PDA

View Full Version : Koji monitor???

TOSHO
30-05-2006, 02:56 PM
Od kada sam otkrio ovaj forum ne prođe večer da ga ne posjetim , u prvo vrijeme samo kao gost , a sada evo kao član . U međuvremenu dosta stvari ste me naučili , ponekad prilično zbunili , ali svojim informacijama uvijek pokazali pravi smjer i na tome sam zahvalan ovom forumu i njegovim članovima.

Da ne duljim . Trebam pomoć u kupnji aktivnih monitora do nekih 400 eura .
Dvoumim se između B2031 A ili alesis M1 mk2 ???
Koji su bolji ili manje lo?i ???
Mo?da ne?to treće ???

Radim komercijalnu glazbu tj. sva?atarim od popa (večinom) do tambura?a ili točnije onakvu za koju mi daju novce .

Usput , jako sam se zagrijao za focusrite Saffire Pro 26 I/o . Dobro bi do?lo koje mi?ljenje o toj spravici jer ju namjeravam uzeti .
Hvala

liman021
30-05-2006, 03:34 PM
imas oglase na ovom sajtu.covek prodaje adam anf10 za 380 eur.to je bolesno niska cena za taj kvalitet.anf 10 su pasivni, treba ti neko pojacalo uz njih.suvi su do bola,mozda cak i previse.moje skromno misljenje je da su adami bolji od oba zajedno.ja koristim anf10 a slusao sam alesis i behringer.

Rhino
30-05-2006, 04:56 PM
Ja bih alesisa prije uzeo.....
Naravno od ova 2 sto je tosho naveo............

Adi
30-05-2006, 06:33 PM
Od ta dva Alesis, proveri takodje i KRK RP6 koji je u tom cenovnom rangu. Ima ga u Artistu.;)

sasaristic
30-05-2006, 07:44 PM
imas oglase na ovom sajtu.covek prodaje adam anf10 za 380 eur.to je bolesno niska cena za taj kvalitet.anf 10 su pasivni, treba ti neko pojacalo uz njih.suvi su do bola,mozda cak i previse.moje skromno misljenje je da su adami bolji od oba zajedno.ja koristim anf10 a slusao sam alesis i behringer.

Dobro kazes ANF10 su za taj novac stvarno nesto posebno...jedino sto ga vise ne prodajem za tako male pare....iznerviralo me to sto i za tako male pare niko nije hteo da ga kupi, a ja kad sam ga dobio za 470 eur , plakao sam od srece i mislio da sam dobio premiju.

milos
30-05-2006, 07:46 PM
Adi, kako te sluze tvoje 8-ice?:) ;)

submaster
30-05-2006, 08:03 PM
Dobro kazes ANF10 su za taj novac stvarno nesto posebno...jedino sto ga vise ne prodajem za tako male pare....iznerviralo me to sto i za tako male pare niko nije hteo da ga kupi, a ja kad sam ga dobio za 470 eur , plakao sam od srece i mislio da sam dobio premiju.

imate nove (http://www.skymusic.co.yu/rasprodaja/index.php) za 203 eura/komad.

sasaristic
30-05-2006, 09:17 PM
imate nove (http://www.skymusic.co.yu/rasprodaja/index.php) za 203 eura/komad.

To je , kolio znam ,cena sa rasprodaje u Sky music-u.Digital cave ih prodaje za 520 a Artist 470 eur.

Adi
30-05-2006, 10:06 PM
Adi, kako te sluze tvoje 8-ice?:) ;)

Pozdrav

Pa da ti iskreno kazem, na tvoje pitanje cu odgovoriti za koji dan, jer mi sutra ili prekosutra stize E-MU 1820m i tek onda cu moci da ti kazem prave utiske, a za vikend odmah radimo jedan demo snimak, da isprobam svoje nove igracke, sutra uzimam jos i Rode NT 1000 pa cu ti javiti kako to sve radi zajedno, naravno sa akcentom na KRK. Moj prvi utisak je da se moze na njima cuti mnostvo detalja, da nisu po meni HF kako sam citao na nekom postu, a covek je to samo cuo. Srednji tonovi se jako dobro cuju sa mnostvo detalja, visoki su po meni odlicni takodje. Niski - basovi da kazem po srpski, neko bi zeleo jace baseve, ali po meni za monitorce su sasvim OK, mada ponavljam jedan Alesis model koji sam slusao ima izrazajnije basove od KRK, ali tek kad mi stignne za dan dva E-MU onda cu moci da ti javim pravo stanje. Inace, generalno sam zadovoljan, vise sam slusao muziku nego sam radio monitoring, posto cekam E-MU kao sto rekoh. Cujemo se!:)

TOSHO
01-06-2006, 10:28 AM
Alesisi NaruČeni !;)

Tiki the Boyler
01-06-2006, 10:58 AM
Vodi samo računa da ih pravilno postaviš i dugo će ti služiti... Znam jako puno ljudi koji su prezadovoljni njima!