Log in

View Full Version : Aleksandra Kovac Album

DaBear
05-07-2006, 12:48 PM
Kupih sad kad sam bio u BG, Aleksandrin album..zanima me sta "Rumski Crew" misli o produkciji / aranzmanima / sound-u, s'obzirom da je miksano u Barba studiju,,itd?
E? da cujemo...

zmaj
05-07-2006, 01:09 PM
Zvuk je ok...veoma lepo snimljeno (prateci,svirka,aranzmani,...)...samo pesme su:confused: sto se samih pesama tice,ocajno...

idekius
05-07-2006, 01:50 PM
Uhhh... izgleda da svasta propustam... nisam ni znao da je to radjeno i da je izaslo... sad cu da vidim da nadjem i preslusham...

Arthur
05-07-2006, 02:18 PM
meni to ok zvuci, barem ono sto sam video na TV.. ne znam kako su gudaci radjeni, zivo il kako i gde?

dvuckovic
06-07-2006, 01:34 PM
Zivi su gudaci, snimano kod Kovaca u studiju, Sedlar aranzirao

ProkDu
06-07-2006, 08:36 PM
Delim misljenje sa zmaj-em. Jedina pesma koja moze da prodje je "ProkDu's white balls". :D

DADDY Z
06-07-2006, 09:10 PM
Meni je odličan album...i gde bi nam bio kraj kad bismo imali vi?e pop albuma ovakvog kvaliteta (u svakom smislu).

DaBear
07-07-2006, 10:15 AM
Meni je odličan album...i gde bi nam bio kraj kad bismo imali vi?e pop albuma ovakvog kvaliteta (u svakom smislu).

moze to i bolje...

Max
07-07-2006, 08:11 PM
Ona fenomenalno peva ....

Pesme su meni super ( ja sam ljubitelj ove vrste muzike )

Aranzmani , sasvim ok .....

Produkcija i mix ...... crna tacka .......

Pozdrav

DaBear
07-07-2006, 09:58 PM
[quote=Max]Ona fenomenalno peva ....

Pesme su meni super ( ja sam ljubitelj ove vrste muzike )

Aranzmani , sasvim ok .....

Produkcija i mix ...... crna tacka .......

Crna tacka ili mrlja? Jel to znaci: ne bas dobro?
Ima stvarno par dobrih momenata na ploci, super otpevano, super prateci vokali, harmonije...ali aranzmani prazni, nedoreceni...ne-autenticni zvukovi, itd.
A kad sam video da je u Barbi miksano, razocarao sam se...bio sam prosle godine u studiju - ima svega ("k'o u Somboru" sto bi rekli) a ne cuje se! Tanko zvuci, nema nista dole, nema basa, sve nekako u srednjim. Dal' je neko pokvario u masteringu..ne znam. Ja provukao CD kroz neki EQ i odma zvuci 10 puta bolje.. steta.

Max
07-07-2006, 11:40 PM
Da ....mrlja ......

Naravno da nije do studija ......

Verovatno je do ljudi koji su odlucivali ....... Ja sam cuo pripremnu verziju sa reperom Strukom ..... i to je zvucalo mnogo dobro

A na albumu je bezveze

I prisustvovao sam snimanju bubnjeva za dve pesme gde je covek skoro slomio palice a to se na snimku cuje kao da je pipkao bubnjeve ..... jbg .....

Pozdrav

Hollywood
08-07-2006, 05:49 AM
Album mi se svidja, i sto kaze "Z" gde bi nam bio kraj da ima vise ovakve pop muzike kod nas.

A sto se tice produkcije tu se skroz slazem sa DaBear. Vokali su stvarno super, ali po meni za ovakav trip muzike treba mnogo, mnogo, mnogo masnije.

Sto bi rekli mi mladi DA PUCA! :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

fipke
08-07-2006, 12:01 PM
da, definitivno zvuci midlarski. misim da 'vintage feel' koji su verovatno hteli postici nije na dobar nacin napravljen...
a sto se ostalog tice, super je, svidja mi se, jedino su mi one hiphop papazjanije malo bzvz, i da, kamo srece da je jos ovakvih...

markoni
31-08-2006, 03:34 PM
shto je ovi kastig, dejo brate? ja to nijesam slusha stvarno, ali toliko kutare oko te rabote a da se SOUND nikome ne svidja. Nije mi jasno...

dadson
31-08-2006, 08:59 PM
Pomozite mi, maloprije sam slusao "Da te volim" pa mi se chini da je vocal riding na momente suvishe zamjetiv. Mislite li da je ovo planski uradjeno?

OFF
01-09-2006, 12:01 PM
Koliko je znam, a najbolje da to kazu ljudi iz studija, da se za sam zvuk vokala ponajvise pitala sama Aleksandra i da je tako i htela da zvuci

bole
01-09-2006, 05:35 PM
razlicito od drugih,lijepo>>>
mislio sam da je radjeno negdje u inostranstvu,pa mi bilo drago kad sam cuo da nije....

ja mislim da ne treba bolje....

PetarCvetkovic
11-10-2006, 11:47 PM
sve super osim...sto me nisu ubedili...da li ideje ili aranzmani...ne znam...glasam za ideje jer aranzmani su klasika nista novo na svetu ovom...ocekivao sam mnogo vise, bez obzira navijam za vise ovakvih cd-a pa cemo imati sa cim da uporedjujemo...ovako smo ostali sa jednim diskom u ruci i onda nit da hvalim nit da kudim, to nam je sto nam je...ajd pozdrav i na posao!!!