PDA

View Full Version : Bufet del Rumski Vol 2.

Pages : [1] 2

Oggy
17-05-2006, 04:35 AM
Gazda Laki, sorry za kafanu, evo otvaram novu, pa ako treba, odma me izbacite, zasluzio sam

LACKY
17-05-2006, 07:05 AM
Kako sad da se setim statuta?

boggy
17-05-2006, 07:15 AM
Kako sad da se setim statuta?
Evo ti da se podsetis ... full color :)

1.Kao i u svakoj kafani za stolove je dozvoljeno dobacivati meze i pice!
2.Bilo koje drugo dobacivanje(na naciojnalnoj,profesionalnoj,vredjanje debelih, ili nekoj drugoj bazi) smatrace se uvredom!
3.A za svaku uvredu sleduje Ban, Batine ili Perun na private(po slobodnom izboru)!
4.Postavljanje glupih pitanja se takodje sankcionise!
5.Ako vas bije maler treba ici u Smederevo!
6.Pijane goste ne sluzimo!(Clan uveden zbog Idekiusa.)
7.Dozvoljeno je kritikovanje radova clanova foruma, koji imaju vise od 100 postova samo uz novcanu nadoknadu!
8.Novac prikupljen od kritika ide u fond za letovanje!
9.Za letovanje je potrebno posedovati lemilicu!
10.Zabranjeno postavljanje bilo kakvih ozbiljnih i angazovanih pitanja.(krivci Arhtur i Zagor)
11.Zabranjeno je raspravljati o zejtinu i uopste o bilo kakvim mazivima sem slanine i cvaraka!(krivci Diviner i Boggy)
12. Zabranjeno je ozbiljno raspravljati(moze samo onako) o 1225 clanova foruma od kojiih samo 48 ima preko 300 postova(krivac za ovaj clan je Oggy)!
13. Posto nije41-prva, zabranjeno je govoriti u siframa sem Bati Zivojinovicu(clan skrivio Arthur)!
14. Zabranjeno vredjanje kamera, foto aparata(i uopste bilo koje video tehnike u svrhu izrugivanja debelih)( clan skrivio Off)!
15.Zbog ugrozenosti na forumu i restoranima(male porcije), debeli clanovi imaju posebne privilegije(ovo je moja samovoljna i diktatorska odluka)!
16.Pravilo broj 1 je "Sef je uvek u pravu". Pravilo broj 2 " I ako sef nije u pravu primenjuje se pravilo broj 1". Proglasavam Divinera za moderatora jer je pospesio moj diktatorski status(clan skrivio Diviner zbog svog Geblsovskog stava)!
17. U bufetu je dozvoljeno smaranje samo u slucaju ako je smaracu rodjendan( clan uveden zbog Lacky-ja tj. mene zbog smaranja za rodjendan)!

18. Zabranjeno je u buffetu kovati urote bilo koje vrste(kradja guma sa decijih bicikla,cevapa iz tanjira dok je covek u toaletu itd.) i uopste bilo kojih aktivnosti koje vode lakom sticanju dobara i pozicija.(clan uveden zbog Idekiusa i Oggy-a)
19. U buffetu je strogo zabranjen pristup zenama!( ovaj clan nije skrivio neko, cisto se namece zakljucak "sta ce ovde")
20. Za sefa sale proglasavam Idekiusa, a za zamenika Oggy-ja (clan se uvodi zbog navale gostiju u kafani i neko mora da vodi red. Zamolio bih sefove da posebnu paznju obrate na Peruna koji non-stop zapodeva kavgu) a za tehnickog konsultanta ( znaci ako se pokvari kaffe aparat ili vodo kotlic) proglasavam Boggy-ja, kao naj potkovanije lice. I jos jedna stvar, zabranjeno je stipanje konobar"a" ili "ce". Takodje proglasavam Off-a za zvanicnog izbacivaca u kafani ( cisto da bi nervirao pijane goste)!
21.Toalet se do daljnjeg zatvara (veliku i malu nuzdu od sada cete vrsiti preko puta u stubistu, a koga navataju stanari i ocinka da je iz buffeta bice banovan) i zabranjuje se diskusija o bilo kojoj fekalnoj disciplini (pravili uvedeno zbog vecine salnih gostiju)!
Izvolte!

Ps. ovo su pocetna pravila koja ce se po potrebi prosirivati.
pozdrav

bogi
v.d. domar i cuvar statuta (u senci)

Oggy
17-05-2006, 07:32 AM
Bogi Care!!!

Mozda ce gazda ipak biti sada milostiv, gde je statut sacuvan! :)

Danny Lou
17-05-2006, 09:58 AM
a de je moj moped? ovaj moje pivo koje sam narucio prije jedno 10-15 dana vise se ni sam ne sjecam.... Lacky zaposli nekog covijeka/zenu kao konobara mislim da se vise isplati nego da treniras puza da nosi tacnu pa ga zaposlis...:) sto je mlogo, mlogo je....

idekius
17-05-2006, 10:01 AM
Boggy!!!! Majstore!!!:hyper::bend::beer:

OFF
17-05-2006, 11:04 AM
a sta bi sa starom kafanom? inspekcija, gradjevinska dozvola, shift+del?

Dushan_S
17-05-2006, 11:29 AM
Izgore kafana! :hyper:

Arthur
17-05-2006, 11:32 AM
bezdusno korupcionisan sistem dosao je glave i nasoj socialoj oazi
zasmetala je niciim izazvanim svetskim mocnicima
kuca na promaji
BLA!

perun
17-05-2006, 11:43 AM
Da, da... izgorela kafana!!! KAO!!!!:cool: Nek' vam Gazda kaze kol'ko je para uzeo od osiguranja!:o Ja ovde vise ne dolazim... necu da ostavljam pare kriminalcu!!!:mrgreen: Uostalom, Lacky, kakav je ovo fenseraj???

idekius
17-05-2006, 06:03 PM
Ma Lacky nije Oggy-ju platio reket za ovaj mesec, pa ovaj spalio kafanu :)

boggy
17-05-2006, 06:09 PM
~*~

ZVANICNO SAOPSTENJE

Nocas je doslo do brutalnog unistenja sirotog Buffeta Del Rumski.
Sinhronizovanom i munjevitom akcijom je uspesno sacuvan samo Statut.

Zamoljavaju se posetioci Buffeta, da ne iznose cinjenice koje mogu biti znacajne u istrazi oko ovog nemilog dogadjaja. Istraga je jos uvek u toku.

Inace, SVI su okrivljeni za ovaj zlocin dok se ne DOKAZE suprotno.

bogi
"v.d. domar"

~*~

zvincic
17-05-2006, 07:00 PM
:o:o:o:o:o:o

sta napraviste, izgori birtija! :banghead::banghead::banghead:

LACKY
17-05-2006, 08:34 PM
To se debelindža Zrenjaninac urotio protiv mene!
E Boggy posalji mi statut na private, da mogu ja da ga ubacim radi editinga.

zvincic
17-05-2006, 09:53 PM
To se debelind?a Zrenjaninac urotio protiv mene!

ma ko ga sisa, necemo sa njim dijeliti lovu od osiguranja...

LACKY
17-05-2006, 10:30 PM
Ha ha...Debeli prdonjo nisi uspeo, statut je sacuvan pozrtvovanoscu ljubitelja dobre kapljice!Necemo te banovati u inat da mogu svi da te prozivaju a ti javno da se stidis.
Hvala Boggy, nisi ti dzaba moderator u kafani!

boggy
17-05-2006, 10:37 PM
...
Hvala Boggy, nisi ti dzaba moderator u kafani!

Nema na cemu...
Inace ja i nisam moderator u kafani, nego tehnicki savetnik (v.d. domar, prim. prev.)... :)

Bice da si malo potresen nemilim dogadjajima... pa se bolje malo odmori pre nego sto krenes u izmene statuta i dodatno poostravanje mera...

pozdrav

bogi
"v.d. domar"

LACKY
17-05-2006, 10:56 PM
Izvinjavam se na gresci, a sada spremam tacku 22. koja ce biti direktno uperena protiv palikuce!

boggy
17-05-2006, 11:00 PM
Ha ha...Debeli prdonjo nisi uspeo, statut je sacuvan pozrtvovanoscu ljubitelja dobre kapljice!Necemo te banovati u inat da mogu svi da te prozivaju a ti javno da se stidis.
....

Nemoj biti tako ostar prema Oggy-ju, po prvim saznanjima, tragovi vode na sasvim drugu stranu. :cool:

pozdrav

bogi
"v.d. domar"

LACKY
17-05-2006, 11:23 PM
Evo ga pojavio se zlikovac, dodji na jedan ribanjac! Da vidimo ko te podplatio.

Oggy
17-05-2006, 11:25 PM
Eve me! :)

Ajte naj chat? :)

LACKY
17-05-2006, 11:52 PM
2.Bilo koje drugo dobacivanje(na naciojnalnoj,profesionalnoj,vredjanje debelih, ili nekoj drugoj bazi) smatrace se uvredom!
3.A za svaku uvredu sleduje Ban, Batine ili Perun na private(po slobodnom izboru)!
7.Dozvoljeno je kritikovanje radova clanova foruma, koji imaju vise od 100 postova samo uz novcanu nadoknadu!
10.Zabranjeno postavljanje bilo kakvih ozbiljnih i angazovanih pitanja.(krivci Arhtur i Zagor)
11.Zabranjeno je raspravljati o zejtinu i uopste o bilo kakvim mazivima sem slanine i cvaraka!(krivci Diviner i Boggy)
12. Zabranjeno je ozbiljno raspravljati(moze samo onako) o 1225 clanova foruma od kojiih samo 48 ima preko 300 postova(krivac za ovaj clan je Oggy)!
13. Posto nije41-prva, zabranjeno je govoriti u siframa sem Bati Zivojinovicu(clan skrivio Arthur)!
14. Zabranjeno vredjanje kamera, foto aparata(i uopste bilo koje video tehnike u svrhu izrugivanja debelih)( clan skrivio Off)!
15.Zbog ugrozenosti na forumu i restoranima(male porcije), debeli clanovi imaju posebne privilegije(ovo je moja samovoljna i diktatorska odluka)!
16.Pravilo broj 1 je "Sef je uvek u pravu". Pravilo broj 2 " I ako sef nije u pravu primenjuje se pravilo broj 1". Proglasavam Divinera za moderatora jer je pospesio moj diktatorski status(clan skrivio Diviner zbog svog Geblsovskog stava)!
17. U bufetu je dozvoljeno smaranje samo u slucaju ako je smaracu rodjendan( clan uveden zbog Lacky-ja tj. mene zbog smaranja za rodjendan)!

