nije mi jasno par stvari (osnovnih) vezanih za tebe i tvoj rad, generalno.... Kao KO se ti potpisujes? Kako se zvoje tvoja kompanija? Za koga radis? Freelance-irash, Ok, pretpostavljam, ali, kako se potpisujes?

Za Sinewave Surfers nasao sam samo jedan Remix, za Zoran mozda 2-3... I pitanje je da li si ti u pitanju.

Imas svoju sekciju na Forumu, istakao si Client listu, ali hajde, uploaduj neke radove... Mislim da sem Cece i Brazila od Bebi Dol ovde niko nista nije chuo... Toliko price o muzici, a muzike NIGDE!!!:confused::rolleyes: Daj, uploaduj nesto! Napravi sekciju...

Mislim da mnoge ovde zanima da chuju tvoje radove... Izaberi sam nesto!

Pozdrav!:da:

P.S. Ne shvataj ovo zlonamerno, naprotiv!!! Ako vec pricamo RADU, daj da deo toga i chujemo!;)

Sto jes, jes! I ja sam o tome razmisljao...mislim o uploadovanju...Evo sad cu nesto da izmrsim, pa da okacim negde.

Sto se tice imena, da bi opstao ovde, moras da budes svestran (da ti je sve strano,ha,ha,..) zezam se. Ako samo radis drum & bass (na pr.) nema puno posla ni za remix ni za bilo sta..isto house, itd.
Trudime se da sto manje ljudi zna da je to sve isti covek..u tome pomaze i management preko koga ide jedan deo remiksa..

Tako da ja (kao Messy Boys - najvise remiksa do sad) radim house, kao Sinewave Surfers - neki electro/techno, kao SE16 -urban / two step / RnB, kao Hectic - trance, The Top Three -ljige (Las Ketchup, na pr...) itd... a kao prilog prici, na svaki omot ide jos i natpis, :dodatna produkcija, keyboards, ili sta vec Z Vracevic...a takodje se natrci i na pravo ime u mnogim recenzijama po casopisima (DJ, Billboard, Update, M8..itd)..
Sto ce sve (napokon) biti prilozeno (skanirano) za novi web site koji je u pripremi...toliko.
Odo' da izeditujem nesto da okacim..

pozdrav