View Full Version : MIDI i NUENDO
Moritz
06-05-2006, 12:01 PM
http://www.jay.fm/miditime/
lesha
06-05-2006, 02:59 PM
koliko znam, taj problem je resen u novoj verziji..
Moritz
06-05-2006, 03:04 PM
Moguce, al i sve jedno nije zgoreg procitati ;)
Ja ko lud pokusavam da provalim sta je u pitanju sa tim glupim Nuendom i midiem...koristim Logic na Pc-u vec ihaaaaa,a zbog objektivnih okolnosti presao bih na Nuendo,ali ne mogu zbog midija...Kompletan midi koji snimam,snimam na "jedan",tj. ne programiram i ne crtam...tako sam navikao...kada snimam npr.Bubanj u logicu,to sve zvuci ok...medjutim,kada snimam u Nuendu,to jednostavno nije to...imam osecaj da postoje izvesna pomeranja u midi zapisu koja mi totalno izblesave groove bubnja ili npr.Bass liniju (ne mislim na jednostavne deonice,gde se to i ne primecuje,vec na one slozenije)...u pitanju je verzija Nuenda 3...probao na raznim kompjuterima,i utvrdio da nije ni do zvucne ni do racunara vec do nuenda...oni koji "crtaju" nemaju tih problema,ne mogu to ni da osete...jel postoji neko logicno objasnjenje ili resenje?
Dushan_S
08-05-2006, 02:07 PM
hmmmm... Snimi midi u logicu pa onda otvori midi fajl u Nuendu ;)
xzritam
21-05-2006, 01:11 AM
Imam isti problem sa Sx3.1 i sa Nuendom 3.2.Najpre sam mislio da je gigastudio glavni krivac ali postoji mogucnost da je i do novih trojki.Primetio sam da se javlja kasnjenje u snimanju midi traka tek kada pozovem neki Vsti,ali ako se projekat zapamti pa restartujes Sx3 ili nuendo i ponovo otvoris projekat,kasnjenja vise nema prilkom snimanja.Nisam primetio do sad da se neko javio sa takvim problemom pa me zanima Zmaj da nemas instaliranu neku verziju Gigastudio 3
Nemam...ne koristim GS...to se i meni desavalo sa nuendom i to i 2 i 3...ne znam vise nisam pametan...kod mene to kasnjenje nije izrazeno i ne moze se odmah provaliti,uostalom,objasnio sam u prethodnom postu,to i nije samo kasnjenje...bice da je do samog programa...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.