PDA

View Full Version : Sajtcina!!!

Patalo
05-06-2006, 09:29 PM
http://www.gitarstudio012.co.nr/

:confused:

SHIVA
05-06-2006, 10:01 PM
strashno neukusno... pogotovo kad kliknem na link a iz zvuchnika zaori vatromet na full volume :( Ja kliknem "mute" al vatromet i dalje puca. Uchita se sajt i krene vokalni jingle. Niti jedna pod stranica sa sadrzhajem ne radi. Naslov stranice je "Your company name" shto odaje korishtenje nekog template web site-a. Flash animacije vjerojatno iz istog izvora.

Vjerujem da je ovo shala, al trebalo je upozorit na gromoglasan vatromet. Mislim da su mi susjedi dobili slom zhivaca :mrgreen:

tread
05-06-2006, 10:47 PM
strashno neukusno... pogotovo kad kliknem na link a iz zvuchnika zaori vatromet na full volume :( Ja kliknem "mute" al vatromet i dalje puca. Uchita se sajt i krene vokalni jingle. Niti jedna pod stranica sa sadrzhajem ne radi. Naslov stranice je "Your company name" shto odaje korishtenje nekog template web site-a. Flash animacije vjerojatno iz istog izvora.

Vjerujem da je ovo shala, al trebalo je upozorit na gromoglasan vatromet. Mislim da su mi susjedi dobili slom zhivaca :mrgreen:

ista stvar, kliknem mute a vatromet fura svoje:)

LACKY
05-06-2006, 11:27 PM
Ovo je vec ozbiljna varijanta, nije sala raditi Boru Mercedesa i Bokija Italy.

Mogli
06-06-2006, 12:13 AM
Ovo je vec ozbiljna varijanta, nije sala raditi Boru Mercedesa i Bokija Italy.

:o :rotfl: :o

statusband
06-06-2006, 01:57 AM
U kom programu je ovo radjeno?

Arthur
06-06-2006, 11:44 AM
au jebem ti!

Patalo
06-06-2006, 10:48 PM
:rotfl: boowhahahahahaha
a "O nama" ?

whahahahahahaahahahahha:rotfl:

Starter*
06-06-2006, 11:18 PM
Paint mozda...lol

U kom programu je ovo radjeno?

statusband
07-06-2006, 12:39 AM
Paint mozda...lol

Pa verovatno,ruznije nista nisam video odavno,a razmisljam dali to Patalo kaze ozbiljno ili se sali,a vidim pominje se i njegovo ime na sajtu:D

P.S.Skini bre te svedjanke,svaki put kad ti vidim avatar nasekiram se!!!!!!!!:D

fipke
07-06-2006, 06:50 PM
i ja isto, bogtemazo :banghead::banghead::banghead:

Patalo
07-06-2006, 11:09 PM
Pa verovatno,ruznije nista nisam video odavno,a razmisljam dali to Patalo kaze ozbiljno ili se sali,a vidim pominje se i njegovo ime na sajtu:D

Naravno ljudi da ne mislim da je ovo stvarno Sajtcina!!!
Ma, to su radili neki moji drugari koji do sad nikad nisu radili dizajn sajta, pa kad im kazem da to nije dobro, oni me pljuju, kao krivo mi je :rotfl:....!!!
Ovo im je super dokaz da nisu u pravu! A voleo bih i malo detaljnije da ih iskritikujete...:da:

P.S. Uh zamalo da zaboravim na Svedjanke....Steta sto ne moze Avatar da bude 1600X1200 pixels !!!

kVu
08-06-2006, 12:21 AM
moj komentar:

ko me je*o da otvorim sajt!!??

uzas, katastrofa... smesno, blago receno...

statusband
10-06-2006, 01:35 AM
Naravno ljudi da ne mislim da je ovo stvarno Sajtcina!!!
Ma, to su radili neki moji drugari koji do sad nikad nisu radili dizajn sajta, pa kad im kazem da to nije dobro, oni me pljuju, kao krivo mi je :rotfl:....!!!
Ovo im je super dokaz da nisu u pravu! A voleo bih i malo detaljnije da ih iskritikujete...:da:

P.S. Uh zamalo da zaboravim na Svedjanke....Steta sto ne moze Avatar da bude 1600X1200 pixels !!!
Slusaj,ne znam zasto bi te pljuvali,stvarno je lose uradjeno,pa ne ocekuju valjda da postanu web dizajneri posle jedno uradjenog web sajta?!:mrgreen:
Nema sta detaljno da se kritikuje,nista ne valja,prenatrpano je,milion bespotrebnih linkova,neukusan dizajn,odvratne boje...ima mnogo toga.Najbolje je da pogledaju kako je to vec neko odradio.Ovo sam rekao u najboljoj nameri,najgore je kad nekog tapses po ramenu i kazes mu da je nesto OK,a to ne lici ni na sta.
Pozdrav:)