18. Zabranjeno je u buffetu kovati urote bilo koje vrste(kradja guma sa decijih bicikla,cevapa iz tanjira dok je covek u toaletu itd.) i uopste bilo kojih aktivnosti koje vode lakom sticanju dobara i pozicija.(clan uveden zbog Idekiusa i Oggy-a)
19. U buffetu je strogo zabranjen pristup zenama!( ovaj clan nije skrivio neko, cisto se namece zakljucak "sta ce ovde")
20. Za sefa sale proglasavam Idekiusa, a za zamenika Oggy-ja (clan se uvodi zbog navale gostiju u kafani i neko mora da vodi red. Zamolio bih sefove da posebnu paznju obrate na Peruna koji non-stop zapodeva kavgu) a za tehnickog konsultanta ( znaci ako se pokvari kaffe aparat ili vodo kotlic) proglasavam Boggy-ja, kao naj potkovanije lice. I jos jedna stvar, zabranjeno je stipanje konobar"a" ili "ce". Takodje proglasavam Off-a za zvanicnog izbacivaca u kafani ( cisto da bi nervirao pijane goste)!
21.Toalet se do daljnjeg zatvara (veliku i malu nuzdu od sada cete vrsiti preko puta u stubistu, a koga navataju stanari i ocinka da je iz buffeta bice banovan) i zabranjuje se diskusija o bilo kojoj fekalnoj disciplini (pravili uvedeno zbog vecine salnih gostiju)!
Izvolte!
22. Oggy je banovan iz buffeta sve dok neizvadi supalj zub(jer zbog zuba je zasrao celu stvar), i zabranjuje se svim moderatorima da ga ostavljaju samog( cak i kad ide na pisanje), i sme samo da sedi i pije pelinkovac(bez kisele vode).

Saces ti da vidis!

OFF
18-05-2006, 06:40 PM
Razmisljam da zapodenem kakvu kavgu, al' mi ne ide..........

idekius
18-05-2006, 09:10 PM
Razmisljam da zapodenem kakvu kavgu, al' mi ne ide..........

Nemoj, dobices flashom po njonji, kao prosli put :-)

*Aleksa*
18-05-2006, 11:18 PM
Idekius,naruci mi crno vino,idem da napuderisem nos...(Znam da krsim pravilo br.19,ali pozvana sam)!

Oggy
18-05-2006, 11:20 PM
A onda ce meni da se smrkne i ode kafana.... :)

zvincic
19-05-2006, 01:13 AM
A onda ce meni da se smrkne i ode kafana.... :)

nemoj i ovu da spalis nesreco!

idekius
19-05-2006, 01:20 AM
Idekius,naruci mi crno vino,idem da napuderisem nos...(Znam da krsim pravilo br.19,ali pozvana sam)!

Ma moze crno vince... KONOBARRRR!!!! Shapat: -Nesto sam schwortz ovih dana, stavi ovo na moju recku, ali nemoj da kazes Lacky-ju, sutra donosim... Mnogo mi velika recka? Ne zajebavaj, ti zanas da sam ja uredan po tom pitanju...dobro, jos samo ovaj put... kakva bre crna Loza? Rekao sam ti crno vino! Lacky kaze da imam gadnu pijanku? Ma to samo kad me Off provocira... Tishina, evo je ide...i dok nas sluzis, oslovljavaj me molim te sa gospodine Idekius! Molim? Ma znam da nisam gospodin, ali samo ti uradi tako, ljubim te... Pssssst!:)

*Aleksa*
19-05-2006, 01:48 AM
Cao,zdravo..I ti pijes vino..Jao pa ne moras da mi pridrzavas jaknu,(skrrrr...)povlacis stolicu,Boooze kakav si ti dzentlmen!Sad mi je prosto neprijatno...Uopste mi nisu jasni ovi moderatori,sefovi.. i ono njihovo pravilo br.6,verovatno su i sami prepili..,a tako fina i prijatna kafana!

idekius
19-05-2006, 08:20 AM
Cao,zdravo..I ti pijes vino..Jao pa ne moras da mi pridrzavas jaknu,(skrrrr...)povlacis stolicu,Boooze kakav si ti dzentlmen!Sad mi je prosto neprijatno...Uopste mi nisu jasni ovi moderatori,sefovi.. i ono njihovo pravilo br.6,verovatno su i sami prepili..,a tako fina i prijatna kafana!

Meni je pice uslovno dozvoljeno, posto sam se istakao u pozrtvovanoj borbi protiv palikuce Oggy-ja kojeg je u trenutku ponela pesma "I tebe sam sit kafano, da Bog da se zapalila"...:)

OFF
19-05-2006, 09:26 AM
E, idekiuse, sad sretoh tvoju zenu, kaze da pozuris, treba da izvedete malog iz obdanista....... opsss, ne videh da si u drustvu:D

idekius
19-05-2006, 10:16 AM
E, idekiuse, sad sretoh tvoju zenu, kaze da pozuris, treba da izvedete malog iz obdanista....... opsss, ne videh da si u drustvu:D

Falilo je samo da pitas "Kad se ofarbala" i da te shibnem pixlom medju rogove:banghead:

Arthur
19-05-2006, 01:18 PM
pljas! sta to puce idekiuse?
oops. alexice sorry, mislio sam da je perun.. :da:

*Aleksa*
19-05-2006, 03:01 PM
Meni je pice uslovno dozvoljeno, posto sam se istakao u pozrtvovanoj borbi protiv palikuce Oggy-ja kojeg je u trenutku ponela pesma "I tebe sam sit kafano, da Bog da se zapalila"...:)
Jao Idekiuse,.pa ti si jos i hrabar..Sada imam i zmaja i tebe i vise se niceg ne bojim...;)
A ja u ovo sto je rekao Off nikako ne verujem..nije sad to sto sam plava i glupa,nego mislim da te pomesao sa nekim,sigurna sam!

Arthure,zmaj se zove Alexofinus,ziveo je u zlo doba pa su ga mracne sile proterale u drugo carstvo,ali na samo jedan moj mig...he,he..!

Jana-018
19-05-2006, 03:25 PM
Ja sam cula da se ovde sluzi pivo,pa rekoh da svratim :rotfl:

Arthur
19-05-2006, 03:47 PM
i fina mlada piletina... vis kako se ovi ugojise..zubi im trnu :twisted:

boze, greh na moju dusu..

Jana-018
19-05-2006, 03:50 PM
i fina mlada piletina... vis kako se ovi ugojise..zubi im trnu :twisted:

boze, greh na moju dusu..

Uz piletinu ide i pivo a ti ne pricaj puno vec daj pivo da zalijemo:mrgreen:

Arthur
19-05-2006, 03:52 PM
oh i te kako ide..
btw, el ti radi taj messenger?

Jana-018
19-05-2006, 03:55 PM
Ne radi izgleda:)
Javili mi da je umro:banghead:

Arthur
19-05-2006, 03:57 PM
radi radi :twisted:

and they lived happily ever after.. :da:

Jana-018
19-05-2006, 07:02 PM
Posto sam ostala uskracena za pivo dosla sam da pospremim malo kafanu pa da se latim mikrofona pocinje mi jos malo radno vreme :mrgreen:

LACKY
19-05-2006, 09:39 PM
Slutio sam ja da je "djavo odnio salu", em ona palikuca sprzi kafanu, em jedva spasismo ono malo sto ostade, em se ne placaju recke, em kako me nema 2 dana pocese i zene da dolaze. Jednom recju raspad sistema i bankrot.
Deder mala zapjevaj da se vadimo iz govana!

*Aleksa*
20-05-2006, 12:35 AM
Jano,samo za Lackyja-"...Sta je meni ovo trebalo,vodu pijem vino prolivam...":)

Jana-018
20-05-2006, 12:46 AM
Aleksa,a prvo da vidim pare pa onda pevam,nema gratis...:rotfl:
Stedim grlo,pocinje sezona:mrgreen:

*Aleksa*
20-05-2006, 01:01 AM
Ih bre,ja reko zene smo,pa malo solidarnost,ovo,ono,...ali cist racun duga ljubav!Ce se dogovorimo!;) Za pocetak aj na pivo,moram ja da zovem kad ovih momaka nigde na vidiku...:confused:

Dushan_S
20-05-2006, 01:05 AM
Ja sam samo u prolazu da ostavim gazdi pare od osiguranja za biv?u kafanu... A vas dve se lepo same zabavljajte... Mislim, 21 vek, slobodna shvatanja, otvoreni vidici... :p ;)

Jana-018
20-05-2006, 01:08 AM
Aleksa,ja bogami sad s'posla pa pravo u krevet,ionako me grlo boli samo mi jos pivo fali:banghead:
Pozdravljam vas sve pa se kuckamo sutra:)

zvincic
20-05-2006, 01:56 AM
How're you doing? :cool:

idekius
20-05-2006, 07:21 AM
"...opasno sam nezno bice,
volim zene, volim pice... "

aaaa? Otkud sad ova srcha na podu??? Off opet pravio s*ranje. Stavice njemu Lacky soli na rep (a mozda i Bibera) :)

I ko je sad ovde montirao binu i sipku za striptiz? Jel' se Oggy skida za kaznu zbog paljevine?
Da se ja pitam, ja bih Oggy-ju zabranio da peva pesmu: "I tebe sam sit kafano, da bog da se zapalila" :), a cini mi se da sam ga chuo da peva i varijaciju na tu temu: "I tebe sam sit marijuano, da Bog da te zapalio..."

