View Full Version : Specijalno - novi lakrdijashi kratak preview
specijlno posvedjujem temi sa off-topica gde su trenutno perun i aleksandrija u glavnim ulogama
http://galeb.etf.bg.ac.yu/~leka/mp3/lakrdija/Putujuci%20Lakrdijasi%20-%20new%20song%20preview.mp3 1mb :)
mandrak
15-05-2006, 05:05 PM
specijlno posvedjujem temi sa off-topica gde su trenutno perun i aleksandrija u glavnim ulogama
http://galeb.etf.bg.ac.yu/~leka/mp3/lakrdija/Putujuci%20Lakrdijasi%20-%20new%20song%20preview.mp3 1mb :)
:rotfl: :rotfl: :rotfl: pravi mainstream a i ?ire...CARE:rotfl:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: pravi mainstream a i ?ire...CARE:rotfl:
tako se pravi hit... :) ko se jos nece pronaci u ovakvoj pesmi? :mrgreen:
Tribal_kg
17-05-2006, 09:56 PM
hahahahahah....fenomenalno :):)
Daj celu pesmu :D
btw,ko je ovaj car?:)
hahahahahah....fenomenalno :):)
Daj celu pesmu :D
btw,ko je ovaj car?:)
drugar bubnjar (i to odlican bubnjar)... ma to je alpha verzija, ima dalje al mora da se lepo sklopi, pa ne bih jos... :)
Tribal_kg
18-05-2006, 11:37 AM
heh..imam ja jednog drugara metalca koji kad repuje veoma slicno zvuci :)
aj vidi kad zavrsite da okacis..mnogo je jako :D:D
pozdrav
heh..imam ja jednog drugara metalca koji kad repuje veoma slicno zvuci :)
aj vidi kad zavrsite da okacis..mnogo je jako :D:D
pozdrav
hocu... :) hvala!
poz
i evo cele pesme... komplet smixana, masterovana i tako to.. verovatno ce biti malo menjan aranzman, al o tom potom...
http://rapidshare.de/files/21597412/Putujuci_Lakrdijasi_-_Jednostavan_Zivot.mp3.html
moram da napomenem da je pesma potencijalni hit obzirom da se uveliko vrti po studentskim domovima sirom Srbije.. Planiramo za BMG, Sony ili Universal da izdamo album... slao sam mix i master Stephenu Marcussenu da odradi, no medjutim covek je odbio i naglasio mi da je vrhunski sve odradjeno i da tu on nista ne bi dir'o. iskreno, za njegovo misljenje me zabole paja, ali zeleo sam da makar potpisem nekog baju zarad marketinga i respecta kod ljudi iz sveta muzike...
pesmu je cuo i mr. 50cent i planira da izda sledeci album za VIP produkciju, jer je dobio prejaku konkurenciju!
SHIVA
07-06-2006, 02:41 PM
Ovo strashno podsjecha na Syck Rhyme Sayaz a.k.a. Bolesna Bracha. Posebno vokal u drugom djelu stvari koi doslovno nastoi zvuchat kao "Bizzo" iz Bolesne Brache. I tekstovi su u istom "fazonu" s time da Bolesna Braća ipak manje naginju shovinizmu a vishe verbalnim bolestima.
Sama produkcija me se nie posebno dojmila. Uredno ali nishta posebno. Shteta shto u autorskom djelu nema mrvicu vishe inovativnosti jer se chuje da je ulozheno volje i truda u sve skupa.
DaBear
07-06-2006, 02:56 PM
[QUOTE=kVu]i evo cele pesme... komplet smixana, masterovana i tako to.. verovatno ce biti malo menjan aranzman, al o tom potom...
STA DA KAZEM?????!!!!!!??? K O M A !!!!
VRH VRHOVAAAAAAAAAaaaaaaa aaa a aa a a a !!
Tribal_kg
07-06-2006, 03:24 PM
Stavljam da se skida.
Onaj privju je bio odlican...
