View Full Version : Dinamicki procesori na majstorski nacin
LACKY
31-07-2006, 02:05 AM
Ako ste u nedoumici, zasta se i kako koriste dinamike, evo strucnjaka da vas uvede u male tajne velikih majstora!
http://www.yumidi.com/forum/viewtopic.php?t=7474&highlight=
Ako se kojim slucajem bavite brodkastom, i zanima vas kako dobiti lep kolorit spikerovog vokala, nebrinite evo saveta!
http://www.yumidi.com/forum/viewtopic.php?t=7281&highlight=
Naravno, ako vam trebaju saveti i analiza produkcije, majstor pomaze samo pitajte.
http://www.yumidi.com/forum/viewtopic.php?t=7251&highlight=
Ako slucajno imate problem sa tercam, e tu gospdin lose stoji zato se neobracajte njemu.
http://www.yumidi.com/forum/viewtopic.php?t=7184&highlight=
statusband
31-07-2006, 03:06 AM
Yuhu:D
Ovo sam bas hteo da znam,a nisam znao koga da pitam!
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
A najbolje je za telefonski zvuk,pao sam mrtav kad sam procitao:)
LACKY
31-07-2006, 03:14 AM
I na kraju male skole "Znanja" ono naj bitnije!
Ako dosad niste znali kako se vrlo uspesno uvlaci u guzicu (naprimer moderatoru), sledi jedan vrlo efikasan opsirnij kurs!
http://www.yumidi.com/forum/viewtopic.php?t=7385&highlight=
"Oni koji misle da sve znaju su vrlo dosadni onima koji STVARNO SVE znaju..."
Rece čovek skinu čakšire i sede u koprive!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Nedime vrati nam se opet...
Ps.(a Idekus sram ga bilo da kleči celu noć na kukuruzu za kaznu)
Ne razumem poentu topica. :confused: Decko je zasluzeno banovan i tu se valjda prica zavrsava.
lesha
31-07-2006, 11:45 AM
Decko je zasluzeno banovan i tu se valjda prica zavrsava.
na samo 7 dana
ProkDu
31-07-2006, 11:46 AM
Lucky, jesto to to, evo malo procitah, i decko je stvarno lupio par stvari, i ako ljudi to citaju, moze da ih dovede u zabludu tj. da ih ogranici u razmisljanju. "Expander se koristi kad hoces da povecas visoke". Pa koristi se jos za neke stvari, i decko jbg. nije svestan svog neznanja u najboljoj nameri da bude koristan. Ima "nas" narod jednu lepu izreku.
"Live and let Live" ili "Zivi i pusti druge da zive"
Mir
dvuckovic
31-07-2006, 01:01 PM
Ako ste u nedoumici, zasta se i kako koriste dinamike, evo strucnjaka da vas uvede u male tajne velikih majstora!
http://www.yumidi.com/forum/viewtopic.php?t=7474&highlight=
Ako se kojim slucajem bavite brodkastom, i zanima vas kako dobiti lep kolorit spikerovog vokala, nebrinite evo saveta!
http://www.yumidi.com/forum/viewtopic.php?t=7281&highlight=
Naravno, ako vam trebaju saveti i analiza produkcije, majstor pomaze samo pitajte.
http://www.yumidi.com/forum/viewtopic.php?t=7251&highlight=
Ako slucajno imate problem sa tercam, e tu gospdin lose stoji zato se neobracajte njemu.
http://www.yumidi.com/forum/viewtopic.php?t=7184&highlight=
Aaaa, znaci release treba da se drzi na auto...Sad kapiram
idekius
31-07-2006, 01:26 PM
Aaaa, znaci release treba da se drzi na auto...Sad kapiram
Neeee... Na Auto se drze aluminijumske felne, krznene presvlake, a ka kompresoru se drzi preset... :)
Nedima sam morao privremeno da banucnem, da ne bi imali previse veliku tezinu i kvalitetom sustignemo ....he, he... :mrgreen:
ProkDu
31-07-2006, 02:33 PM
Inspirisan Idekiusom i njegovim neumoljivim humorom.
Nas narod je smislio jednu lepu izreku:
"?ivi i pusti druge da ?ive, ali na nekom drugom forumu" :rotfl:
LACKY
31-07-2006, 05:48 PM
Izvinjavam se ali nisam mogao da odolim!
A i pustam ja njega da zivi samo neka i on pusti mene.
