PDA

View Full Version : Znam da je dobro samo to potvrdite...pa nek' leti

PetarCvetkovic
13-04-2006, 05:11 AM
http://www.megaupload.com/?d=7WK1L7BR

losa je kompresija da bi culi sto vise...

AVaX
13-04-2006, 07:57 AM
:confused: Tja.
Ovo me podseca na vreme kada sam na Amiga racunaru pokusavao da napravim mega hit.
Pa onda sklapao sekvence u celinu, kao lego kockice...
Mislim, sta da ti kazem, ti si vec rekao da znas da je dobro.
Ako ostavimo po strani to da je jako monotono, i da nema energiju koju itekako moze da ima....onda je mozda i dobro.
Tako da.... neka leti. ;)

Gianfranco
13-04-2006, 08:50 AM
Ja sam istrosio svoje kredite na megaupload.com,rapidshare.de...a verovatno ima jos takvih.
Tako da ne mogu da downloadujem i dam komentar.
Zasto uopste korisitite te sajtove?
Zasto ne koristite http://www.yousendit.com/ ?
Funkcionise jednostavno tako sto se :
Uploaduje zeljeni fajl,a kao recipient mail stavi svoja mail adresa

Onda na adresu stize link od fajla i to je to!

PetarCvetkovic
13-04-2006, 12:42 PM
znam sta sve moze, ali to je bio cilj, sto manje to vise, neka samo brunda klub i neka peva, mislim da je to sustina momenta...u klubu naravno :)

a evo i linka...

DirtyCover - Sound Surround.mp3 (http://s37.yousendit.com/d.aspx?id=1DHKB578AXLSR2ED5E68LIK2TC)

...

Gianfranco
13-04-2006, 01:39 PM
OK,Avax bi zeleo da cuje nesto komercijalnije,ali to tebi ocigledno nije bio cilj.
Inace zvuci odlicno.Da,ovo je gotovo.

Podseca me stilski jako na Pashka-Island Breeze (Trentemoller Rmx).

Pozdrav!

AVaX
13-04-2006, 04:50 PM
Eh sad....
Posle Gianfrancovog komentara sam pustio jos jednom, da pedantno poslusam stvar...
Kao prvo, ne radi se o tome da li ocekujem da cujem nesto komercijalno.
Ja imam vise ovakvih "nekomercijalnih" projekata nego sto bi to neko ocekivao, znajuci cime se bavim.
Evo odslusao sam....
I opet imam utisak kao da stvar nije doradjena.
Kompozicija nema nikakvu dinamiku.
Od pocetka do kraja se nista ne desava, monotono je.
To ne moze da drzi panju slusaoca, pa i da je odvrnuto "do daske" u nekom klubu.
Ipak, to je samo moje misljenje....

PetarCvetkovic
13-04-2006, 04:54 PM
to ti je tech...uradicu jos jednu verziju i drugar rmx i leti!!!
tech je dosta monoton, cak je ovaj progresivniji nego sto bi trebalo, treba jos monotonije da bi bila prava...jbg to ti je clubbing

LACKY
13-04-2006, 07:53 PM
to ti je tech...uradicu jos jednu verziju i drugar rmx i leti!!!
tech je dosta monoton, cak je ovaj progresivniji nego sto bi trebalo, treba jos monotonije da bi bila prava...jbg to ti je clubbing
Kada znas da je dobro sta ce ti potvrada?

Arthur
14-04-2006, 02:27 AM
pa jel ti ne bi prijalo da ti ljudi svaki dan govore da si car? meni bi :D
sto se avaxa tice, definitivno nije skoro proveo vece u nekom klubu... i nije slusao Chrisa Liebinga... tu sam cak i ja rekao da ne kontam...

lesha
14-04-2006, 03:09 AM
nije lose, samo mi zvuci malo nedovrseno i monotono.. glupo je da ponavljam ono sto je vec receno, ali ja se "kao" razumem u elektroniku..

nema ljutnje, poz ;)

PetarCvetkovic
14-04-2006, 03:45 PM
nisam zeleo da je rasplinjujem, jer vec postoje izdavacke kuce na koje ciljam, a one rade slicnu muziku, cak je i pevacica zelela da dodaje, tercu, back vokale itd, ali pos'o je pos'o, mora se ispostovati zeljeni cilj, kako god, svasta je meni tu padalo na pamet, da se rasviravam...jer je odlicna podloga za dalje...tako da to je to, juce sam zavrsio full dub mix koji je jos ludji od ovog, sve isto samo bez padova, ispade dub techno, naravno sporiji (130 bmp), ali dosade nikad kraja, ali verujem da ce u klubu zvucati dobro, jer kucna varijanta slusanja istog nije zdrava, volim ovaj pravac da zovem "radilica"...

hvala ba komentarima, ako ih ima jos rado bih cuo, zao mi je sto je losa kompresija klipa, jer u wav formatu se sve cuje kako treba, limiteri, kompresija,wormer...bilo je jako tesko isproducirati ovaj bass jer je jak i frekvenciono se podudara sa kickom...

hrza
14-04-2006, 10:02 PM
chuo stvar...ima potencijala,dobar je vokalchic-vuche na onu pjevachicu iz grupe Moloko,sound je nadam se puno bolji u originalu,ali kao sto ti je vech par ljudi reklo-malo je stvarka monotona?mogao bi tu uletit kakav duboki break,pa malo reverse-a...al da ne solim i to...u svakom sluchaju ima potencijala,samo bi bilo shteta da ostane nedoradjena:)
bio sam iskren.