He, he... Bog odneo mozak... idem ja za sto kod ove dve dame, red je da se popije nesto u drustvu lepsem od Zvincicevog, Perunovog, Off-ovog.... pre nego sto ovi fanatici od ove ugledne rockerske birtije naprave topless bar :da:

LACKY
20-05-2006, 11:12 PM
Ovo ce da izazove tacku 23.

idekius
20-05-2006, 11:20 PM
Castim celu kafanu zbog pobede Finaca!!!! :hyper::mrgreen:
A nisam ni hteo da gledam evroviziju, ocekujuci opet glorifikaciju turskih skala...:mrgreen:

LACKY
20-05-2006, 11:25 PM

Izvolte!
22. Oggy je banovan iz buffeta sve dok neizvadi supalj zub(jer zbog zuba je zasrao celu stvar), i zabranjuje se svim moderatorima da ga ostavljaju samog( cak i kad ide na pisanje), i sme samo da sedi i pije pelinkovac(bez kisele vode).
23. Nemo da mi pravite kupleraj od kafane majke vam ga mangupske.

Saces ti da vidis!

idekius
20-05-2006, 11:33 PM
Ali gazda... imamo sobe na spratu...:rolleyes: i onako nicemu ne sluze :)

Dushan_S
20-05-2006, 11:36 PM
Ko časti? meni dupla! :D (soba na spratu)

LACKY
20-05-2006, 11:36 PM
Ovo vazi samo za kafanu( nije na odmet, nekada, i malo tolerancije)!

LACKY
21-05-2006, 01:22 AM
Evo ga Perun!

perun
21-05-2006, 02:28 AM
Evo ga Perun!

Jel to zbog obrva ili chashe??? Chuj, Gazda... nemoj da se sprdash!!!:cool:

OFF
21-05-2006, 10:36 AM
Kupio sam ?ipku od 3 metra na buvljaku, samo da je plastificiram, pa cu je instalirati na sred podijuma:hyper:

*Aleksa*
21-05-2006, 10:49 PM
Idekius,zasto gazda pominje kupleraj,neke mangupe..:confused: Uopste ga ne razumem,prejaka je i muzika,a izgleda da pocinje i ovo vino da me hvata..!A zasto li su namontirali ovu sipku,verovatno planiraju da renoviraju kafanu,a tek su je otvorili..izgleda da im je posao dobro krenuo od kada se Jana latila mikrofona!!!

Jana-018
22-05-2006, 12:35 AM
..izgleda da im je posao dobro krenuo od kada se Jana latila mikrofona!!!
Ja se latila mikrofona a baksis nigde:banghead:
Dobro vece svima,svratih da vas pozdravim pre spavanja...
PS.nekom putuje kisshttp://www.clicksmilies.com/s0105/musik/music-smiley-006.gif

*Aleksa*
22-05-2006, 01:01 AM
I ja odlazim ranije na spavanje,ceka me sutra 5 sati voznje u juzniji deo (od danas valjda samostalne)Srbije..Laka noc!I srecan Sv.Nikola onima koji ga slave sutra!

LACKY
22-05-2006, 01:09 AM
Ajde mala i pazi kako vozis!

Oggy
22-05-2006, 05:07 AM
I srecan Sv.Nikola onima koji ga slave sutra!

19. Decembar? :o:o:o

idekius
22-05-2006, 05:50 AM
I ja odlazim ranije na spavanje,ceka me sutra 5 sati voznje u juzniji deo (od danas valjda samostalne)Srbije..Laka noc!I srecan Sv.Nikola onima koji ga slave sutra!

Nije valjda da ces da vozis posle toliko pica?:o:o:o:o

Arthur
22-05-2006, 10:46 AM
nnnnegoo... slobodna 'vatanja... deder, ko je turiio janni pareeu dekolteee?...jkaaaaaaaaaa? di ja to smeemm...ce me utepaju

Jana-018
22-05-2006, 10:49 AM
Vidim da vec postajem popularna u kafani cim sam se latila mikrofona:rotfl:
Nego,ko je reko "pare"...ja zut dinar nevideh od zarade od kad pevam ovde:banghead:

Arthur
22-05-2006, 03:20 PM
pogle maaalko nize... :D neko te u prolazu munuo... jaaa? jock... mozda je deki..

LACKY
22-05-2006, 08:28 PM
Virtualno ja sam tvoj, virtuelno moj si broj!
Ka ce da te cujemo?

idekius
22-05-2006, 08:30 PM
Virtualno ja sam tvoj, virtuelno moj si broj!
Ka ce da te cujemo?

Evo.. pevacemo i mi... i onako otkidam na tu pesmu :) Teko da sam ista smesnije u zivotu chuo... :rotfl:

-Permantno tvoj...:da:

Inace, tu pesmu je za Mirzu uradio Sead Lipovaca:)

perun
22-05-2006, 08:32 PM
Evo.. pevacemo i mi... i onako otkidam na tu pesmu :) Teko da sam ista smesnije u zivotu chuo... :rotfl:

-Permantno tvoj...:da:

Jel idete na chat?:confused:

OFF
22-05-2006, 10:13 PM

Se seca neko Zeletovog nastupa u Garazi, kad je pokusao da odsvira Turski mars? Auuu, mene bilo blam da gledam:(

lesha
22-05-2006, 10:43 PM
Jel idete na chat?:confused:
ja ne smem dok ne predjem na wireless, vise se ne isplati dialup zbog poskupljenja lokalnih poziva od 100% :banghead:

inace, proverim neki put sta se desava..

boggy
22-05-2006, 10:47 PM
Sve je bolje od dial-up-a, odavno... makar ti internet bio besplatan, ubije te telefonski racun...
Pored wireless, dobro rade i kablovski i ADSL internet... ok, zahtevaju neke resurse, koji ti mozda nisu pristupacni tamo gde zivis, ali ce se vremenom i to menjati... sporo ide, ali sta se tu moze.

pozdrav

bogi

Dushan_S
22-05-2006, 10:50 PM
a jel su poskupeli i ostale kategorije razgovora ili samo lokalni?

lesha
22-05-2006, 10:54 PM
a jel su poskupeli i ostale kategorije razgovora ili samo lokalni?
www.elitesecurity.org/tema/171790-Poskupljenje-usluga-od-Maja

Jana-018
23-05-2006, 11:27 AM
zbog poskupljenja lokalnih poziva od 100% :banghead:

"Lazu te dusoooooo,lazuuuuuu":mrgreen:
Dobar dan radni narode http://cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif

idekius
23-05-2006, 11:20 PM
"Lazu te dusoooooo,lazuuuuuu":mrgreen:
Dobar dan radni narode http://cosgan.de/images/smilie/frech/a055.gif

Uuuu., j*bo te... kad su narodnjacu poceli da duvaju, znachi ode sve u p*cku lepu materinu :confused:

:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

LACKY
23-05-2006, 11:22 PM
Se seca neko Zeletovog nastupa u Garazi, kad je pokusao da odsvira Turski mars? Auuu, mene bilo blam da gledam:(
De se toga seti! Ono je bilo jezivo, ne samo Turski Mars nego sve zajedno.

OFF
24-05-2006, 01:26 PM
A postoji prica u narodu da je Lipovaca odbio Whitesnake ponudu, jer nije hteo da zapostavi solo karijeru:o :banghead:

Arthur
24-05-2006, 02:03 PM
narodnjaci duvaju? batalili koks? pu jebemu..

Dushan_S
25-05-2006, 12:08 AM
A postoji prica u narodu da je Lipovaca odbio Whitesnake ponudu, jer nije hteo da zapostavi solo karijeru:o :banghead:Ima mnogo takvih priča za gitariste sa ovih prostora, ja bih čuo od jedne osobe kako je Mark Nofler čestitao Vlatku u nekom klubu, a onda od druge kako je čestitao Točku. A onda tu istu priču za Točka ali da je to uradio Blackmore.

narodnjaci duvaju? batalili koks? pu jebemu..Svuda je kriza dru?e :D Period tranzicije!!!

LACKY
25-05-2006, 03:01 AM
Nije to nista koliki sam ja katanac video!

idekius
25-05-2006, 03:34 AM
A onda tu istu priču za Točka ali da je to uradio Blackmore.

Ma zajebi te priche... To su pricali i za Claptona, kao rekao kako Tochak svira bolje od njega. Toliko me zanimala verodostojnost te price da sam ispao klen da to pitam Tocka, prosle godine... Znam ga preko Najde... covek je to demantovao i rekao kako se tako nesto nikada nije desilo...

Ali zato Tocak dobro zna nekog lika iz Bg koji je bio pozvan neke davne godine da svira sa Hendrxom i i dan danas cuva Hendrixova licna pisma! Znam da zvuci neverovatno, ali je R.M.Tocak toliko skroman covek da nema sanse da izmisli takvu prichu, a kaze da je dobro upoznat sa tim i da je ta pisma i licno chitao.

Kad smo kod dobrih gitarista... svi na Najdu gledaju prvenstveno kao na pevacha, ali na Najdu je R.M.Tocak ostavio veliki uticaj i Najda ni malo naivno ne svira gitaru... na protiv...

