View Full Version : Rumski DAW
diviner
06-08-2006, 01:43 AM
ruDAW prezentacija postavljena i objavljena...
Uskoro prezentacija konkretne ponude ruDAW ONE i PRO klase.
Poz...
http://rumski.com/index.php?categoryid=20
ProkDu
06-08-2006, 11:25 AM
Rumski je mozda jedini na tr?i?tu koji nudi ovakvu pogodnost (ma?ina je cesto, zahvaljujući spomenutoj optimizaciji, i do 50% br?a od slične kupljene na drugom mjestu) uz to nudeći vi?egodi?nju garanciju na potpuno ispravan i apsolutno stabilan hardverski rad.
Garancija na overclock. :o Ovo, koliko ja znam ne postoji nigde. Drago mi je da se neko "drznuo" da ponudi nesto tako. E sad, to sigurno ne nudi neko ko nije siguran u to sto prica, jer da nije tako, vrlo brzo bi zavrsio "posao". Drago mi je da se pocelo razmisljati na ovaj nacin. :)
Quote-ovao bih ceo tekst, ali ... ima stvarno mnogo .... dobrih ...... :)
Ne bi bilo loshe da se otvori nova tema, a vezana za ocekivanja i zelje u vezi sa ruDAW-ima.
Bravo, bravo.
Ocekivano kvalitetno, svaka cast i samo napred...!!!!!!!!
diviner
16-08-2006, 09:16 PM
Postavljena prezentacija ruDAW PRO klase:
http://rumski.com/index.php?categoryid=26
mandrak
19-08-2006, 01:39 PM
Odlicna konfiguracija i jako dobra cijena! :mase:
idekius
19-08-2006, 01:56 PM
Stvarno za svaku preporuku... ovakva mashina + dobar audio interface i eventualno DSP i DAW je prva liga...
Sandzama
23-08-2006, 11:28 AM
Ne sumnjam uopste u kvalitet/performanse ruMachines-a :)
Moje pitanje je: Da li ce forum imati ikakve koristi od ovog vida reklamiranja? (jer je ovo ipak vid marketinga)
Da ne bude posle kombinacija, tipa: ruZastava10 na lizing itd.:)
Hvala na razumevanju
Sandz
dr.Ru
23-08-2006, 12:12 PM
Ne sumnjam uopste u kvalitet/performanse ruMachines-a :)
Moje pitanje je: Da li ce forum imati ikakve koristi od ovog vida reklamiranja? (jer je ovo ipak vid marketinga)
Da ne bude posle kombinacija, tipa: ruZastava10 na lizing itd.:)
Hvala na razumevanju
Sandz
Forum kao forum nema nikakvih koristi. Rumski team vodi nekolicina ljudi, a nasi "proizvodi" su Portal Rumski i Audioforum. U procesu smo registracije kao udruzenje gradjana, dakle, neprofitna organizacija. Koristi imaju clanovi, jer saradjujemo sa audio firmama na sponzorskom i donatorskom nivou... nikako suvi marketing. Stoga i povezujemo takve firme i pojedince sa clanovima Foruma koji ce moci da kupuju po povlascenim cenama... ali ne direktno od nas, jer mi nismo DOO.
Da skratim, mi povezujemo one koji nude i one koji imaju korist. Dakle, audio oprema i vrhunski PC sistemi da, ali automobili naravno ne :)
Sandzama
24-08-2006, 09:38 AM
OK, sad mi je mnogo jasnije;)
poz
dr.Ru
24-08-2006, 09:54 AM
Naravno, mislio sam da ne treba posebno istaci, obzirom na vec veliko interesovanje, da razvojni tim Rumski stoji iza ruDAW tehnologije i sprava. Ovakav koncept cemo forsirati i isticati kao prioritet u razvoju DAW tehnologija u studijskom okruzenju
Sandzama
24-08-2006, 10:41 AM
Takodje, nebi bilo lose istaci negde reference ljudi koji rade na razvoju ruDAW-a.
Cisto zbog, mogucih, klijenata koji se dvoume...
diviner
02-09-2006, 10:22 PM
Postavljena prezentacija ruDAW ONE klase:
http://rumski.com/index.php?categoryid=29
Iza ruDAW inace stoji moja malenkost, i jos nekoliko ljudi sa foruma (admini), nekoliko raspolozenih clanova (davormen, alen), mnogo saradnika, a sve se radi u saradnji sa novosadskom preduzecem HTC DOO. Garancija dvije godine (koja ukljucuje i kasniji upgrade), fiskalni racun, dosta poklona i dobre volje (od strane tehnicke podrske koju za sada vodim licno) su stvari koje su zagarantovane kupovinom ruDAW-a bilo koje klase.
Poz.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.