View Full Version : Novi časopis namjenjen nama!
Tiki the Boyler
30-05-2006, 02:22 PM
Na kioscima širom Srbije se pojavio prvi broj Sound&Music magazina...
http://www.jannemecek.net/files/Magazin-Naslovna.jpg
Uskoro i u BiH...
zvincic
30-05-2006, 02:42 PM
a CRO? :(
Tiki the Boyler
30-05-2006, 02:45 PM
a CRO? :(
Biće, biće... no sikiriki...
(malo koči zakon koji zahtjeva da sve bude prevedeno na hrvatski! Svi se razumijemo a svi se pravimo budale! /?/ )
kejkz
30-05-2006, 02:48 PM
Sjajno, hvala na obavestenju, posto nikad ne gledam kioske, ovako cu se potruditi da ga nadjem.
zvincic
30-05-2006, 03:36 PM
Biće, biće... no sikiriki...
(malo koči zakon koji zahtjeva da sve bude prevedeno na hrvatski! Svi se razumijemo a svi se pravimo budale! /?/ )
:mase:
lesha
30-05-2006, 03:51 PM
nadam se da ce izlaziti redovnije od music magazina..
podrska s moje strane.
fipke
30-05-2006, 04:49 PM
kupio juce, dizajn i font mi je nesto poznat xexe ali cak sta vise magazin je odlican i suma sumarum bolji mi je od MUSICa!!!
jos jednom bravo za artist
Ja takodje cestitam na prvencu. Nadam se da nece biti samo reklamerski casopis
Rhino
30-05-2006, 05:34 PM
cestitam na prvencu. Nadam se da nece biti samo reklamerski casopis
TAKODJE:)
arajlo
30-05-2006, 09:57 PM
Mozda trcim pred rudo ali hoce li biti online izdanje naravno uz pretplatu:confused:
Tiki the Boyler
31-05-2006, 12:42 PM
www.soundnmusic.net
arajlo
31-05-2006, 07:24 PM
Thank you man:)
Tiki the Boyler
06-06-2006, 12:35 PM
Jel' čitao neko?
Kakvi su komentari?
Kritike?!?
lesha
06-06-2006, 12:41 PM
tiki, reci mi kako je resena distribucija.
u trsteniku ga nema, pa pretpostavljam da se ne moze naci po manjim gradovima..
da li neko zna da li ga ima u kraljevu ili krusevcu?
Tiki the Boyler
07-06-2006, 10:14 AM
Klasičan problem sa distributerima! :mad: U Kraljevu i Kruševcu bi ga trebalo biti! A dok se to ne dovede u red možete poslati vaše "tvrde" adrese na public@soundnmusic.net ili info@artistsystems.co.yu kako bi vam ga poslali pouzećem!
acaradio
07-06-2006, 09:28 PM
Kupio "Sound & Music" pre nekih sat vremena i prelistavao u autobusu. Pravo citanje sledi pred spavanje.
Izgleda da se dobro prodaje jer kolporteri u Knez Mihajlovoj kazu - "prodato, bice ponovo ovih dana", tako da sam jedva nasao (na kioscima nema).
Prvi utisak je da bi jedan dvomesecnik ipak trebalo da bude "deblji", pogotovo sto 18 strana zauzimaju oglasi. Pretanko za period od 2 meseca.
Pohvalno je sto sadrzi dve celine, jedan posvecen opremi, a drugi vestima i tekstovima iz sveta muzike.
Obratiti paznju na stamparske greske i pravilno pisanje imena stranih izvodjace, jer sam za nekoliko minuta listanja u busu primetio nekoliko omaski (Hendrixovo ime se pise Jimi a ne Jimmy - strana 15, text o Satrianiju...Velvet Underground na strani 46 je dva puta napisano Uderground). Sitnice, ali upadaju u oci, pogotovo sto se takve greske ne bi smele pojavljivati u muzickom casopisu.
Music History koji se nalazi na skoro svakoj strani je za pohvalu, cak i meni je simpaticno, bez obzira sto mi je muzickih vremeplova preko glave. Bolje i to nego da je sve smesteno na jednu stranu.
