View Full Version : Osnovna skola Rumski
Mogli
06-05-2006, 02:05 PM
Hajde da na vreme pocetnike iz DAW ubacimo u osnovnu skolu -
http://www.rumski.com/forum/showpost.php?p=118664&postcount=1
Isto tako, i oni koji znaju iznad proseka treba da su na fakultetu Rumski! Podelimo forum na tri dela i bice sve mnogo prijatnije!:)
Vas srednjoskolac
Mogli;)
boggy
06-05-2006, 02:14 PM
Hajde da na vreme pocetnike iz DAW ubacimo u osnovnu skolu -
http://www.rumski.com/forum/showpost.php?p=118664&postcount=1
Isto tako, i oni koji znaju iznad proseka treba da su na fakultetu Rumski! Podelimo forum na tri dela i bice sve mnogo prijatnije!:)
Vas srednjoskolac
Mogli;)
Ahm, da proverimo moju bransu...
na koji pin XLR-a (Cannon) ide ground u balansiranoj konekciji. Bez gledanja u beleske, naravno... :)
Sta meri VU metar, Average ili Peak vrednost signala? :)
Cemu sluzi Speakon konektor?
.... eto mogu i testovi da se prave... :)
samo se salim... :p
pozdrav
bogi
Nocni
06-05-2006, 04:36 PM
Ne bi trebalo dijeliti forum, niti komplicirati ono sto je vec dobro.
Moj prijedlog je da se dolje na dnu, ispod rubrike 'off topic' otvori samo jedna jedina probna rubrika - 'za pocetnike'. Da joj se pruzi prilika bar 10-tak dana i onda uprava odluci hoce li se ukinuti, ostaviti ili mozda preurediti ukoliko se pokaze ok.
Nocni,
1.b (osnovac)
Mogli
06-05-2006, 05:49 PM
Ne bi trebalo dijeliti forum, niti komplicirati ono sto je vec dobro.
Moj prijedlog je da se dolje na dnu, ispod rubrike 'off topic' otvori samo jedna jedina probna rubrika - 'za pocetnike'. Da joj se pruzi prilika bar 10-tak dana i onda uprava odluci hoce li se ukinuti, ostaviti ili mozda preurediti ukoliko se pokaze ok.
Nocni,
1.b (osnovac)
Nismo se razumeli, ne treba komplicirati forum, vec ga pojednostaviti!:) Najlakse je to objasniti sa jednom sasvom prostom slikom - Zamisli sebe, zeljnog znanja, kako te neko odvodi u skolu da prisustvujes casu djaka prvaka...Ispocetka bivas strpljiv, a onda gubis volju da ucis i ono sto si hteo i razmisljas o necem sasvim trecem...
Isto tako, mislim da bi se nekim testovima izgubilo ogromno vreme i mislim da bi najbolje bilo da svako sebe sam pronadje u odredjenim nivoima. Ubedjen sam da se niko ozbiljan, a da nije moderator, nece dugo zadrzavati u prisustvu apsolutnih pocetnika, vec ce gledati da promeni drustvo i da razgovara sa sebi ravnima.;)
Nocni
06-05-2006, 06:58 PM
Ne znam, mozda si u pravu, opet to je radikalan prijedlog. Mozda da pokusas malo objasniti kako si to zamislio? Pretpostavljam da edukacija ovdje nije primarni cilj, ali je ugodna i korisna posljedica druzenja na forumu. Mozda da se jedan dio komercijalizira a to je jos slozenije izvesti.
Ovo 'moje', ukoliko bi se pokazalo bezveze, lako se ukine jednim klikom. :)
Bitch
18-05-2008, 03:37 PM
evo, dok se mi smislimo dal da pravimo skolu, ovi nas stigli :)
http://www.youtube.com/watch?v=ui_Gm5Um5-M
LACKY
19-05-2008, 03:28 AM
Nismo se razumeli, ne treba komplicirati forum, vec ga pojednostaviti! Najlakse je to objasniti sa jednom sasvom prostom slikom - Zamisli sebe, zeljnog znanja, kako te neko odvodi u skolu da prisustvujes casu djaka prvaka...Ispocetka bivas strpljiv, a onda gubis volju da ucis i ono sto si hteo i razmisljas o necem sasvim trecem...
Isto tako, mislim da bi se nekim testovima izgubilo ogromno vreme i mislim da bi najbolje bilo da svako sebe sam pronadje u odredjenim nivoima. Ubedjen sam da se niko ozbiljan, a da nije moderator, nece dugo zadrzavati u prisustvu apsolutnih pocetnika, vec ce gledati da promeni drustvo i da razgovara sa sebi ravnima.
Ja te potpuno razumem, ali kao sto Bata Debeli rece: Zivot nije bajka!
Figurativno: Ako u "zemlji Srbiji" imas 300 pismenih ljudi, onda i Pera bakalin(trguje sa Austrougarskom i naucio da sabira i oduzima, a bogami zna i da se potpise) sere Vuku Karadzicu kako je napravi neke greske.
To ti tako ide!
Vuk je isao po bakaluk, i nije terao Peru u kurac, jer je Pera bio medju 300 pismenih(a ni zbog popusta na bakaluka). Vec zato sto se Pera trudio da shvati njegovo delo bez obzira koliko mu neke stvari nisu bile jasne.
Bitno je interesovanje i volja, a kada nas bude 50 000 napravicemo skolu i podeliti po razredima.
...
Vuk je isao po bakaluk, i nije terao Peru u kurac...
Ma trebao je da ga opici stakom po glavi...8-) :D
dexyco
19-05-2008, 10:08 PM
Ala se ovde zagrejala atmosfera... Postoji ona prica o tome da li je casa do pola puna ili od pola prazna. E sad, sto se ove price tice, ili cete da kukate i da pricate o obdanistu ili cete jednostavno da se nasmejete ovako necemu. Jasno je da forum nije bas za totalne pocetnike, ali bi trebalo mozda ubaciti sekciju za "pocetnike" (znaci ne bukvalne pocetnike, vec one koji nisu u poslu i skoro su poceli da se interesuju) gde bi mogla neka prostija pitanja da se postave. Medjutim, odgovaranje na pitanja tipa sta je XLR i sl., bi bilo krajnje bzvz, tako da bi u toj sekciji pocetnici pitali koju literaturu da potraze, a ostali clanovi bi ih usmerili na ono sto iz iskustva znaju da ce im skratiti vreme i pruziti znanje. ;)
master29
22-05-2008, 01:40 PM
Trazim profesora da mi objasni prepedikularnu modulaciju ultra signaturnog tona u durskoj kadenci ali da sve bude u adadju tako da moderato nema fikciju ultra grandioznog tona pri stepenu konkubacije u flagmentarnom prenosu opservatorijuma.Usput bi molio da prva lekcija bude pronalazak covenog Indirinog seta bubnjerva,koji zvuci ko Markus Miler na njegovom cuvenom KLAVIRU.Ufffff i ovo je previse a tek sam poceo da lupam gluposti.Sta sam hteo da kazem......:confused: :confused: :confused:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.