PDA

View Full Version : -= Evrovizija 2006 - Grcka =-

ProkDu
01-05-2006, 05:03 PM
Slucajno uhvatih spot na RTS 2 i zaprepastih se. Gde ide ova evro-vizija? Ovo ce stvarno da bude spektakularno. Verovali ili ne, ovo su predstavnici Finske. :o

Lordi

http://www.eurovision.tv/english/img/03_finland_left_2006.jpg
http://www.eurovision.tv/english/img/06_finland_2006_right.jpg

http://www.eurovision.tv/english/finland.htm

lyrics:
"...
The saints are crippled
On this sinners? night
Lost are the lambs with no guiding light
...
Wings on my back
I got horns on my head
My fangs are sharp
And my eyes are red
Not quite an angel
Or the one that fell
Now choose to join us or go straight to Hell
..."

Show Bussines?
Shock Rock?

perun
01-05-2006, 09:07 PM
Nisam cuo stvar, verovatno je smece... ali oni su totalni hit!!!:wc:

idekius
01-05-2006, 09:22 PM
Ja sam cuo da muzichari rade plasticne operacije i ugradjuju svasta nesto...
Ali u ovom slucaju je hirurg-plasticar izgleda debelo zajebao stvari :mrgreen:

perun
01-05-2006, 09:42 PM
Ja sam cuo da muzichari rade plasticne operacije i ugradjuju svasta nesto...
Ali u ovom slucaju je hirurg-plasticar izgleda debelo zajebao stvari :mrgreen:

Zasto???:confused: Ja mislim da je muzika sranje... ali oni su bas lepi!:mrgreen:

idekius
01-05-2006, 10:07 PM
Ma pesmu nisam ni chuo, a da ce imidzom privuci paznju, to hoce sigurno... :mrgreen:

LACKY
01-05-2006, 11:29 PM
Pa to su Finci!
Napisah juce da su u spotu pobili ceo razred djaka.

ProkDu
01-05-2006, 11:35 PM
Lordi of The Ringi :rotfl: :rotfl: :rotfl:

puRe
02-05-2006, 12:12 AM
:rotfl:

LACKY
02-05-2006, 12:25 AM
Trebali smo da posaljemo Kraljevski Apartman.
Oni bi ih osusili sa "Celicna ruka pravde".

idekius
02-05-2006, 12:39 AM
Ne pominji svetle tacke nase muzike...
Onom ko je "sredio" RTS to izda, treba odseci glavu! Za primer!
Ono kad sam video, nisam mogao da verujem... 'ajd' da su klinci, pa i nekako...
Posto nisu klinci, O.K., vole ljudi, pa nek sviraju za svoju dusu...

Ali... vrteti ono do besvesti na drzavnoj televiziji je velika sramota.
Jos spotovi sa srednjevekovnim vitezima i gitar heroji varijante... joooj...

Izvinjavam se ukoliko neko od clanova pomenutog band-a posecuje forum, ali... oni bi sami prvi trebalo da stave prst na chelo i dobro razmisle...

LACKY
02-05-2006, 12:51 AM
Koliko god ti to bilo neverovatno,to im je jedno od najtiraznijih izdanja!
A pri tom na koncerima prodaju vise karata od 90% trenutno nazovi In bendova.
I ja sam isto tako reagovao, ali kada sam im video jedan nastup bio sam u soku, sto zbog broja ljudi, sto jer su navezbani vrh. Pa mi jos na kraju postase simpaticni, mislim na Monti Pajtonovsku foru.

zvincic
02-05-2006, 12:58 AM
znam ja te.

to su tipovi koji se u svlacionici, prije izlaska na binu, uhvate za ruke i uzviknu gromoglasno:

M E T A L ! ! !

zovemo ih CMWAR

Čru Metal WARriors

idekius
02-05-2006, 01:16 AM
Zvinchicu... zajebavas? :)
Nije valjda da stvarno to rade? :o

Dushan_S
02-05-2006, 01:24 AM
Ideikuse, čudan ti je pogled na situaciju. Mislim da se razumemo, ja nisam neki fan tog matorog metal zvuka, slu?ao sam Maiden-e kao klinac i to mi je bilo dovoljno. Ali jesi li ti ikad pogledao Kraljevski Apartman u?ivo?
Mislim, manimo te fore "Ja mislim da ta muzika nije kvalitetna jer mi se personalno ne sviđa HM iz 80-ih".
Sa jedne strane svi se ?ale ovde na forumu kako se ne svira iz srca, i kako se samo radi za pare, tra lala a sa druge strane pogledaj sad stav u vezi njih. Znači pevač mator čovek, sviraju ono ?to vole, sebi za du?u, iz ljubavi, vidi? da im je lepo na koncertu. Vidi? i da je publici lepo. Ne interesuje ih moda, mediji, prođa na televiziji, sviraju tehnički vrlo lepo u?ivo, naprave koncert u BG-u pun do vrha. krajnje po?teno.
Pa jebo da li nam se sviđa muzika, ali zar to upravo nije ono ?to se svi ?alimo kako ga nema, neko iskreno bavljenje muzikom koje sa druge strane nije ostalo u spavaćoj sobi, nego i drugi ljudi to vole, dolaze na koncerte i kupuju album?