OFF
25-05-2006, 10:16 AM
Kad smo kod dobrih gitarista... svi na Najdu gledaju prvenstveno kao na pevacha, ali na Najdu je R.M.Tocak ostavio veliki uticaj i Najda ni malo naivno ne svira gitaru... na protiv...

I Dado Topic:D

idekius
25-05-2006, 07:02 PM
I Dado Topic:D

Kamo srece da je Dado Topic uticao na jos neke...

LACKY
25-05-2006, 10:22 PM
Mislim da je najvise uticao na Peruna.
On i njegov mi? slu?aju đez!

OFF
26-05-2006, 01:09 AM
Kamo srece da je Dado Topic uticao na jos neke...

Meni je matori stvarno kralj! Nadam se da ce se brzo oporaviti od udesa. Stvarno, ne znam vokal koji moze da mu prismrdi u celoj ex-ex-yu rock sceni

Oggy
26-05-2006, 01:42 AM
Kakvog bre udesa?!?!?! :o

Pa pre neki dan bio u ZR-u? :confused:

Nadam se samo da je patka...

idekius
26-05-2006, 01:43 AM
Meni je matori stvarno kralj! Nadam se da ce se brzo oporaviti od udesa. Stvarno, ne znam vokal koji moze da mu prismrdi u celoj ex-ex-yu rock sceni

Pa mislim da ni pevachi, kao ni muzicari, nisu bas konji koji trebau da se trkaju...
Dado je Dado, jedan jedini kakvim ga je Bog stvorio, Najda takodje, Johny Stulic, Bruno Lagner (koga sam veceras slusao)... svako od pevacha je osoba za sebe...

Kad vec pomenuh Lagnera... Bio je vecheras u Nisu koncert grupe "Atomsko Skloniste" i mnogo mi je drago sto sam ih chuo. Setio se vec zaboravljenih hitova iz nekog lepog vremena i bilo mi je puno srce, zaista... lep dozivljaj... "momci" su STRAVA!!! He, he, smekerski su na kraju zapevali "Necemo valjda biti mi ta nesrecna generacija, nad kojom ce se izvrsiti velika konfederacija".... vidovito? Zar ne? Posle sam zaglavio sa Brunom, Najdom i kompanijom na vecheru i brdo piva u jednoj lokalnoj kafani... Ekipa iz "Atomskog Sklonista" je takva da zasluzuje i opravdava divljenje koje je od Niske publike veceras i dobila, a zanimljivost je i da su za stolom uz pice iklopu pohvalili i grupu "Elemental" iz Zagreba!:cool: Izgleda da "momci" sa svojim opravdano legendarnim pesmama imaju sluha i za neke novije horizonte... U svakom sluchaju, vece vredno pamcenja... a Hrvatima pozdrav i zelja da nastave tradiciju "Atomaca" koji su jako vredan band... dobro sviraju, dobro zvuche i dobro piju!:rolleyes:

lesha
26-05-2006, 01:44 AM
oggy nesreco, dovlaci se na chat!

idekius
26-05-2006, 09:57 AM
Konobar!!! Daj jednu kiselu! Jebem mu mamurluk, ko me samo natera da se sinoc alkoholisem :confused:

OFF
26-05-2006, 04:14 PM
Kakvog bre udesa?!?!?! :o

Pa pre neki dan bio u ZR-u? :confused:

Nadam se samo da je patka...

Mislim da se bas posle ZR i sredio, i navodno nosi 'kragnu'. Trebali su da svuraju sutra u UE, ali je zbog toga otkazano. Ali, dosla je adekvatna zamena - Elektricni orgazam:banghead: :banghead:

idekius
26-05-2006, 04:39 PM
Mislim da se bas posle ZR i sredio, i navodno nosi 'kragnu'. Trebali su da svuraju sutra u UE, ali je zbog toga otkazano. Ali, dosla je adekvatna zamena - Elektricni orgazam:banghead: :banghead:

Svi koji odu kod Oggy-ja u Zr., posle nagrabuse! Meni je proslog leta otekao zub nakon povratka iz Zr... :mrgreen:

OFF
26-05-2006, 05:02 PM
Srecom, nemam zube

Tiki the Boyler
26-05-2006, 05:05 PM
Srecom, nemam zube

Sjajno... tebi ne bi stradala guza na robiji! :rotfl:

OFF
26-05-2006, 05:08 PM
Da, mogu se saginjem za sapun do mile volje:D

Talino
26-05-2006, 05:51 PM
hm... :rolleyes: Nisam primjetio da nema? zube. :rotfl:

OFF
27-05-2006, 12:37 AM
hm... :rolleyes: Nisam primjetio da nema? zube. :rotfl:

To su bili bratovi:D

*Aleksa*
31-05-2006, 05:05 PM
I evo mene,stigla sa juga ziva i zdrava...pravo kazu:"Sto juznije to tuznije":( ..Ne vracam se nazad u skorije vreme!Nego, sta sam propustila?!Moze jedan kratki referat uz picence..

LACKY
01-06-2006, 12:14 AM
Kao sto vidis kafana je malo opustela! Kako dodje kraj meseca i ovi lelemudi ostanu bez para, onda ih nema.
A ovde vazi pravilo: Cast svakome veresija nikome!

Dushan_S
01-06-2006, 12:19 AM
I evo mene,stigla sa juga ziva i zdrava...pravo kazu:"Sto juznije to tuznije" ..Ne vracam se nazad u skorije vreme!Nego, sta sam propustila?!Moze jedan kratki referat uz picence..
Propustila si forumaše koji divljaju na Čuturinoj promociji albuma, pri čemu neki (čak) znaju tekstove napamet! :p

Oggy
01-06-2006, 12:20 AM
I evo mene,stigla sa juga ziva i zdrava

I gazda Laki vozi juga, da nisi sas njega bila? :D

LACKY
01-06-2006, 12:20 AM
A posle su smrdeli u kafani bez crte!

LACKY
01-06-2006, 12:22 AM
Moracu da ubacim novu tacku statuta!

Dushan_S
01-06-2006, 12:25 AM
Moracu da ubacim novu tacku statuta!Laki, čiji je ono donji ve? bio u jugu juče? Jel to kad ti se zamagli ?ofer?ajbna pa da obri?e? staklo, ili neko zaboravio? :D

Dushan_S
01-06-2006, 12:30 AM
A posle su smrdeli u kafani bez crte!Jedva su nas pustili da uđemo, da ne znaju gazdu ove na?e kafane kao kolegu malog privrednika, ne bi nas ni pustili!

LACKY
01-06-2006, 12:31 AM
U Y ugu se stakala ne magle!!!!!!

*Aleksa*
01-06-2006, 12:38 AM
UPS:uhoh: ...Gazda je gazda-moze mu se:2kiss:

Dushan_S
01-06-2006, 12:48 AM
A koja ti je ta druga ?to ljubi gazdu na ovoj tvojoj cmok cmok ilustraciji? :D

idekius
01-06-2006, 06:25 AM
Tacno... nije lako ovde kod nas na jugu, zivi se tesko i upravo zato spremam novu pesmu... "Blues Delte Morave"... Text ce biti :-Jedem luk i beram pamuk.... :mrgreen:

idekius
01-06-2006, 06:47 AM
:o

pozdrav

bogi

Pa zar nisi chuo da je Delta Morave poznata po kvalitetnom pamuku i blues muzici? :)

*Aleksa*
02-06-2006, 01:21 AM
Ne, stvarno... :)

pozdrav

bogi
Istinu govori Idekius,zaboravio je jos da pomene i uzgoj prepelica..Vrsni poznavaoci kazu da su se primile na Niski blues,tako se i naselile u tom delu..

zmaj
02-06-2006, 12:03 PM
yeah...

OFF
07-06-2006, 11:45 PM
Lepo pise u starom, nepisanom pravilu - svaka kafana posle renoviranja propadne:( . Sad ima da idem na Ibarsku, u '4 Vetra' - 20 godina ni stolnjake nisu menjali.....

perun
08-06-2006, 12:03 AM
Lepo pise u starom, nepisanom pravilu - svaka kafana posle renoviranja propadne:( . Sad ima da idem na Ibarsku, u '4 Vetra' - 20 godina ni stolnjake nisu menjali.....

Chuvaj se Loze, troje ih je umrlo od nje proshlog vikenda tamo!!!:o

*Aleksa*
08-06-2006, 01:12 AM
Ne daj se OFF..I ja sam tuzna,ni Jane nema da pusti glas,od muke cu ja propevati:o ,a onda ce vam loza biti ko melem na ranu..

Dushan_S
08-06-2006, 04:23 AM
Ako ima? dobre noge, tradicionalno nije ni bitno kako peva?! :D ;) A i ako nastavimo da tučemo po lozi, sve će nam se vi?e dopadati kako peva?!

Arthur
08-06-2006, 10:13 AM
jana se oparila od onog dekoltea pa otisla u svedsku na tezgu!

*Aleksa*
08-06-2006, 04:59 PM
Pa noge..onako..tradicionalno solidne..Malo sam ruznjikava:scared: ,ali zazmuricete na jedno oko,kao sto rekoste tu je i alkohol..A bolje i to nego da nam propadne kafana:da: .Zar ne?!

LACKY
08-06-2006, 11:45 PM
Kada otvoris kafanu i zaposlis pevaljku! Naidje prva sofercina, pokupi pevaljku, a stalni gosti seru kako propade kafana.
E evevam ga nece da propadnemo!
I kad me nema 3 dana vi bre svi odoste u Topic! Ovde je bre dozvoljeno samo Off Topic!

LACKY
08-06-2006, 11:51 PM
Videh trad "Kako se pravi kontra".
Tedo da kazem coveku: Vrlo jednostavno! Kontriras
A onda ovi se opet zale za obrisane postove.
A trebalo bi da su im zahvalni! Tj. neko ih je primetio!

