View Full Version : Pooomoc
mada...
15-04-2006, 02:18 AM
Imam zvuchnu EMU c800 Audigy karticu, i rado bih progledao sa kx ili asio4all driverima, kao i ostali,:banghead: ali ne ide.......... Someone, anyone pllllllllliiiiz
Sve sam zivo pokusao, ali u najboljem slucaju radi output na kx driverima, input ne! Asio4all mi govore da je sve ok, sve dok ne ukljucim nuendo. Tad se vrate na disabled:(
statusband
16-04-2006, 02:14 AM
Za pocetak moj savet,Uninstall-iraj Kx,ostavi Asio4all,pa pokusaj,pa javi sta se dogadja.:)
mada...
16-04-2006, 02:58 PM
To sam i uradio. Trip je taj da mi Asio4All pokazuje da je sve ok kad je dignem samu. Medjutim, cim upalim Nuendo 3 ili Cubase SX, nebitno, automatski se disejbluje svaki Out-In...
Mozda je samoubistvo pravo resenje...
statusband
17-04-2006, 02:10 AM
Ne znam sta da ti kazem,probaj
Devices/Device setup/Asio4all/Control Panel/Load Defaults
i jos
Devices/Device setup/VST Inputs (ispod visible treba da stoji "Yes")
i
Devices/Device setup/VST Outputs (ispod visible treba da stoji "Yes")
A,mozda ne moze da radi Asio4all sa tom zvucnom karticom.
p.s.Koristis li Asio4all V2?
mada...
17-04-2006, 03:12 AM
Ja po difoltu nisam glupa osoba. Problem sa mojom karticom natjerao me da se zapitam...mozda ipak :confused:
Sve sto si mi nabrojao vec sam odradio. Upravo zbog toga sam i bacio post... Pise da je sve kako treba, ali NISTA NIJE KAKO TREBA!
Na raznim forumima sam procitao da Asio4All podrzavaju skoro sve SB kartice, osim neke pretpotopne, sto s ovom mojom nije slucaj. Ne koristim A4A 2...
Kad bi mi makar pisalo ono "Beyond Logic" bilo bi mi lakse...
Nista, idem da skrpim koju stotku i pljunem je za karticu...
Hvala anyway...
:banghead:
mada...
17-04-2006, 03:08 PM
Dakle, smarao se ja i smarao i na kraju dosao do sledeceg:
Radio A4A uredno, ide MIDI zapis, ALI NEMA OUT-a.
Nista *ebeno ne cujem... Kad ga vratim na FullDuplex Driver sve je ok, ali je onda latency yeah...
Zna li neko neki drugi drajver koji radi kao Asio4All ?
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.