PDA

View Full Version : Malo zivih snimki

zvincic
16-04-2006, 04:04 AM
Evo sam snimao jedan dobar bend uzivo na gazi pa da okacim par stvari :)

http://rapidshare.de/files/18063208/holo2.ogg.html

http://zvina.hg-host.com/misc/holoburn.ogg

komentirat cemo ako itko poslusa i uopce bude voljan komentirati :)

ridge
16-04-2006, 11:50 AM
U principu zvuci ok ali zvuk dominira desnom stranom kad svira gitara malo je bass naporan na pocetku prve stvari u infomix-u, bas para usi na par trenutaka i mislim da si bubanj mogao malo vise da razmestis po prostoru al to i nije previse bitno. Primecujem da ljudi cesto ostave praznine izmedju desne leve strane i sredine (ako se dobro secam to je bio slucaj i kod KVU-a) mislim da mnogo bolje zvuci kad se popuni sav prostor umesto samo na tackama. Recimo sam pocetak mi je bas lepo popunjen a posle odvuce svako na svoju stranu. Sta si koristio od opreme?

zvincic
16-04-2006, 03:29 PM
ovo je samo infomix radjen na slusalicama ;)

sto objasnjava zasto gitara dominira....izgleda da na desno uho malo slabije cujem a slusalice to istaknu ... :)

od opreme...

na bubnju Audix majkovi (d6 kick, d1 snare, d2 i d4 tomovi), rode nt5 overhead..i to je to.

bas direkt iz traceovog frizidera.

jedna gitara (fender twin) ozvucena sa sm58 druga (neki H&K) ozvucena sa audix i5.

vokali...allmighty 58 :)

sve je islo u mackie vlz 16ch i onda preko inserta (half click) spojeno na ulaze 1820M i behringer ada8000.
e, da...jedino su overheadovi isli direktno u predpojacala na emu-u posto oni nisu isli u razglas

e, da...u miksu nema automatizacije jacine (samo pan na back vokalima u get the funk out)

Tiki the Boyler
05-05-2006, 02:35 PM
SM58 na Fender Twin ? ? ?
Kako to zvuči?
I pored slabe veze, samo zbog toga skidam...

zvincic
05-05-2006, 03:01 PM
čik pogodi! :D

labrys
08-01-2007, 03:43 AM
ovo je samo infomix radjen na slusalicama ;)

sto objasnjava zasto gitara dominira....izgleda da na desno uho malo slabije cujem a slusalice to istaknu ... :)

od opreme...

na bubnju Audix majkovi (d6 kick, d1 snare, d2 i d4 tomovi), rode nt5 overhead..i to je to.

bas direkt iz traceovog frizidera.

jedna gitara (fender twin) ozvucena sa sm58 druga (neki H&K) ozvucena sa audix i5.

vokali...allmighty 58 :)

sve je islo u mackie vlz 16ch i onda preko inserta (half click) spojeno na ulaze 1820M i behringer ada8000.
e, da...jedino su overheadovi isli direktno u predpojacala na emu-u posto oni nisu isli u razglas

e, da...u miksu nema automatizacije jacine (samo pan na back vokalima u get the funk out)

H&K attax 200.

vokal (bar moj) 58A (plava beta)

a ono dobar bend..... jos ce ti neko i povirovat...

AcaHari
18-01-2007, 09:35 PM
SM58 na Fender Twin ? ? ?
Kako to zvuči?
I pored slabe veze, samo zbog toga skidam...
Bolje bi bilo SM57 ili Beta 57A.

Tiki the Boyler
29-01-2007, 02:57 PM
@AcaHari

Jesi imao priliku probati ElectroVoice N/D 478 na gitarskom pojačalu?
Mene je oduševio... Dragog i Baneta Jelića sam imao priliku raditi sa njima. Obojica na AC30, a kod jednog SM57, a kod drugog N/D 478 i EV je puuuno bolje izlazio...