PDA

View Full Version : -= ProkDu - 3 =-

ProkDu
08-06-2006, 10:19 PM
Evo i mene sa ovom malom trilogijom. :o

Slobodno udrite sa kritikama. :p

fajl je 19 MB (3 pesme)

http://rapidshare.de/files/22567279/ProkDu-B3.zip.html

password: rumski123

Arthur
09-06-2006, 10:03 AM
TOTALNO SUBJEKTIVNI REAL TIME REViEW
by Arthur :da: :

Mlecni put - zbun! posle onakvog uvoda, ovako nezna pesmica..? Za nijansu mi je preostro, najvise ovi semplovi hajheta... ko da si mixo na malo debljem monitoringu.. posto je mnogo vise ostra nego debela.. zanrovski mi malo mirise na J.M.Jarre-a u lepsem raspolozenju...featuring Kraftwerk :da: ovo mu zapravo dodje medley.. 3 in 1 .... ima jako lepo resenih zanimacija,i par suvisnih zvukica.. ona macka sto ti mjauce :D u zadnjem delu pesme, meni para usi..i opet zbun za kraj!

Vreme je za akciju - zanimljiv slap! malo agresivniji dobos bi vise legao ovakvom "brejkovanju"... odlican beat krece kasnije.. sve na mestu.. bass jebe kevu :D ! Mozda da je malo jos jaci, i deblji dole.. super brejkovi sa kongama, veoma zanimljivi i puni aranzmani.. deluje inteligentnije od prve stvari.. vise je French :) jako prijatan kick.. i dalje imam utisak da ti je monitoring malo masniji.. cemu to drndanje tempa na kraju.. znam par DIDZEJEVA koji bi te poslali vrazju mater... izgleda ko sala.....aaa znam... pokvario se gramofon! :D

IME - Lep ritam, al malo cudan izbor semplova za liquid.. super fora sa vox semplovima, jako cini stvar zanimljivijom.... malo su mi kontrasni delovi koji slede, sa oni visokim piskavim sintom i oscilator-padom.. nekako mi ne leze jedan za drugim... Lep bass, ali i dalje tih i previse neutralan.. sjajan mekan hajhet.. i neocekivan kraj!

ajd sad udrite po pljuvanju kriticara ! :D se*em ko foka!

zoolander
09-06-2006, 11:05 AM
Mlečni put-početak nabrijan,brutala u očekivanju,a ono na kraju spu?tanje temom za videoigricu.
Ime- cijela stvar je u visokim tonovima,tome pridonosi i slap bas koji je li?en dubokih(?to je i logično budući da se radi o slapu),bas nogu ne čujem.Groove mi se sviđa slap je odlično napravljen,zanimljivo mi je usporavanje i ubrzavanje.
Vreme je za akciju-produkcijski ok , odsvirane teme mi nisu ne?to.
Opći dojam produkcija je dobra,izbor soundova mi je ok,ali ne ne?to ekstra,slu?ljivost ovisna o ukusima.
Pozitivna domena jest da se čuje da si korektan i u autorskom i produkcijskom smislu.

ProkDu
20-06-2006, 01:51 AM
Ajmo bre ljudi, rekoh vam, udrite.

p.s. ovo je bump

Dijabolik
29-06-2006, 01:48 PM
E ovako :
Mlecni put , mracan pocetak ,a sredina i kraj veseliiii pa mi je to malkice chudno . Medjutim stvar me je definitivno vratila u proslost , tj. bezbrizno detinjstvo kada sam igrao razne platformske igrice , a ova kao da je i pravljena za neku od pomenutih. VRH

Vreme je za akciju , kidanje od pocetka do kraja , jako interesantno i neobicno , malo fali dubokih , ali moze da prodje . Ova stvar bi legla uz neku jaaako brzu platformsku igricu tipa Sonic ili slicnu . Sjajnost

Sve u svemu veoma neobicni radovi . Nisam navikao da cujem ovako nesto pa mi je ovo doslo kao prijatno iznenadjenje. Voleo bih da cujem i nesto novije sto si radio.
pozz

ProkDu
11-08-2006, 09:41 PM
Evo da kazem, posle ovih komentara, kako i šta.
Ove tri 'pesme' su rađene na PlayStation One konzoli. Da, dobro ste čuli.
Pomoću programa koji zove 'Music 2000' (Codemasters, Jester Interactive).
Sve note su programirane i unošene preko kontrolera sa konzole.
Moj trip.
Vidim koliko je puta skinuto, i hvala svima koji su dali komentar (sve stoji što ste rekli, jbg PS One + HiFi monitoring) :D , a oni koji su skinuli i nisu dali komentar :p .

Jedna ispravka. Neko se asocirao sa Mlečnim Putem, i povezao sa mačkama. He, he, može, ali pesnik je mislio na: Mlečni put (Galaksija, Vlašići), a inspirisan pesmama 'Weather Report - Milky Way', i 'Leb i Sol - Mlečni Put' *edit* i 'Steve Vai - Lucky Charms'.

He he, a kad sam pravio 'Vreme je za akciju', igrao se Colin McRea samo tako. :D

Ime. Onaj ženski glas je ustvari sempl 'Imagine' koji sam skratio i dobio 'Ime'. :)

... itd.

DADDY Z
18-08-2006, 12:25 AM
jbm mu rapidshare...trenutno sam na nekoj zajednickoj konekciji pa ne mogu da skinem

ProkDu
18-08-2006, 03:14 AM
Novi LINK (http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=A3F76B7640178F13)