Mislim da nema logike porediti Bolesnu Bracu sa ovim.Ovaj covek se inace ne bavi repom (koliko sam ja shvatio :rolleyes: ) .
lesha
07-06-2006, 03:32 PM
kao sto sam ti i na chatu rekao - do jaja :D
SHIVA
07-06-2006, 07:16 PM
@Tribal_kg: nisam vam htio umanjit zadovoljstvo i entuzijazam, vech samo govorim ono shto jest. Chovjek je "skinuo" Syck Rhyme Sayazz i u tome nema nishta loshe. Svi imaju svoje uzore i to je OK... barem dok to ne kriju.
A to chime se chovjek inache bavi (ili ne bavi) ne sprjechava nas da ustanovimo ochitu slichnost sa prilichno poznatim sastavom.
Ovo strashno podsjecha na Syck Rhyme Sayaz a.k.a. Bolesna Bracha. Posebno vokal u drugom djelu stvari koi doslovno nastoi zvuchat kao "Bizzo" iz Bolesne Brache. I tekstovi su u istom "fazonu" s time da Bolesna Braća ipak manje naginju shovinizmu a vishe verbalnim bolestima.
Sama produkcija me se nie posebno dojmila. Uredno ali nishta posebno. Shteta shto u autorskom djelu nema mrvicu vishe inovativnosti jer se chuje da je ulozheno volje i truda u sve skupa.
ahahahaha... pa evo ovako
pojma nemam o kome pricas, ali mislim da nema nista lose i ako lici... :) a sto se produkcije tice, sve skupa mislim da nema ni 5 radnih sati.. od smisljenog texta do final mastera... sve je takodje namerno prekompresovano i zasiljeno zbog danasnjih standarda.. :D
onaj tekst sto sam napisao ispod je cista parodija na onu temu u promociji radova sa preko 10 strana i nema ljutnje zbog toga :)
ovo inace radimo 3 drugara i ja (odlicni muzicari - klavijaturista i bubnjar) i to samo kad nam "dodje" i sve moramo da izbacamo isti dan dok smo u tom raspolozenju...
e da.. duzan sam jos nesto... ne slusam rap, cak ga i ne volim.. roker u dusi, a kao sto i sami cujete, pesme su ciste parodije... :)
pozdrav!
Tribal_kg
07-06-2006, 09:04 PM
@shiva: ma ok,shvatam ja sta si hteo da kazes.Inace,nema potrebe meni da pricas o Bolesnoj Braci ;)
Skinuo sam celu pesmu,vr' je :D
SHIVA
07-06-2006, 09:58 PM
Drago mi je da se razumijemo. Nisam bash shvatio da se radi o pukoj zajebanciji a kad sam vidio brdo dobrih kritika skinuo sam stvar "nabrijan" na neko remek-djelo. Malo sam bio razocharan pa sam valda previdio da se radi o zajebanciji.
Jebi ga... ochekivanja su siguran put u nesrechu :mrgreen:
ps: bolesna bracha su otac i majka :mrgreen:
Immunity
09-06-2006, 01:45 PM
...
Tribal_kg
09-06-2006, 02:05 PM
Drago mi je da se razumijemo. Nisam bash shvatio da se radi o pukoj zajebanciji a kad sam vidio brdo dobrih kritika skinuo sam stvar "nabrijan" na neko remek-djelo. Malo sam bio razocharan pa sam valda previdio da se radi o zajebanciji.
Jebi ga... ochekivanja su siguran put u nesrechu :mrgreen:
ps: bolesna bracha su otac i majka :mrgreen:
Sta znam,pesma mi se svidja bas zato sto je zajebancija i izaziva smeh.E sad,kad bi krenuli da pricamo o tehnikama mc-eva,onda bi ovo bila veoma losa pesma :D:D No,oni to nisu i zato im ne zameramo :)
pozdrav
:rotfl:
E, pa vi ne znate mr.pevaca. Njegovu stomacinu, intelektualnu, rusku bradicu i promasene ljubavi sa Kosmaja......
Au Bane, crni sine....... pa gde si ti video ruznu zenu?
Immunity
09-06-2006, 11:35 PM
...
:rotfl:
E, pa vi ne znate mr.pevaca. Njegovu stomacinu, intelektualnu, rusku bradicu i promasene ljubavi sa Kosmaja......
Au Bane, crni sine....... pa gde si ti video ruznu zenu?
aahahahahaahahahahahahaha... pr-c! (ovo za ruznu zenu)
sad sam tek video ovaj post :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.