PDA

View Full Version : Ukradeni postovi!

Mogli
21-05-2006, 12:15 PM
Sad sam frisko primetio da ispod mog avatara nedostaje 300 postova! :( Molio bih one koji nesto znaju o ovome da dojave najblizem moderatoru!

puRe
21-05-2006, 12:20 PM
Verovatno se to desilo pri brisanju spama i offtopica skoro. Mislim da je "izgubljeno" vise od 3000 postova ukupno.....

Dushan_S
21-05-2006, 12:31 PM
Ja evo ba? razmi?ljam da li da se obesim o ?trik ili da gurnem dva prsta u ?teker jer mi se smanjio broj post-ova. Obavestio sam policiju i Interpol prethodno. Zbogom ostaj okrutni svete u kom se postovi osipaju kao li?će na vetru!!! Bilo mi je drago poznavati vas sve!!!

Mogli
21-05-2006, 12:35 PM
Ja evo ba? razmi?ljam da li da se obesim o ?trik ili da gurnem dva prsta u ?teker jer mi se smanjio broj post-ova. Obavestio sam policiju i Interpol prethodno. Zbogom ostaj okrutni svete u kom se postovi osipaju kao li?će na vetru!!! Bilo mi je drago poznavati vas sve!!!

Pomislio sam da su u pitanju neka hakerska posla....ali i tvoje rezonovanje je ishitreno i nedolicno pozicije koje imas na ovom forumu, a to sam vec odavno primetio. Probaj se kontrolisati i uciti toleranciji, nije tesko...;)

Dushan_S
21-05-2006, 12:50 PM
Ja sam zao i lo? čovek, nisam brzoplet, nego sam bez kontrole. Tučem starce i decu po ulici, kradem novine iz trafike, pijem kafu iz tuđih ?olja, pi?kim po dasci i kinjim ljude koji izgube najmilije post-ove. Mo?da se i drogiram, samo moram prvo da proverim, pa ću javiti. Zato nemam razumevanja za tvoj bol. Znači otvoreno i ti reci, nemam ja ?ta da krijem da sam đubre najgore. Ne znam ?ta je bilo ovim nesrećnicima da me dodele za moderatora kad sam nečovek. Iznesite me sa foruma i bacite u kontejner da se recikliram ?to pre!!!

A tebe specijalno volim da mučim, imam gomilu tvojih sličica izlepljenih i okru?enih svećama, i pratim tvoje kretanje, svaki dan (a i noć bogami). Ima? potpuno pravo da se oseća? ugro?enim, jer ovo nije ?ala ili neki pomereni smisao za humor, uostalom zar iko sme da se ?ali na račun tvojih post-ova?

P.S. Tu su postovi kod mene. Ja sam ti ih uzeo. SVE! :hyper:
SVEEEE
My precious....posts...

I naravno sve najbolje bata Mogli! Ne daj se da ti vladavina nad tolikim Sombor Empire-om dođe glave pa da počne? halucinirati da ljudi imaju vremena da se ozbiljno bave time da te maltretiraju! Srećan rad! ;)

Mogli
21-05-2006, 02:06 PM
Ako nadjes malo vremena, pregledaj malo postove koje su dale nase kolege - Lesha, Boggy, Diviner, Max, Eon, Pedja i cak zestoki Idekiys...To treba da ti bude savrseni manual o spoju znanja i neiskompleksiranom odnosu prema drugim ljudima!:)

Dushan_S
21-05-2006, 04:25 PM
Pa znam ja kako treba ali ne mogu. Iskompleksiran sam, lo? čovek, bla bla bla.

P.S. Post-ove koji ti nedostaju ću ti poslati po?tom sutra, svi su tu na broju. Mo?da sam ipak malo preterao, to ?to mo?da meni nisu va?ni moji post-ovi i ?to ja imam komplekse jer ne ?ivim u Pančevo empire (već u običnoj Pančevo kne?evini), nego malo malo pa moram u Belgrade Empire, to sve nije razlog da ti tako blatantno i maliciozno ukradem stotine post-ova, i prisvojim ih. :( Trebalo bi da po?tujem različitost i to da su svi tvoji post-ovi tebi va?ni unikatni, takoreći tvoja deca. Znači primi moje izvinjenje i sačekaj prekosutra po?tara sa vedrim HTML paketićem punim post-ova. Čirs! :D

LACKY
22-05-2006, 01:21 AM
De si Dule jedva te prepoznadoh!

Oggy
22-05-2006, 05:20 AM
Verovatno se to desilo pri brisanju spama i offtopica skoro. Mislim da je "izgubljeno" vise od 3000 postova ukupno.....

Khm,khm....

Samo u sredjivanju "Instrumenata i studijske opreme" obrisao sam 3911 postova, a zatim sam zaredjao po "Off topic-u", "Razno", "Oglasi", "Vlado Georgiev" i pobrisao jos jedno 6-7000 postova spama...

Odatle vam fale postovi ;)

idekius
22-05-2006, 05:54 AM
Khm,khm....

Samo u sredjivanju "Instrumenata i studijske opreme" obrisao sam 3911 postova, a zatim sam zaredjao po "Off topic-u", "Razno", "Oglasi", "Vlado Georgiev" i pobrisao jos jedno 6-7000 postova spama...

Odatle vam fale postovi ;)

Mene si nacisto ojadio nesrecnice!!!:banghead::banghead::banghead:
Na svu srecu, imam i ja te magicne moci, i pobrisacu ti sve postove sem jednog... onog u kojem kazes da bolje sviram od tebe:da::mrgreen::rotfl:

Sram te bilo! Znas li ti koliko ja sada moram da spamujem da bih povratio izgubljeno? :banghead:

Oggy
22-05-2006, 05:58 AM
Na svu srecu, imam i ja te magicne moci, i pobrisacu ti sve postove sem jednog... onog u kojem kazes da bolje sviram od tebe:da::mrgreen::rotfl:

Mislis na onaj post gde si ti u moje ime napisao da sviras bolje od mene? :rotfl:

Nisam siguran da taj nisam obrisao.... :D

Mogli
22-05-2006, 10:18 AM
A ja vec pomislio da su nas napali hakeri sa YU midija!:rotfl:

Max
22-05-2006, 03:35 PM
Ja sam , kad sam shvatio da mi nedostaje 200 tinjak postova shvatio koliko sam se puta izlupetao ..... 200 puta !!!!! :rotfl:

Pozdrav

Oggy
22-05-2006, 04:47 PM
Ja sam , kad sam shvatio da mi nedostaje 200 tinjak postova shvatio koliko sam se puta izlupetao ..... 200 puta !!!!! :rotfl:

Pozdrav

:)

Ti sa tvojih 200 si malo dete za pojedince...
Imam ja listu od top 3, ali necu javno o tome da ne ispada da prozivam ;)

Mogli
22-05-2006, 06:35 PM

Pozdrav

Nisam bas primetio da ti nesto lupetas...ali ja sam bar tu ispred tebe sa mojih 300 lupetanja!:p