Oggy
09-06-2006, 12:40 AM
Pa noge..onako..tradicionalno solidne..Malo sam ruznjikava:scared: ,ali zazmuricete na jedno oko,kao sto rekoste tu je i alkohol..A bolje i to nego da nam propadne kafana:da: .Zar ne?!

Sto rece Lane Gutovic: "Nema ruznih zena !!! Ima samo malo rakije... " :D

*Aleksa*
09-06-2006, 01:02 AM
Sto rece Lane Gutovic: "Nema ruznih zena !!! Ima samo malo rakije... " :D
:rotfl:
Oggy: http://smileys.smileycentral.com/cat/10/10_7_3.gif (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZRxdm076YYYU)

I sta biste zeleli da cujete veceras?!Vreme je da zapevam...kh,kh..,jen-dva,jen-dva...

*Aleksa*
09-06-2006, 01:07 AM
I kako ja sada da izbacim adresu koja je ostala zajedno sa smajlicem?!

Oggy
09-06-2006, 01:11 AM
Ma raspali sta stignes, sa pesmama ti je slicno kao i sa zenama...
Dok je dovoljno rakije, nema lose... :D:D:D

KONOBAR!!!!!????!!!!! :drunk:

idekius
09-06-2006, 08:57 PM
Jel' moze neka pesmica Marine Perazic? Nju nekako volim da chujem kad cugnem malchice...
Znas... vise nego ocigledno je da je ona svoje textove posvetila meni... Kao da ispred svakog stiha u zagradi stoji "Idekiuse"...

Recimo:
-(Idekiuse) ...umrla bih nocas na tvojim rukama...
-(Idekiuse) ...toplim dahom svojim me uspavaj nezno... (bez iskrivljenog tumachenja molim!!!)
-(Idekiuse) ...voli me jos ovu noc...

:da::da::da::da::cool:

*Aleksa*
10-06-2006, 06:42 PM
paa dobro.. mogu i ja da pevam... umem ja to.. lepo pevamm.. casna rec... necete... sto...?? .... sigurno??......evo samo da cujetee...??........sta's udaras bre!!
Jos nisam ni propevala,a ti bi da mi otmes posao...Moze kasnije u duetu..;)

Pa da krenemo zavodljivim ritmom pesme Marine Perazic..
http://smileys.smileycentral.com/cat/29/29_4_21.gif (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZRxdm076YYYU) http://smileys.smileycentral.com/cat/29/29_4_21.gif (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZRxdm076YYYU) http://smileys.smileycentral.com/cat/29/29_4_21.gif (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZRxdm076YYYU) ..
..Umrla bih nocas sa svojim zeljamaaa
nestala zauvek s praznim nadama
mmm..Voli me jos ovu noc..(Idekiuse)
Poogleedom me svooojim
uspavaj neeezno i dodirni me,yeah..
Tooplim dahom svoojim
pozeli mii svako doobro
prije no napustis moj svet..
http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_16.gif (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZRxdm076YYYU)

http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb068&pp=ZRxdm076YYYU (http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb068_ZRxdm076YYYU)

perun
12-06-2006, 11:16 AM
E pa ljudiii, ova kafana je stvarno pukla!!!:banghead:

*Aleksa*
12-06-2006, 01:57 PM
Sta?! Kao ja ne umem da napravim dobru atmosferu..:confused: :mad: Dobre de,nece propasti kafana ako te pesma nije pogodila,jos malo pa ce nesto zivlje...popi neko picence..Vidi Oggyja kako uziva i u pesmi i u mom glasu..Cak mu se i okice cakle..!

Oggy
12-06-2006, 03:31 PM
Ne bi mi se vise caklile ni da Idekius licno zapeva :D

idekius
12-06-2006, 04:35 PM

Ja gde pevam, tu trava ne niche :mrgreen:

zvincic
12-06-2006, 04:57 PM
Ja gde pevam, tu trava ne niche :mrgreen:

ajde deki, pa valjda izujes tu i tamo te stikle?

idekius
12-06-2006, 05:21 PM
ajde deki, pa valjda izujes tu i tamo te stikle?

Veruj mi da ne zelis da ja skidam cipele, sa stiklama, ili bez njih :da::mrgreen:

Oggy
12-06-2006, 05:26 PM
Postoji anegdota sa proslogodisnjeg budvanskog festivala kada se Deki izuo u hotelu... :D
Jos uvek nisu izvetrili :rotfl:

Cak mislim da su izgubili i dve zvezdice za ovu sezonu :D

idekius
12-06-2006, 05:57 PM
Postoji anegdota sa proslogodisnjeg budvanskog festivala kada se Deki izuo u hotelu... :D

Tehnicki problemi :rolleyes:, a te dve zvezdice su same otpale... chim sam skinuo patike :)

OFF
13-06-2006, 12:59 AM

Ziva istina, a cimerka mu bila riba kojoj ja radih aranzmane:D

OFF
13-06-2006, 01:03 AM
E pa ljudiii, ova kafana je stvarno pukla!!!:banghead:

Prosle te boginje?:mrgreen:

idekius
13-06-2006, 08:58 AM
Ziva istina, a cimerka mu bila riba kojoj ja radih aranzmane:D

Pozdravi je puno! Imali smo divne razgovore... sve dok ja ne skinuh te proklete patike, nakon cega je izgubila moc govora :confused::mrgreen:

Arthur
13-06-2006, 10:02 AM
...gestikulacijom je pokusala nesto, napisala testament, i skocila kroz pozarni izlaz... na srecu u bazen...

perun
13-06-2006, 10:41 AM
Prosle te boginje?:mrgreen:

Da, da... Divinerove "kremice" stvarno pomazu!!! Ej, jos je on jurio mene!!! Zamisli...?;) Ali Ok, sad sam onaj "stari" ja!:mrgreen:

Pozdrav... Mnogo pijem ovih dana da bih jos i u kafanu svracao...:(

*Aleksa*
14-06-2006, 02:11 AM

I sad mi kazes..A ja se tu lomatam,pevam mu pesme,izigravam Marinu Perazic...O Boze!

*Aleksa*
14-06-2006, 02:17 AM
Kako da se cakle kad sad znamo istinu...?!Neznam kad bi dezinfikovao tom lozom. .:da: :mrgreen:

OFF
14-06-2006, 08:46 AM
Da, da... Divinerove "kremice" stvarno pomazu!!! Ej, jos je on jurio mene!!! Zamisli...?;) Ali Ok, sad sam onaj "stari" ja!:mrgreen:

jos uvek ne uspevam da zamislim Divinera kako ma?e tvoja maljava ledja kremicama protiv boginja, ispod palme na obali mora :rotfl:

idekius
14-06-2006, 09:19 AM
Kako da se cakle kad sad znamo istinu...?!Neznam kad bi dezinfikovao tom lozom. .:da: :mrgreen:

Samo da znas da su najnovija istrazivanja dokazala da, izmedju ostalog, zene privlachi miris muskih nogu :da:

perun
14-06-2006, 12:23 PM
jos uvek ne uspevam da zamislim Divinera kako ma?e tvoja maljava ledja kremicama protiv boginja, ispod palme na obali mora :rotfl:

OFF, veruj mi... Sam je insistirao, da ne bude zabune!!! Buuaahaaahhhh...:bounce2:

Evo sad mi nudi i neke dijete!!!??? Sta li mu to znachi???:confused::o

LACKY
14-06-2006, 07:56 PM
Normalno da je u kafani nered! Kad gazde nema! Kad se vratim sa godisnjeg idu drakonske restrikcije!!!!!!!
A pri tome videh da se nekome dopao cd Mikija Perica?

*Aleksa*
14-06-2006, 08:28 PM
Samo da znas da su najnovija istrazivanja dokazala da, izmedju ostalog, zene privlachi miris muskih nogu :da:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Nisam imala iskustva sa Savom Savanovic i slicnima..khm.khm..

idekius
14-06-2006, 10:52 PM
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Nisam imala iskustva sa Savom Savanovic i slicnima..khm.khm..

Otkud ti znas mog rodjaka Savu Savanovica?
To je bio vampir, a ne onaj rumunski schminker!:da:

*Aleksa*
16-06-2006, 02:02 AM
Eeee...:cool: Savu bas neznam licno,a i ziveo je kazu u 17-om veku,valjda..kod Bajine Baste,neznam kako si ti dospeo na jug..I kazes daleki rodjak?!A kad sam dosla ovde,tacno mi je sve mirisalo na beli luk..I za onog rumuna jesi u pravu da je folirant,tripuje se jer se preziva Dracula...(Kazu da prvi vampir u stvari uopste nije bio Rumun,vec Srbin,ali ozbiljno!)

Arthur
16-06-2006, 10:57 AM
prvi sluzbeno zabelezen slucaj vampirizma jeste iz srbije, za vreme austrougarske vladavine.. zaboravio sam ime coveka, ali je izvestaj bio toliko jeziv da su sve austrougarske opstine sirom evrope zatrazile kopiju..

*Aleksa*
16-06-2006, 12:43 PM
Mislim da se zvao Petar..Kazu da je uradjen izuzetan film o zivotu Vlada III Dracule,nisam gledala,tako se i zove-Vlad Dracula..Sve u svemu,bio je veliki autoritet,narod ga se plasio,npr. na sred trga bi stajao zlatni pehar,ljudi nisu ni pomisljali da mu pridju,a jos manje ukradu..

Dushan_S
16-06-2006, 05:47 PM
Vlad Tepe? je pravo ime. Naravno da nisu hteli da kradu kad je ubijao ljude kako mu dođe.

perun
16-06-2006, 10:30 PM
Vlad Tepe? je pravo ime. Naravno da nisu hteli da kradu kad je ubijao ljude kako mu dođe.