Primetio sam su recenzije uglavnom posvecene uredjajima koji se mogu nabaviti u prodajnom lancu Artist-a (jesam li u pravu?), pa mi izgleda kao da citam jedan veliki katalog.
Mozda sam preterao sa kritikama (a nisam jos ni posteno procitao casopis), ali mi se definitivno vise svidja od konkurentskog (da ne pominjem kog, svi znamo) i sigurno cu nastaviti da ga kupujem :)
Uz neka manja poboljsanja i povecanja broja stranica (ili cesceg izlazenja), bice ovo veoma dobar casopis.
U svakom slucaju, cestitke :D
diviner
07-06-2006, 09:49 PM
Ja takodje pozdravljam izlazak novog casopisa. Prelistao sam ga i sasvim je ok za pocetak (vrlo dobar). Samo gurati dalje ;)
DADDY Z
07-06-2006, 10:18 PM
Potra?iću pa javim utiske
gricko
10-06-2006, 07:36 PM
Tiki ima li ga u Banjaluci? Koliko sam cuo u Artistu ga jos nema.
DADDY Z
11-06-2006, 09:23 PM
evo,danas sam kupio i prelistao pročitav?i nekoliko stranica..časopis je Ok,sla?em se sa Acom da treba mo?da da je puniji za dvomesečnik a jedine zamerke mogu da uputim na temu TECHNO sekcije:te?ko da se techno u nas mo?e prikazati samo kroz Bo?a Podunavac,Vlada Janjić i Gordan Paunović ekipu-ako je to samo prvi u nizu tekstova onda OK..
HIP HOP sekcije:Wu Tang Clan NIJE stara ?kola hip hopa..neko ko se upoznaje sa ovim pravcem pomisliće da je rap bio u začetku devedesetih..
nije hejt..ostalo je ok-nadam se da u sledećim brojevima mo?emo očekivati jo? bolje tekstove,po?to vidim da su otvoreni za nove saradnike..:da:
Arthur
12-06-2006, 10:40 AM
jbg, ako se od nekog pocinje prica o tehnu kod nas, valjda se od Boze mora krenuti? Za Narka Mastica ima jos vremena, druga je to planeta..
DADDY Z
12-06-2006, 02:23 PM
jbg, ako se od nekog pocinje prica o tehnu kod nas, valjda se od Boze mora krenuti? Za Narka Mastica ima jos vremena, druga je to planeta..
sla?em se u potpunosti..treba da krene sa Bo?om ali ne i da se zavr?i...
lesha
12-06-2006, 04:29 PM
zoki, ako cemo tako, onda bi prvo vas trebalo pomenuti.
ProkDu
12-06-2006, 06:15 PM
w0rd
Tiki the Boyler
14-06-2006, 11:45 AM
Uskoro i širom BiH po cijeni od 5KM!
Zasad ga možete naći u Artistu Banja Luka!
(zainteresovani za prijem pouzećem mogu da se jave na info@artist.ba)
Moritz
14-06-2006, 12:18 PM
Definitivno bi trebalo krenuti od NOISE DESTRUCTION, Zoki je suvise skroman da bi bilo sta sam rekao a mislim da ima mnogo vise da kaze nego gomila drugih " mega" DJ-eva...
Sto se tice testova ili predstavljanja trebalo bi malo vise paznje posvetiti nego "drugi" casopisi do sada, da se malo manje prepisuje....da bude malko deblji ali za prvi broj:mase: samo napred, obecava ;)
P.S. kao kurzweil fan i glasno govornik (svima ocigledno :rotfl: ) dobrovoljno se javljam da kazem rec dve ako treba ;)
acaradio
15-06-2006, 04:27 PM
E, evo predloga za casopis:
uvesti jednu rubriku koja bi nas podsetila na legendarne instrumente i opremu - Hammond B3, Fender Rhodes, Vox AC30, Mellotron.....
DADDY Z
16-06-2006, 07:43 PM
evo jo? jednog predloga...da se u svakom broju predstavi neki domaći studio,producent,muzičar,tonac..a ne bi bilo zgoreg da se u dogledno vreme ubaci i CD(sa recimo samplovima opreme na testu ili rada nekog studija-producenta) ..mislim...to je obavezno u časopisima sa ovom temom (kod većine je to već DVD):cool:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.