Ako vec nekada nemamo sta pametno da kazemo, to neznaci da nam budale mogu skakati po lobanjama.
A kada to bezobrazno pokusavaju vise puta, onda ide surova realnost!
dvuckovic
01-08-2006, 06:21 PM
Cordol brate!
Moritz
01-08-2006, 11:29 PM
:banghead::banghead::banghead: trebalo bi ga banovati sa planete Zemlje a ne samo sa foruma..." ja XG ne znam ni sta je nit ga ikad otvorio a nista od XGja mi nije jos zatrebalo" :o :rotfl: :rotfl: :rotfl: ...........mister "FAKAT" kako ga je od milja zovem od kad se nalupetao gluposti u jednoj raspravi o Kurzweilu.....da glupost boli dezintegrisao bi se od bola......!!!
LACKY
02-08-2006, 12:25 AM
Ti si potpuno u pravu. Ali poenta price nije u tome, ja bi ga stavio za gosta producenta.
Pa bi se banovao sam!
Ako nekoga oteras, on se oseca neshvacenim i misli da je u pravu. A ako ga pustis da shvati da je "glup u drustvu" i ode sam! Onda mozda nesto i shvati.
Ali ko jos ima vremena da se bavi sa tim!
Zivot u zajednici je je odnos gde covek treba da pokaze toleranciju i socijalnost ( i mi se svi maksmalno trudimo oko toga).
Jer svaka individua sa sobom nosi i svoje razlicitosti.
E onda se pojavi baja sa vokabularom Eustralopiteka i sve nas ovde poducava specijalnim vestinama.
E onda to zajednica tolerise kao "ajde novi je".
Uredu!
E onda mi padne roletna, pa ja iskopam i prezentujem, i kazem "Majmune"
Jer ako neko da zapravo sebi da dodje pred 1500 ljudi i kaze "sace da vam ja objasnjivam"
Taj prvo (iz mog ugla) nepostuje mene i sve vas.
A to zasluzuje opet "Majmune"!
romario
02-08-2006, 12:05 PM
Drago mi je da je netko ovo napisao o na?em prikici, biv?eme balkancu.
Nije mi jasno za?to ga ljudi pu?taju da toliko pi?e,s time sebi prave medvjeđu uslugu,diskreditiraju svoj sajt i sebe same...
Ja sam če?će na tom yumidiju (prijavljen), nego ovdje jer mi je tamo bilo malo lak?e ?tivo,međutim dogodio se mister B(alkanac)i sve je dobilo jednu sivu notu,bar za mene.Gdje god, evo rođe s kojekakvim teorijama i izjavama kulturnim i stručnim.
E, sad provali se njega brzo,ali ne mo?e? ga se rije?iti.
Nedavno sam napisao,u?ivo mo?da je njegov nastup zanimljiv i on mo?da je ok momak,ali ovo na netu predstavljanje je kao kad netko do?ivljava nasilje na radnom mjestu(zaboravio saqm stručan izraz za to).
Primjetio sam da ste ga brzo rije?ili ovdje i to mi je bilo drago ,da sam dobio neku potvrdu svog razmi?ljanja.
E sad mala kritika i vama profesionalcima.
Dajte nam jo? tutorijala i svoga znanja u pisanom obliku,ispravite mister "B"-a.
pozdrav !
idekius
02-08-2006, 01:36 PM
Nedim nije trajno banovan, vec na vrlo kratko vreme... na sedam dana...
Nece ni biti trajno banovan, ukoliko profunkcionise normalno, kao i svi mi, posto nam nije cilj rasterivanje zainteresovanih ljudi sa sajta.
Naravno, ukoliko nastavi sa izlupavanjima, vredjanjima i prozivkama, dobice tzv. "dozivotni ban"... Ovo je cisto opomena, koja pre svega izrazava nasu zelju da ne pribegavamo krajnjim sredstvima.
Na ovom forumu se ban mnogo teze dobija nego na pomenutom YuMidi. Ovde je dozvoljeno da se izrazi misljenje, neslaganje, da se nekome ne dopadne zvucna karta koja se ne svidja adminima i moderatorima, sasvim je o.k. ako neko ne voli reverb koji se meni, ili nekom drugom, svidja i sigurno je da ovde ne vlade jednoumlje, ali... vredjanja, prozivke, sirenje dezinformacija i izigravanje pametnjakovica bice i dalje, kao i do sada, sankcionisani.
