PDA

View Full Version : crna kisa

zoolander
09-05-2006, 06:29 AM
http://rapidshare.de/files/27531747/Crna_kisa-1.mp3.html

Malo housea na hrvatskom.Svi komentari su dobrodošli

MHz
09-05-2006, 09:44 AM
Uvod mi je super...samo shto je taj uvod nastavio da svira narednih 4.3 min :)
Znachi super uvod ali kad krene pevanje, potrebna mi je neka promena...

Beat na uvodu mi se takodje svidja ali treba ga razviti kasnije (neki hi-hat, fill i sl.) jer postaje monotono...

Svidja mi se boja vokala ali bih ga malo uvukao u matricu...

Super atmosfera, samo malo vishe deshavanja kroz pesmu i bice super!!

p.s. onaj clap mi je super, ne na pochetku vec tamo kasnije kada se pojavi (neko ce reci da je provaljen ali meni radi :) )

MHz
09-05-2006, 09:44 AM
...

zoolander
09-05-2006, 10:53 AM
E pa prije svega ti fala na komentaru,bas si me obradovao.
Minimalnu gradaciju sam zamislio na način da sam vokal gradira pjesmu,također i onaj klap,jer sam htel malo monotonije da dobijem chill out efekt.No mislim da pjesmu budem skratio,izrezal par praznih hodova,pa na taj način malo anuliral jednoličnost.

MHz
09-05-2006, 03:31 PM
No mislim da pjesmu budem skratio,izrezal par praznih hodova,pa na taj način malo anuliral jednoličnost.

Dobra ideja! mozda nije problem u nedostatku instrumenata, vec bash u tim suvishnim taktovima...ne znam, igraj se pa postuj shta si uradio...inace, vokal, shto ga vishe slusham, sve mi se vishe dopada :)

DADDY Z
16-05-2006, 08:58 AM
Pesma je odlična...dopada mi se..razmi?ljao sam malo ?ta ste obojica predlagali ali mislim da je neophodno da uvede? jo? neke elemente kao npr. jo? synthova ,efekata i definitivno bih menjao bassline...vokal je odličan..padovi su fini..aran?man je ok,ne treba ni?ta da skraćuje? ,ja bih čak ostavio i malo vi?e prostora za instrumental u odnosu na vokal..produkciju ne bih komentarisao-nisam slu?ao na monitorima..na slu?alicama je korektno..

zoolander
16-05-2006, 10:00 AM
Pesma je odlična...dopada mi se..razmi?ljao sam malo ?ta ste obojica predlagali ali mislim da je neophodno da uvede? jo? neke elemente kao npr. jo? synthova ,efekata i definitivno bih menjao bassline...vokal je odličan..padovi su fini..aran?man je ok,ne treba ni?ta da skraćuje? ,ja bih čak ostavio i malo vi?e prostora za instrumental u odnosu na vokal..produkciju ne bih komentarisao-nisam slu?ao na monitorima..na slu?alicama je korektno..

Fala na komentaru,probat cu staviti jo? koji synth,al se bojim da onda ne bi mo?da aran?man bil prenatrpan,ne bi htel gu?vu.Ne mogu se slo?iti s ovim za bas liniju,nekak mi je to esencija pjesme.Cijela stvar je i krenula od bas linije i bubnja,tak da ako bi nju mijenjal, diral bi u same temelje pjesme.

ridge
16-05-2006, 07:36 PM
Ljudi vi pravite jednu veliku gresku kad radite review necije stvari, ovo je forum koji se bavi PRODUKCIJOM a ne komponovanjem i aranziranjem s toga mislim da je suvisno komentarisati kako je neko nesto zamislio vec se treba drzati iskljucivo produkcije ostalo je licna stvar

Bez uvrede ikom pozdrav

zoolander
17-05-2006, 05:39 AM
Ma nema problema,svi su komentari dobro do?li i svako ima različit ukus. Na kraju ipak sam odluči? dal če?, i ?to od toga uzeti u obzir.