A ?to se tiče "Lordi"-ja totalni retro 80-ih. Oni su verovatno i najmek?i zvučno Finski HM bend, čak su i HIM o?tri za njih, jedino im je imid? takav kakav je. Kakve su sve budala?tine Finci ranije slali, ovo je svemir. A i treba malo razbiti koncept evrovizije, pola pesama koje zavr?e tamo su u neprekidnom kaskanju za time ?ta je aktuelno u muzici.

zvincic
02-05-2006, 01:30 AM
Zvinchicu... zajebavas? :)
Nije valjda da stvarno to rade? :o

a ne....pomjesao sam ih sa Manowar :rotfl:

idekius
02-05-2006, 01:46 AM
@Dusan_S Znao sam da ce neko tako protumaciti... samo, meni se svidja HM iz 80-ih... Cak i one komercijalnije metal balade koji se vecini "metalca ne svidjaju"... Wind of Change je za mene lepa pesma, Still loving you takodje... Maiden mi se takodje svidja... Posebno pesma koju pocinje glas Richarda Burtona, ako se ne varam? The Number of the Beast... sa istoimenog albuma...
Alexandar The Great, koji se mnogima nije dopao se meni i dan danas svidja...
Experiment Withe Snake sa Vaiom mi je takodje O.K. (ma da je to vise hard rock)

Elem, "Kraljevski Apartman" po meni nije to... Sve ove bandove karakterisu ubice pevachi, narocito u visokim lagama, a pesme su poprilicno zajebane...
"Kraljevski Apartman" mi zvuci kao parodija...

Sad, sve je to i stvar ukusa...

Dushan_S
02-05-2006, 02:09 AM
Ma koga sad briga da li je on najbolji HM vokal ili ?ta već... Ili da li je muzika naivna. To uop?te ne dolazi u pitanje, naravno da je naivna. Ali je i iskrena i dobro je sviraju, uspe?ni su u tome, ljudi ih vole, i nekako ti milo dok ih gleda? jer su ko deca, sve to ozbiljno shvataju i rade sa puno volje... Ne muči ih da li će biti na pink-u u City-ju. Na to mislim, a to je retko i to treba po?tovati i gajiti!

kVu
02-05-2006, 11:31 AM
ja sam imao priliku da ih cujem pretprosle godine u jednog lokalu uzivo i nikakav utisak nisu ostavili na mene... cak stavise, potpisujem da bi im odavde (mladenovac) par bendova ocitalo lekciju u svakom smislu... i to doooosta mladji...

a to na koju foru oni prave posao sa tim, stvarno mi nije jasno...:confused:

Arthur
02-05-2006, 11:35 AM
ajde de, nek su i kvalitetni i nek je to lepo i sve, al ja bi njima najradije dodelio jednu zasluzenu penzijicu, na mesecnoj bazi, samo da ne sviraju i ne rade nista... bre toliko se mladih bendova posvadjalo sa tim Dzetom a sve valjane ideje. I njega bi najradije u penziju.. uz duzno postovanje. 3/4tine scene su ljudi stariji od 35 godina EEEJ!!!@#$%@

LACKY
02-05-2006, 10:33 PM
Ok. slazem se sa tobom! Ali zasto?
Ne zelim da donesem nikakav zakljucak. Samo konstatujem!
Ja do prosle godine o grupi Kraljevski Apartman nisam znao nisata.
I onda (slucajno) se zadesim na Festivalu piva, i tamo, pored mnostva bendova zapazim Kraljevski Apartman(5000 ljudi( izmedju 15 i 25) je pocelo odjednom da urla i skace).
Znaci nista nisam zakljucio, samo konstatovao!
Sta je sa generacijom mladjom od 35?
Finci kao nacija se nisu libili da stanu iza svog benda za Eurosong! Sta mislis, sta njihov predsednik misli o toj muzici, ili Nika Hakinen?

Jana-018
22-05-2006, 10:11 AM
Kako su samo lepi:o

Mogli
22-05-2006, 10:21 AM
Kako su samo lepi:o

Tiki the Boyler
22-05-2006, 10:29 AM
Ljudi pobjediše i šta sad... ? ? ?

Jana-018
22-05-2006, 10:37 AM

Naravno,kao i ovi sa slike:mrgreen:

Aleksandrija
22-05-2006, 01:23 PM
@Dusan_S Znao sam da ce neko tako protumaciti... samo, meni se svidja HM iz 80-ih... Cak i one komercijalnije metal balade koji se vecini "metalca ne svidjaju"... Wind of Change je za mene lepa pesma, Still loving you takodje... Maiden mi se takodje svidja... Posebno pesma koju pocinje glas Richarda Burtona, ako se ne varam? The Number of the Beast... sa istoimenog albuma...
Alexandar The Great, koji se mnogima nije dopao se meni i dan danas svidja...
Experiment Withe Snake sa Vaiom mi je takodje O.K. (ma da je to vise hard rock)

Elem, "Kraljevski Apartman" po meni nije to... Sve ove bandove karakterisu ubice pevachi, narocito u visokim lagama, a pesme su poprilicno zajebane...
"Kraljevski Apartman" mi zvuci kao parodija...

Sad, sve je to i stvar ukusa...

Bravo!Svaka cast za mudre reci!Moram da dodam pored Alexandar The Great i GENGHIS KHAN I MOTHER RUSSIA,koje spadaju u domen "istorijskih" pesama!