Vlad CEPESH!!!;)

OFF
16-06-2006, 10:57 PM
prvi sluzbeno zabelezen slucaj vampirizma jeste iz srbije,

nebeski narod:rotfl:

idekius
17-06-2006, 01:14 AM
Vlad Cepesh Drakula III je poznat po svirepim nacinima ubijanja... prvenstveno nabijanje na kolac, vadjenje ochiju, odsecanje ushiju, zakucavanje exera u glavu, a nije stedeo ni zene i decu. "Dracula" u svom imenu je nosio zahvaljujuci svom ocu Vladu II, iz dinastije Besarab, koji je bio vojni namesnik u Transilvaniji, a i pripadnik slavnog reda zmajeva Ugarskog kralja Zigmunda Luksemburskog (1431-za vojne zasluge), kasnije i knez Vlashke. ...Dracula-Sin Zmaja...

Veruje se da je njegovu svirepost raspalilo i surovo ubistvo njegovog oca i brata, pogotovu saznanje da su njih dvojica zivi zakopani.

Vlad Cepesh Dracula III ubijao je tek tako... neki izvori tvrde da su kochevi sa lesevima bili po celoj zemlji, da je u jednom danu uspeo da ubije oko 30.000 ljudi! Postoji pricha i da je Mehmed II 1461. odustao od napada prestravljen mirisom trulezi koji je dopirao sa Draculinih teritorija.

Kada su Turci uz velike muke sa njim izasli na kraj, njegova zena se ubila, a on se ipak spasao, ali je pao u ropstvo Madjarskog kralja Mateje Korvina. Tamnovao je preko 12 godina, a oslobodjen je na intervenciju Moldavskog kralja Shtefana. Pogubljen je decembra 1475, od strane svojih licnih neprijatelja. Njegova glava je poslata sultanu. Tada je imao oko 45 godina...

Moze se o Draculi puno pisati, bolje da ne duzim... ima puno pricha o njemu, ma da se mnoge ne poklapaju. Sigurno je da je bio okrutan, ali veruje se i da je bio dobar vojskovodj i diplomata.

Zanimljio je da je i nas despot Stefan Lazarevic bio pripadnik reda Zmajeva... Evo nekih njegovih vidjenijih clanova:

-Zigmund Luksemburski, kralj Ugarske i Car Svetog rimskog carstva (posle 1410. godine)
-Stefan Lazarevic, despot Srbije
-Alfonso V, kralj Napulja
-Vladislav, kralj Poljske
-Austrijski vojvoda Ernest
-Kristofer III, vojvoda Bavarije i kralj Danske
-Tomas Maubrej, vojvoda od Norfolka (posle 1439.)
-Vlad Cepes, vojvoda Vlaske (posle 1431. godine)

Oggy
17-06-2006, 03:53 AM
Alo bre gazda kakva ti je ovo bre kafana?!?!
Sve neki vampiri i vampiruse, a pice vruce!!!!

idekius
17-06-2006, 10:41 AM
Pazi, nije bas ni taj srednji vek toliko neupotrebljiv... i dan danas... evo jednog chlana iz zakonika cara Stefana Dushana koji bi i Lacky mogao da primeni u kafani, nebi li zaveo red:

- 166. О пијаницима:
Пијаница откуда иде и изазива кога, или посече, или окрвави, а не досмрти, таковому пијаници, да му се око извади и рука отсече. Аколи пијан задере, или капу кому скине, или другу срамоту учини, а не окрвави, да га бију, да се удари штаповима сто пута, и да се вргне у тамницу, и потом да се изведе из тамнице, и да се опет бије и пусти.

A evo i nesto sto bi se i danas moglo primenjivati u cilju povratka vrednosti porodice:

- 54. О блуду властелинке:
Ако властелинка учини блуд са својим човеком, да им се обома руке отсеку и нос сареже.

:mrgreen::mrgreen::rotfl:

*Aleksa*
17-06-2006, 09:00 PM
Interesantna prica,vuce da istrazujes...I sa jedne strane zdrav razum govori da vampiri,kao natprirodna bica, naravno ne postoje..Pa pobogu,zasto se danas o tome ne govori..(jedino ako se vesto kriju pod raznoraznim nickovima :D )!A sa druge strane postoji tako puno podataka o njima..Negde sam procitala da postoji u dokumentu vlade Srbije podatak da je Milos Obrenovic,koji je takodje pripadao tom redu zmajeva,oslobodio zatvorske kazne Iliju Vampirdziju,ali pod uslovom da vise ne ubija vampire...E sada,ko je tu bio lud...

*Aleksa*
17-06-2006, 09:02 PM
Alo bre gazda kakva ti je ovo bre kafana?!?!
Sve neki vampiri i vampiruse, a pice vruce!!!!

Oggy,ako ne mozes da ih pobedis pridruzi im se...I kad bi brze pio ne bi ti se ugrejalo pice..;)

idekius
17-06-2006, 10:52 PM
Milos Obrenovic,koji je takodje pripadao tom redu zmajeva,oslobodio zatvorske kazne Iliju Vampirdziju,ali pod uslovom da vise ne ubija vampire...E sada,ko je tu bio lud...

Milos Obrenovic nije pripadao nikakvim zmajevima, vec redu trgovaca svinjama:mrgreen: A sto se tog Ilije Vampirdzije tice, to odlicno govori o tome koliko nismo normalni i da su nam zaista pod hitno bili potrebni internet forumi... mislim, bolje da progonimo ljude tu, nego uzivo... :mrgreen:

Mnogima sa ovog foruma bi bilo bolje da se ne povampiruju... mislim zbog shishmish faze... bili bi mnogo upecatljivi... Zamisli samo letacku shishmish formaciju od sledecih vampira: -Perun, Oggy, Lacky, Pure, Ivan StudioTon... Morali bi jako brzo da mashu krilcima da bi se odrzali u vazduhu :closedey::twisted:

Nego, cudi me da Lacky nije uveo novu stavku u statutu kafane kojom se zabranjuje jurenje vampira po kafani? :-)

*Aleksa*
18-06-2006, 12:57 AM
Tacno tako,nama je kako i sam vidis,mnogo lakse,niko nikom oci ne vidi,a pri tom se sve cini kristalno jasnim..Steta za tog Vampirdziju sto je ziveo u 19-om veku,ko zna dokle bi danas dogurao i kakve bi sve vampire i vampirice nahvatao!
A sto se tice tih mahanja krilcima..ma mogu oni i brze nego sto ti mislis,sve u zavisnosti od faze,ma verovatno ih ne poznajes dobro..!

Oggy
18-06-2006, 01:10 AM
Hehehe...
Ili bas poznaje dobro...? :rotfl:

Arthur
19-06-2006, 01:01 PM
ozedneh od ove pricee...

nego, de da nabavim onaj kolac? luka imam, krst cu da smandrljam, samo mi jos kolac fali!

*Aleksa*
20-06-2006, 05:58 AM
ozedneh od ove pricee...

nego, de da nabavim onaj kolac? luka imam, krst cu da smandrljam, samo mi jos kolac fali!
Brzo,brzo dok gazda nije uveo novu stavku...:mrgreen:

Arthur
20-06-2006, 09:52 AM
sta... zastitu ugrozene vampirske sorte?? jes i to sto kazes, ni klinke danas nemaju vise onoliko slatke vratove kao ranije... nabrljaju neki jaki parfem, da s'ugusis dok joj kosu zavrnes... a tek krv... pih... masna, porozna... izdrogirana... bolje jagnjad klati neg maturantkinje ovih dana :twisted:

idekius
20-06-2006, 10:33 PM
Svacega ima u na ovom svetu...
Cuo sam da se jutros neki lik kupao na izvoru u shumi pored kafane... :o:)

Oggy
20-06-2006, 10:43 PM
Meni je licio na gazdu...
Ali sam cuo da postoji i snimak, pa cemo obaviti rekonstrukciju dogadjaja... :D

idekius
20-06-2006, 10:44 PM
Meni je licio na gazdu...
Ali sam cuo da postoji i snimak, pa cemo obaviti rekonstrukciju dogadjaja... :D

Mislis? Ma ne verujem... ne bi Gazda...:o

Oggy
20-06-2006, 10:48 PM
Gazda je poznati bludnik grada Cikaga :D

idekius
20-06-2006, 10:57 PM
Predlazem novu stavku u pravilniku kafane!
-Zabranjeno brckanje na izvoru u obliznjoj shumi pored kafane! :)

Oggy
20-06-2006, 11:00 PM
I upraznjavanje ostalih bludnih radnji! :D

perun
21-06-2006, 12:07 AM
Uuuuuhhhh... Spremam "vrele" snimke Gazde kafane, kako glumi Morza u prirodnom "nishkobanjskom" djakuziju!!!:rotfl:

Uskoro stizu snimci!!!:p

Oggy
21-06-2006, 12:14 AM
Vidis kako se pikanterije brzo sire.... :)

perun
21-06-2006, 12:18 AM
Inache, da dodam, a to je najvaznije i najlepse... Idekius i "momci" iz Kerbera bili su sjajni domacini na ovom nasem puteshestviju do Nisha... A sinocni odlazak u Nishku Banju pamticemo kao jednu od najsjajnijih "detoksikacija" mozka u poslednje vreme! Svaka chast, moramo da vam se revanshiramo pod hitno...;)

Dakle, Gazda (Shime), Dushan S i Atelje Trag proveli su 2 nezaboravna dana u Nishu i banji, pomalo radeci i "pomnogo" se sprdajuci!!! Fenomenalno...:D

Postovacemo foitke... Prvo Gazda Morza u Djakuziju, a onda i ostale!!!

idekius
21-06-2006, 07:56 AM
He, he! Zadovoljstvo je bilo obostrano! Lepo zezanje koje je i meni doslo kao praznik i odmor! Posebno mi je drago sto su gazda kafane, Perun, Nebojsha i Dusan_S isto toliko O.K. uzivo kao i sto sam pretpostavljao, a i vise od toga!

