View Full Version : dizajn studija
zvincic
18-06-2006, 01:16 AM
evo pomazem frendu u dizajniranju njegovog buduceg studija
kako vam se cini?
perun
18-06-2006, 06:15 PM
evo pomazem frendu u dizajniranju njegovog buduceg studija
kako vam se cini?
Bre, Zvina... Povecaj taj Lounge room! Nece moci da se pije kako treba...:mad:
Arthur
19-06-2006, 12:40 PM
sta je hall??
Dexxy
19-06-2006, 12:46 PM
Prirodna reverb soba :rotfl:
Tiki the Boyler
19-06-2006, 01:51 PM
Hall of Fame!
zvincic
19-06-2006, 04:17 PM
hodnik jebo ga! :rotfl:
boggy
19-06-2006, 05:55 PM
hodnik jebo ga! :rotfl:
aaa... mislim da kapiram! :da:
pozdrav
bogi
Arthur
20-06-2006, 09:36 AM
hodnik... jebo.....
o i ja kapiram!
e pa smanji ga! ;)
zvincic
20-06-2006, 10:26 AM
ma sta ste se hodnika uhvatili, on je u cijeloj prici sporedna stvar! :D
boggy
20-06-2006, 11:11 AM
hodnik... jebo.....
o i ja kapiram!
e pa smanji ga! ;)
jes... hodnik da se smanji! Ljudi naprave citavu reziju u tome sto je tu hodnik... raspikuca!:banghead:
stvarno ne znam cemu toliki hodnik... ili je to mozda cekaonica... ko ce ga znati sta je naumio... koliko vidim to je 3-2mx4m... sumnjivo! :confused:
pozdrav
bogi
zvincic
20-06-2006, 12:00 PM
jes... hodnik da se smanji! Ljudi naprave citavu reziju u tome sto je tu hodnik... raspikuca!:banghead:
stvarno ne znam cemu toliki hodnik... ili je to mozda cekaonica... ko ce ga znati sta je naumio... koliko vidim to je 3-2mx4m...
pozdrav
bogi
ma meni se sve mota po glavi da se to spoji sa lounge-om....da se perun ne buni da nema gdje da pije! :drunk:
boggy
20-06-2006, 12:05 PM
ma meni se sve mota po glavi da se to spoji sa lounge-om....da se perun ne buni da nema gdje da pije! :drunk:
Eeee, to je vec bolje... ili hodnik smanjiti samo da se otvore vrata i da moze da stane civiluk sa pet perjanih jakni i korpa za kisobrane... to je sve.
pozdrav
bogi
zvincic
20-06-2006, 12:17 PM
Eeee, to je vec bolje... ili hodnik smanjiti samo da se otvore vrata i da moze da stane civiluk sa pet perjanih jakni i korpa za kisobrane... to je sve.
ma bas ste se uhvatili tog hodnika ko pijan plota!
boggy, reci ti meni sto mislis o onom bitnom u cijeloj prici!!
Arthur
20-06-2006, 12:23 PM
bitno je da je hodnik prevelik!
boggy
20-06-2006, 12:31 PM
ma bas ste se uhvatili tog hodnika ko pijan plota!
boggy, reci ti meni sto mislis o onom bitnom u cijeloj prici!!
Pa hodnik ugrozava BITNE stvari, pa prvo resavamo njega, posmatramo koliki treba da bude realno, i ostalo se pakuje na njega, jer u suprotnom ono sto mora da bude "sto je vece to je bolje" time dobija dovoljno prostora... tako da dolazimo do toga da je "bitan" hodnik...
U "lounge" treba da ti stane i nekakav sporet i par kuhinjskih elemenata i sve treba da bude dovoljno prostrano da se ne zapali zato sto je nesto preblizu sporetu koji je greskom u nastupu nadahnuca ostao upaljen... itd... a i ljudi trebaju da imaju mesta gde da sednu... a cini mi se da nemaju...
Takodje je bitno sta ce studio da radi, oce li biti rentan ili sluziti nekom kao atelje... i to je vazno....
Kolika je visina prostora...
ima puno pitanja na koja nema odgovora.
Realno prostor je dosta pristojne velicine, i treba ga iskoristiti na najbolji nacin...
pozdrav
bogi
zvincic
20-06-2006, 12:51 PM
Takodje je bitno sta ce studio da radi, oce li biti rentan ili sluziti nekom kao atelje... i to je vazno....
Kolika je visina prostora...
ima puno pitanja na koja nema odgovora.
prostor jos nije izgradjen!
postavljeni su temelji 10x7m i instalacije za vodu (zbog kojih wc i lounge moraju bit tu di jesu.
ostatak je skalabilan...
ako hoces, daj masti na volju pa nacrtaj nesto ;)
boggy
20-06-2006, 01:10 PM
prostor jos nije izgradjen!
postavljeni su temelji 10x7m i instalacije za vodu (zbog kojih wc i lounge moraju bit tu di jesu.
ostatak je skalabilan...
ako hoces, daj masti na volju pa nacrtaj nesto ;)
Samo da malo ugrabim vremena, daj plan vodovodno/kanalizacione instalacije...
Visinu terajte sto vise mozete...
pozdrav
bogi
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.