Soul.In.infinity
12-04-2006, 02:09 AM
zdravo narode i ja sam jedan od novajlija.
dvoumim se izmedju ove dve kartice. mnogi govore da je delta 66 mnooogo bolja od audigy. ali me interesuje sledece
kako sve to ide kod delte:
0 DA LI RADI VOICE CONTROL U APLIKACIJAMA???? MICROSOFT SPEECH?
1 kakva je reprodukcija zvuka? npr. kada slusam mp3 da li je dobra vjerodostojnost (fidelity) TO MI MNOGO ZNACI. Da li je tu bolji audigy?
2 Posto slusam uglavnom metal, kakav je zvuk sa slusalica (ne smem da odvrcem ton jer ce me straci prebiti :-))
3 da li imaju negdje da se kupe adapteri koji bi razbijali stereo u dva mono i obrnuto (posto kartica ima 4X mono)
4 da li mogu snimati dvije gitare u isto vrijeme (nemam nikakvu miksetu)?
5 uskoro prodajem pojacalo (da bih kupio bolje :-)) te me interesuje kako se kartica snalazi sa Amplitube, Guitar FX i slicnim emulatorima?
6 da li je latencija manja od 2 ms
7 posto ima 4 out-a da li je moguce 'zbudziti' obicne zvucnike i pojacalo?
8 posto nema midi ulaz, kako snimati klavijature? mikseta?
dvoumim se izmedju ove dve kartice. mnogi govore da je delta 66 mnooogo bolja od audigy. ali me interesuje sledece
kako sve to ide kod delte:
0 DA LI RADI VOICE CONTROL U APLIKACIJAMA???? MICROSOFT SPEECH?
1 kakva je reprodukcija zvuka? npr. kada slusam mp3 da li je dobra vjerodostojnost (fidelity) TO MI MNOGO ZNACI. Da li je tu bolji audigy?
2 Posto slusam uglavnom metal, kakav je zvuk sa slusalica (ne smem da odvrcem ton jer ce me straci prebiti :-))
3 da li imaju negdje da se kupe adapteri koji bi razbijali stereo u dva mono i obrnuto (posto kartica ima 4X mono)
4 da li mogu snimati dvije gitare u isto vrijeme (nemam nikakvu miksetu)?
5 uskoro prodajem pojacalo (da bih kupio bolje :-)) te me interesuje kako se kartica snalazi sa Amplitube, Guitar FX i slicnim emulatorima?
6 da li je latencija manja od 2 ms
7 posto ima 4 out-a da li je moguce 'zbudziti' obicne zvucnike i pojacalo?
8 posto nema midi ulaz, kako snimati klavijature? mikseta?