Nadam se da ce Perun uskoro organizovati fotke da vidite deo atmosfere :)

Arthur
21-06-2006, 10:19 AM
atelje trag? nosili ste SSL-a i rackove?... ;)

Dushan_S
21-06-2006, 11:33 AM
Kako da nisu... Malo je bila frka dok je stao u Jugića, al ipak je zvučni kvalitet prioritet! :D

Hvala Nišlijama na gostoprimstvu! Osim clip-a gazdinog brčkanja, tu su i nezaboravna priča u slikama o presretanju nepažljivih kamiondžija na autoputu, i što verbalne komunikacije, a što prijateljske pantomime od strane Peruna, koja nije nimalo zaostajala za njegovim blagim, umilnim, bogougodnim izlaganjima ovde na forumu :D

Kao odgovor na video klip u kom likovi voze BMW-a jureći 310 na putu u blizini BG-a, imamo i autentičan, šokantan klip kako Yugo (sa nama unutra) juri 64 km/h na putu u blizini BG-a. Bilo je rizično, ali vredno kao iskustvo koje čeliči!

Takođe put je dao temelje ozbiljnom naučnom radu u kome ćemo braniti tezu da Nišlijke u proseku imaju mnogo veće grudi od žena u Beogradu! ;)

idekius
21-06-2006, 11:51 AM
Kao odgovor na video klip u kom likovi voze BMW-a jureći 310 na putu u blizini BG-a, imamo i autentičan, ?okantan klip kako Yugo (sa nama unutra) juri 64 km/h na putu u blizini BG-a. Bilo je rizično, ali vredno kao iskustvo koje čeliči!

Dakle snaznu detonaciju koju sam chuo je izazvalo vase probijanje zvucnog zida na autoputu :mrgreen:

Dushan_S
21-06-2006, 12:07 PM
Naravno! Da gazda nije imao ćelavu gumu zbog koje su ga i uhapsili usput, pičili bi mi i 66-67! :)

perun
21-06-2006, 12:33 PM
Stizu fotke!!!:rotfl:

idekius
21-06-2006, 12:35 PM
Naravno! Da gazda nije imao ćelavu gumu zbog koje su ga i uhapsili usput, pičili bi mi i 66-67! :)

Sad je meni jasno kako to da ti izgledas toliko mladje! Stalno se vozis sa Shimetom i usled velikih brzina dolazi do dilatacije vremena!:da::)

perun
21-06-2006, 01:40 PM
Ma nije zato, Deki... Znas i sam odgovor!

Kao i svi mi... Pije nesto.......????????:rotfl:

A, Dule??? Necemo o tome!:mrgreen:

idekius
21-06-2006, 01:50 PM
Shepa i Shimpraga pevaju :)

idekius
21-06-2006, 02:04 PM
A kako se nekima dopalo pevanje dvojice Bosanaca...

perun
21-06-2006, 02:10 PM
A samo sat vremena ranije sve je bilo OK... Uh, je**m ti Nish!:D I pevanje dvojice Bosanaca...:banghead:

idekius
21-06-2006, 02:17 PM
Ma jesam li ja ovu gazdinu i Tomichinu fotku vec video negde? U stripu "Povijest rocka"? :-)

Arthur
21-06-2006, 02:30 PM
dobro bre jestel vi tamo nesto radili il ste samo pili i pevali?

perun
21-06-2006, 02:35 PM
dobro bre jestel vi tamo nesto radili il ste samo pili i pevali?

Sat rada i 40 sati svega ostalog!!! To je prava mera!;)

neba
21-06-2006, 02:43 PM
Sat rada i 40 sati svega ostalog!!! To je prava mera!;)

Od naseg preteranog rada se zapalio stan preko puta Idekiusa!:D

perun
21-06-2006, 02:58 PM
Da, za tih sat vremena, svashta se desilo... A za grudi Nishlijki... Istina ziva!

Evo slike... Ne grudi, vec pozara!:mrgreen: Izgleda bezveze, ali ok...

idekius
21-06-2006, 03:09 PM
Neznam ja sta se tacnoi desilo, ali u zgradi sam od '77 i nikad nista nije buknulo... A neposredno pre pozara je Perun pushio pljugu na terasi, pa vi sami izvedite zakljucke :-)

perun
21-06-2006, 03:12 PM
Neznam ja sta se tacnoi desilo, ali u zgradi sam od '77 i nikad nista nije buknulo... A neposredno pre pozara je Perun pushio pljugu na terasi, pa vi sami izvedite zakljucke :-)

E, Deki!!!!

idekius
21-06-2006, 03:15 PM
Sa leva na desno.. Shime, Gale, Perun i Nebojsha...

idekius
21-06-2006, 03:15 PM
E, Deki!!!!

:rotfl::rotfl::rotfl:
To je ono blago, prijateljsko i bogoumilno ponasanje :rotfl:

idekius
21-06-2006, 03:20 PM
Dusan_S i ja u jutarnjim satima ispred Galetove vikendice u Niskoj Banji.
Moracu da oshisham ovog Duleta :p

idekius
21-06-2006, 03:22 PM
A Perun je nasao i novi prostor za studio...

perun
21-06-2006, 03:23 PM
Shime... Spreman da se OKVASI kao Morz! Obratiti paznju na "gostinjske" papuche koje mu je Gale ustupio!;)

idekius
21-06-2006, 03:27 PM
Dusan_S,Tomica,Lacky,Idekius,Nebojsha...

idekius
21-06-2006, 03:31 PM
Sto se tice rada, naravno da smo radili... temeljno se pripremali za Galetov rostilj... i slusali Perunove savete o zdravom zivotu, koje nam je servirao sa votkom u jednoj ruci, pljugom u drugoj i kobajama ispred sebe :rotfl:

perun
21-06-2006, 03:33 PM
Da presechem malo nashe manekenske fotke... Evo par pejsaza iz nishke Banje... Ko nije bio tamo, neka pod hitno ode! Ono je raj na zemlji! Uostalom, pogledajte...;)

perun
21-06-2006, 03:35 PM
...

perun
21-06-2006, 03:37 PM
...... S' desna na levo- Dushan S, Maharishi:D i moja malenkost!

perun
21-06-2006, 03:39 PM
Deki, napishi, kao starosedeoc ovog podneblja, nesto o vodi koja izvire i struji Nishkom Banjom... Fantastichno. Samo lud ne bi uzivao pod ovim izvorom. Hahaha, poslasticu sa Shimetovim chvarenjem chuvam za kraj!!!:rotfl:

idekius
21-06-2006, 03:43 PM
Voda inace sadrzi blago radioaktivni i lekoviti gas radon i obilje minerala. I kada je napolju -10, voda je temperature 37c! Inace, cela Niska Banja se nalazi na podzemnom jezeru, u podnozju brda Koritnik za koje kazu da je vulkanskog porekla i njemu i pripisuju lekovita svojstva te vode...

idekius
21-06-2006, 03:49 PM
Gale,Tale,Dusan_S... Neka vas izgled ne zavarava! Dusan_S je star kao biblija!!!
Naravno da Hitler nije sam krenuo u rat, Dusan_S ga je nagovorio! Ko je jos bio u sobi sa Janis Joplin one noci kada je umrla? Ja cu vam reci... Dusan_S! Ko je Hedrixu dao kojekakv omamljujuci buckuris pre spavanja? Opet Dusan_S! Afera Watergate... he, he.. i tu je upleo prste...
Taj je kao Highlander! Dakle, ni malo mlad :-)

perun
21-06-2006, 03:54 PM
Nisam mogao da izdrzim, ova fotka mi se mnogo svidja... Rekoh bez manekenisanja vishe, ali... Ne zbog sebe, vec zbog vodopada! Nishka Nijagara!:D

perun
21-06-2006, 03:58 PM
Evo Galeta... I vodopada!!!

Dushan_S
21-06-2006, 07:07 PM
Gale,Tale,Dusan_S... Neka vas izgled ne zavarava! Dusan_S je star kao biblija!!!
Naravno da Hitler nije sam krenuo u rat, Dusan_S ga je nagovorio! Ko je jos bio u sobi sa Janis Joplin one noci kada je umrla? Ja cu vam reci... Dusan_S! Ko je Hedrixu dao kojekakv omamljujuci buckuris pre spavanja? Opet Dusan_S! Afera Watergate... he, he.. i tu je upleo prste...
Taj je kao Highlander! Dakle, ni malo mlad :-):rotfl::rotfl::rotfl: Pa boga mi, nisu samo Vampiri dugovečni :p

Ma nije zato, Deki... Znas i sam odgovor!

Kao i svi mi... Pije nesto.......????????:rotfl:

A, Dule??? Necemo o tome!:mrgreen:Pa normalno PS only , priznaj da si i ti odmah oplahnuo grlo čim si stigao kući :p :rotfl:

*Aleksa*
21-06-2006, 07:34 PM
Bas ste lepo uzivali...Zavidela bih vam da nisam bila na koncertu!:) Super su vam slikice!

idekius
21-06-2006, 07:39 PM
Bas ste lepo uzivali...Zavidela bih vam da nisam bila na koncertu!:) Super su vam slikice!

Veruj da bi ti bilo ludje sa nama, nego na koncertu;)

*Aleksa*
21-06-2006, 07:48 PM
U to ne sumnjam,s'obzirom da mi je vec interesantno da se sa vama ovde dopisujem,slusam komentare,pa cak po nesto i naucim(u onom meni razumljivijem delu topica:) )...

