View Full Version : Cijene opreme i kupovina preko Net-a
balthazaar
27-06-2006, 08:45 PM
Šta je ovo ljudi!?Gledam nešto cijene po e bay i definitivno ću morati da otvorim kreditnu kartu...polovne stvari,sve za neke vrlo povoljne pare...nasao sam naprimjer par ns-10 za 100$(šalje se worldwide) i još masu toga...masu nekih tube i kondezatorskih,starih studijskih mikrofona,za ispod 100 $...onda gitare,basovi,klavijature..sve neke solidne stvari za relativno "male" pare...
koliko je pouzdano kupovati ovakve stvari preko netai ima li ko od vas(sa Balkana)iskustva sa tim?
perun
28-06-2006, 10:13 AM
?ta je ovo ljudi!?Gledam ne?to cijene po e bay i definitivno ću morati da otvorim kreditnu kartu...polovne stvari,sve za neke vrlo povoljne pare...nasao sam naprimjer par ns-10 za 100$(?alje se worldwide) i jo? masu toga...masu nekih tube i kondezatorskih,starih studijskih mikrofona,za ispod 100 $...onda gitare,basovi,klavijature..sve neke solidne stvari za relativno "male" pare...
koliko je pouzdano kupovati ovakve stvari preko netai ima li ko od vas(sa Balkana)iskustva sa tim?
To sto si video nije finalna cena, vec ili pocetna ili u toku bidovanja! Dakle, iznad te cene pishe kad se aukcija zavrshava, pa poseti istu stranu pred kraj ili nakon zavrshetka aukcije!
A sto se Yamaha NS10m tice, u proseku se krecu od 400-700$ za para na Ebayu, tako da je tvoja pricha chista dezinformacija. No, dobro.
Evo ti link do THREADA o Ebayu, gde sam napisao sve... Nije ti dovoljna kartica za kupovinu! Mnogo peripetija te cheka posle, a i pre!
Nadji na ovoj strani moj quotovan odgovor na Maxova pitanja, to su, prekticno i instrukcije, a i opis nase nemogucnosti da se zezamo sa shoppingom na Ebayu...
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14459&highlight=ebay
Pozdrav...;)
balthazaar
28-06-2006, 05:25 PM
hvala...kasnije sam i sam skontao i sam da je licitacija...pogotovo kad sam vidio ne josh više ne-moguće cijene!...gledao sam samo u cifru,ne kontajući da je riječ od "bidovanju":rotfl:
pozdrav,pročitaću to
luis_suarez
31-03-2008, 07:01 PM
mozeli mi tocno neko sve rec o tome-gdje se registrirat,gdje kupovat...tj koja zemlja...mozda i koji savjet,jer sam potpuni amater...unaprijed hvala,ako vam nije problem odgovoriti na ovaj mail: vitomir_pasalic@net.hr :confused:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.