LACKY
03-08-2006, 03:10 AM
Ja cu samo da se nadovezem na Idekiusa i da dodam. Nas ovde ima razlicitih po svakom aspektu, ali jedna stvar je zajednicka, svi zivimo za ono sto se u jednom sirem pojmu naziva produkcijom.Neki su skloniji aranziranju, a neki snimanju (i da nenabrajam bas najsitnije sfere interesovanja muzicke produkcije).
Ono sto krasi ovaj forum je sledece: Bez obzira na iskustvo i znanje (i potrebe za podilazenjem ljudima koji tehnicki i stazom imaju neke titule na forumu) ovde vlada jedn jako zdrav odnos, koji se svodi na sledece.
A to je druzenje bez obzira na nivo znanja.
Na ovom forumu su, banovani ili bezali posle par postova, ljudi koji bez obzira na nivo znanja, nisu imali osecaj za elementarnu kulturu ponasanja u drustvu (nije ih bilo mnogo sto govori o pragu tolerancije ove zajednice).
Ovaj trad sam otvorio greskom( jer nisam znao u sta ce da evoluira), u pogresnoj rubrici, ali nebitno je.
Ono sto je vazno je da naucimo da zivimo u zajednici!
Dali neko zna vise ili manje, nije bitno.Ono sto je bitno je:ako neko trazi pomoc, a ti znas odgovor pomozi mu, ako ti trba pomoc pitaj i neko ce ti odgovoriti. Ali ako nastupas sa aspekta "vidi ove pacere sace da im ga ja objsnivam" onda se ozbiljno zabvi sobom!
Jedna stara poslovica kaze: Ako te neko nazove konjem! Ti mu udri šamar. A ako te njih 10 nazove konjem! Ti onda brate pravo na čaršiju i kupi sedlo!
ProkDu
03-08-2006, 10:39 AM
Ne bi bilo loshe da se izvucu neki zaključci iz ove teme i postave kao ''sticky'' sa ''sticky'' naslovom. Pa kad neko malo leluja, admini lepo daju lektiru na citanje. ... itd. :rolleyes:
zvincic
03-08-2006, 02:26 PM
Ja cu samo da se nadovezem na Idekiusa i da dodam. Nas ovde ima razlicitih po svakom aspektu, ali jedna stvar je zajednicka, svi zivimo za ono sto se u jednom sirem pojmu naziva produkcijom.Neki su skloniji aranziranju, a neki snimanju (i da nenabrajam bas najsitnije sfere interesovanja muzicke produkcije).
Ono sto krasi ovaj forum je sledece: Bez obzira na iskustvo i znanje (i potrebe za podilazenjem ljudima koji tehnicki i stazom imaju neke titule na forumu) ovde vlada jedn jako zdrav odnos, koji se svodi na sledece.
A to je druzenje bez obzira na nivo znanja.
Na ovom forumu su, banovani ili bezali posle par postova, ljudi koji bez obzira na nivo znanja, nisu imali osecaj za elementarnu kulturu ponasanja u drustvu (nije ih bilo mnogo sto govori o pragu tolerancije ove zajednice).
Ovaj trad sam otvorio greskom( jer nisam znao u sta ce da evoluira), u pogresnoj rubrici, ali nebitno je.
Ono sto je vazno je da naucimo da zivimo u zajednici!
Dali neko zna vise ili manje, nije bitno.Ono sto je bitno je:ako neko trazi pomoc, a ti znas odgovor pomozi mu, ako ti trba pomoc pitaj i neko ce ti odgovoriti. Ali ako nastupas sa aspekta "vidi ove pacere sace da im ga ja objsnivam" onda se ozbiljno zabvi sobom!
Jedna stara poslovica kaze: Ako te neko nazove konjem! Ti mu udri ?amar. A ako te njih 10 nazove konjem! Ti onda brate pravo na čar?iju i kupi sedlo!
potpisujem do rijeci!
idekius
03-08-2006, 03:09 PM
potpisujem do rijeci!
Potpisao bi ti... kada bi umeo da pishesh, dakle hteo si da kazes: -Stavljam krstic, ili otisak prsta :twisted::rotfl:
zvincic
03-08-2006, 03:35 PM
Potpisao bi ti... kada bi umeo da pishesh, dakle hteo si da kazes: -Stavljam krstic, ili otisak prsta :twisted::rotfl:
ne znam da pisem al zato znam da j...m po kucama!
:D
LACKY
04-08-2006, 02:40 AM
Što reći a ostati dosljedan!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.