Oggy
22-06-2006, 12:55 AM
Pa dobro, bre, gde je "ona" cuvena fotka? :confused:

Dushan_S
22-06-2006, 03:36 AM
U to ne sumnjam,s'obzirom da mi je vec interesantno da se sa vama ovde dopisujem,slusam komentare,pa cak po nesto i naucim(u onom meni razumljivijem delu topica:) )...Eh, misli? da smo mi pričali o muzici? :D

... dobro, jesmo... ali malo :cool:

perun
22-06-2006, 04:43 AM
Pa dobro, bre, gde je "ona" cuvena fotka? :confused:

Budi strpljiv!!! Tek smo na pola... Ona dolazi kao shlag na tortu...;)

Arthur
22-06-2006, 09:59 AM
bre ovaj perun mi skroz skinuo stajling!

perun
22-06-2006, 04:16 PM

Prijatelju moj, ovako izgledam vec 14 godina... Mislim, po pitanju "celavljenja", ako o tome prichash... Svejedno, izvini!?:D;)

perun
22-06-2006, 04:19 PM
Pa normalno PS only , priznaj da si i ti odmah oplahnuo grlo čim si stigao kući :p :rotfl:

Naravno, naPio sam Se... Heheeee...:mrgreen:

PS only!

perun
22-06-2006, 04:36 PM
Evo par fotki koje docharavaju deo "uzbudljive" avanture, tj. putovanja ka Nishu, nakon hapshenja Gazda Shimeta kod Bubanj Potoka...:mad:

perun
22-06-2006, 04:37 PM
Da, da...:cool:

perun
22-06-2006, 04:41 PM
Mada nije sve bilo tako bajno u Banji... Prisustvovali smo i "proklizavanju" jednog starijeg gospodina na izvoru, tj. u izvoru! I ledenoj "reakciji" njegovog prijatelja, kog je evidentno bash boleo k**ac za "kolegu"!?

Hmmm, pogledajte sami!:confused:

perun
22-06-2006, 04:43 PM
A sad sam trenutak pada....... Uhhhh...:o:(:rotfl:

Gosn' SADISTA sa sheshiricem se nije pomerio narednih 5 minuta... Dok Gazda Shime nije ljuljnuo u Djakuzi... Da spasi svet!? Ali, ezotericni detalji slede kasnije...

idekius
23-06-2006, 12:46 AM

Meni nesto prichas? Pa vidis da je na slikama tesko provaliti ko je Perun, a ko sam ja :rotfl:

Nego, Nebojsha se nesto ne oglashava :confused:

A sto se tice gosn' SADISTE sa sheshiricem, kasnije smo saznali da je to ustvari sveze pristigli SS pukovnik, tek doputovao iz Argentine :-)

perun
23-06-2006, 12:54 AM
A sto se tice gosn' SADISTE sa sheshiricem, kasnije smo saznali da je to ustvari sveze pristigli SS pukovnik, tek doputovao iz Argentine :-)

Mogu ti reci da se dobro drzi za svojih 90-100 godina... A i zadrzao je one stare SS (Sheshir Sadizam) manire!...:D

neba
23-06-2006, 12:56 AM

Evo,da se i ja malo oglasim ,cisto de me Deki ne bi prozivao.
Stvarno ne znam sta bi jos moglo da se doda na vec napisano od strane ostalih aktera ovog dogadjaja...U svakom slucaju hteo bih da dodam da sam se stvarno dobro proveo i da se nadam da cemo uskoro to ponoviti,ako ne u Nishu ,onda u Beogradu.
Pozdrav svima u Nishu!
P.S.
Onaj chicha na slikama je u stvari Perun koji se podmladio posle kupanja u cudotvornom izvoru.
:banghead:

WWW.ATELJETRAG.COM

idekius
23-06-2006, 02:14 AM
Onaj chicha na slikama je u stvari Perun koji se podmladio posle kupanja u cudotvornom izvoru.

Sex ujutru, sex u podne, sex uveche!:rotfl:

Dushan_S
23-06-2006, 10:54 PM

Evo,da se i ja malo oglasim ,cisto de me Deki ne bi prozivao.
Stvarno ne znam sta bi jos moglo da se doda na vec napisano od strane ostalih aktera ovog dogadjaja...U svakom slucaju hteo bih da dodam da sam se stvarno dobro proveo i da se nadam da cemo uskoro to ponoviti,ako ne u Nishu ,onda u Beogradu.
Pozdrav svima u Nishu!
P.S.

WWW.ATELJETRAG.COM (http://WWW.ATELJETRAG.COM)Ej, Đe si ! Nisam ni znao da i ti nekad zabasa? ovamo :)

*Aleksa*
23-06-2006, 11:17 PM
Jao,pa ovde se ne radi o muzici..:ups:
Ma daj,sta ce onda ovaj bend ovde?!
:bend:

LACKY
02-07-2006, 12:28 AM
Uf jebote sta je ovo sa forumom vec tri dana ne mogu da se konektujem!
Ovde je izgleda veselo! Bando raspustena.

idekius
02-07-2006, 01:10 AM
Uf jebote sta je ovo sa forumom vec tri dana ne mogu da se konektujem!
Ovde je izgleda veselo! Bando raspustena.

Na svu srecu, ja sam bio tu da se pobrinem o kafani dok si bio odsutan. Sve je pod kontrolom... jedino sto imamo izvesne gubitke jer je Perun pio na recku, a Dusan_S i Oggy castili neke ribe... ali rekli su da ce da plate ovih dana...:) Oggy je pominjao utorak :)

Oggy
02-07-2006, 12:37 PM
Utorak...
Hmmm...
Ovaaaaj...
Ako bi to moglo malo da se prolongira...
Ostacu kratak za pljeskavice... :D

idekius
02-07-2006, 01:41 PM
Utorak...
Hmmm...
Ovaaaaj...

Ma moze da se prolongira sto se mene tice... nije frka...
Ihhhh.... sta sam ja Rubinovog vinjaka ovde popio ne plativshi i kompenzujuci vodom nestale kolichine u flashama...:mrgreen:
Nego me ovaj gazda napao da sam raspikuca i birtijash i preti da ce sve da mi odbije od plate...:cool:

boggy
02-07-2006, 01:55 PM
.....i preti da ce sve da mi odbije od plate...:cool:

KAD je bila plata!? :o:banghead:

pozdrav

bogi

Oggy
02-07-2006, 02:45 PM
"Plata? Svakog prvog u mesecu... " :D

idekius
02-07-2006, 03:05 PM

Ne oglashavaj se!!! Posto nam zbog tebe sada gazda odbija pored samodoprinosa, kase uzajamne pomoci itd... i pomoc postradalima od paljevine! :banghead:

boggy
02-07-2006, 03:15 PM

Pa ja sam, izgleda, neupucen.... :(

@Idekius... a jel' se i dalje odbija od plate za "dobrovoljnu" kupovinu akcija kafane, kao pre?

pozdrav

bogi

*Aleksa*
08-07-2006, 11:20 PM
Utorak...
Hmmm...
Ovaaaaj...

OK.Break's over..A i posle utorka ne sluze pljeskavice..:D ;)

Oggy
08-07-2006, 11:45 PM
OK.Break's over.

:twisted::twisted::twisted: Solo na hammondu :guitar: (nema nigde tip sto svira hammond, molim da to udje kao sugestija) :)

*Aleksa*
09-07-2006, 12:01 AM
Ali ima 4/4 ,3/4...Jel da?!Yea....

Oggy
09-07-2006, 06:03 AM
Evo jos jedna pesma za "u kafani", ali sa Exita. ovo je vrh ljudi, kakav nastup, kakva muzika... Sting je obican amater naspram Muhe :)

http://video.myexit.org/muha.mp3

Arthur
10-07-2006, 10:26 AM
jebemtisve ovo je odlicno!!!

DaBear
10-07-2006, 10:43 AM
Evo jos jedna pesma za "u kafani", ali sa Exita. ovo je vrh ljudi, kakav nastup, kakva muzika... Sting je obican amater naspram Muhe :)

http://video.myexit.org/muha.mp3

UFFFF! J***te, ima svega na ovom svetu....nije valjda da su i ovakve pustili na binu???? Mega mu je ime, jel MC MUHA ? ha,ha,haaa....

Arthur
10-07-2006, 10:55 AM
care, ja bi ovog doktora pustio na main-stage... skoro nisam video nista originalnije-efektnije kod nas...turbo-d'n'b BRE!

Oggy
10-07-2006, 10:58 AM
To je prava osoba (Muha) i zaista je nastupio na Exitu, cak su mu i spot snimili i vrteli ga besomucno :)

Arthur
10-07-2006, 12:36 PM
pa spot sam i skinuo sa exitovog sajta... skroz je bre do jaja

DaBear
10-07-2006, 01:38 PM
pa spot sam i skinuo sa exitovog sajta... skroz je bre do jaja

Sto bi ovde rekli, dobro je za "comedy factor"....nesto da nasmeje ljude malo.
Cista zajebancija...nista vise od toga!

OFF
17-10-2006, 09:52 PM
Jeeeee, kol'ko paucine.......

idekius
18-10-2006, 12:49 AM
Jeeeee, kol'ko paucine.......

A zahladilo... doslo vreme za zestoka pica, uskoro vala i kiseli kupus i vrucu rakiju :rolleyes:... red je da se opet nabijemo u kafanu :da:

lesha
18-10-2006, 01:23 AM
bolje svratite malo na chat ;)

OFF
18-10-2006, 08:48 AM
bolje svratite malo na chat ;)

Okani se sinko chetovanja
jer se staroj dosadilo majci
sve prepiruc' krvave kosulje

:D

boggy
18-10-2006, 08:49 AM
A ka' ce Gazda da se vrati s odmora? Valjda mu je vec dosadilo da se izlezava....

pozdrav

bogi