Log in

View Full Version : -= Molba =-

ProkDu
09-08-2006, 01:35 AM
Svojevremeno sam Vladu G-a cimao, ali nije imao vremena. Da li ti imas vremena da nam odradis par primera. PlugIns Vs. Hardware. Necu ja da smaram svojim tripovima, koji primeri i sta, vec ono sto ti mozes da nam prikazes. Ipak je ovo produkcijski forum, i osecam da treba malo ubaciti i zvuka u sve ove silne i presilne koncepte. Jer ipak na zvucnom primeru mozemo da cujemo ili ne sve te silne razlike.
Naravno, ako jos neko ima predlog neka zbori odmah.

Sve ovo ako imas vremena i ako padne dobra ideja (neko da par traka iz projekta pa ih ti malo obradis, i usput nam kazes sta si radio). Kazem, ako nije preveliko cimanje. :)

boggy
09-08-2006, 02:13 AM
.....

Sve ovo ako imas vremena i ako padne dobra ideja (neko da par traka iz projekta pa ih ti malo obradis, i usput nam kazes sta si radio). Kazem, ako nije preveliko cimanje. :)

Odlicna ideja!

S obzirom da smo ovakve akcije i ranije podrzavali... podrzacemo i sad.
Predlazem da se rezultati prezentuju u wav formatu, a ne mp3...

Wav fajlove mozemo hostovati na nasem sajtu (www.bozoel.com), kao i ranije, dokle god bude bilo interesovanja za njih... da ne bi opterecivali Rumski sa (pre)velikim saobracajem.

pozdrav

bogi

DaBear
09-08-2006, 11:09 AM
Odlicna ideja!

S obzirom da smo ovakve akcije i ranije podrzavali... podrzacemo i sad.
Predlazem da se rezultati prezentuju u wav formatu, a ne mp3...

Wav fajlove mozemo hostovati na nasem sajtu (www.bozoel.com), kao i ranije, dokle god bude bilo interesovanja za njih... da ne bi opterecivali Rumski sa (pre)velikim saobracajem.

pozdrav

bogi

Moze, dobra ideja...al da nadjemo nesto interesantno (ili mnogo lose - pa da vidimo jel moze da se spase?)

ProkDu
09-08-2006, 11:15 AM
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ProkDu
09-08-2006, 11:25 AM
Neka se javi neko ko ima "materijal", tj. nesto od traka na pozajmicu i preslusavanje. Neki "leftover". Nesto od cega se odustalo, ili mozda nije. Ne mora ni cela pesma, moze i deo. Predlozi? 'Ajmo. ;)

SHIVA
09-08-2006, 11:35 AM
kakav materijal treba pribavit? Igraju li samo snimke live instrumenata ili mozhe i par "sirovih" VST kanala? Ako igra i ovo drugo u DVD arhivi sigurno imam neshto napushteno i nezavrsheno (u biti samo takve stvari i imam u arhivi :mrgreen: )

DaBear
14-08-2006, 01:27 PM
kakav materijal treba pribavit? Igraju li samo snimke live instrumenata ili mozhe i par "sirovih" VST kanala? Ako igra i ovo drugo u DVD arhivi sigurno imam neshto napushteno i nezavrsheno (u biti samo takve stvari i imam u arhivi :mrgreen: )

ProkDu, preslusao sam ono sto si poslao, nije bas adekvatno za ovu akciju...jer su 2 sinta i rima mashina u pitanju...
Bilo bi bolje da ima vokala (ne samplova) mozda neki zivi instrument, mozda sve zivo... ajte momci.!

ProkDu
14-08-2006, 01:33 PM
Kao sto ti rekoh. :(

ridge
14-08-2006, 05:21 PM
Ako hocete poslacu vam ja one jazz-ere sto sam snimao. Ja sam ih radio samo sa komp-om a ziva je svirka i imam sve sirovo po kanalima

puRe
14-08-2006, 05:36 PM
u, to bi bilo odlicno...

ProkDu
14-08-2006, 05:36 PM
Odlicno. :da:

ridge
15-08-2006, 08:15 AM
Nakacicu sutra danas sam u guzvi, iseci cu sve na nekih minut da ne preterujemo sa fajlovima :)