Log in

View Full Version : Night Groove

balthazaar
08-04-2006, 01:53 PM
evo malo funky jazza od mene...citavu noc sam proveo radeci ovo...gitara nije dovrsena i fali solo jer ne mogu od umora da pogadjem polja...ovo vrijedi poslusati...sve kritike su dobrodosle...

http://rapidshare.de/files/17488474/night_groove.mp3.html

nestor
10-04-2006, 07:50 PM
:) znaces ko sam ako ti kazem da treba da poradis na harmoniji i akordima.Ideja hvala bogu imas dosta samo pokusaj iz svega toga da izvuces sto licniju emociju i bice sve ok.sad provedi nekoliko dana i radi samo na ovome.Postoji "kostur" i on je simpatican a zamjerki hvala bogu ima uvjek.Sjedi i trazi ih.
Keep up the good work

Poz

MHz
11-04-2006, 11:28 AM
Ja bih se malo vishe pozabavio dinamikom (pogotovo klavirom)...zvuchi mi suvishe MIDI-asto :)

Takodje mislim da su ti potrebni bolji VSTi..mnogo ce bolje zvuchati a i ti cesh moci vishe da kazes i bolje da se izrazish pomocu njih...

E da...ovo po meni nikako nije funk-jazz..vishe neki razdragani funk-pop :) ali super atmosferica...taman za danasnji (sunchani) dan..

pozz

Zid
12-04-2006, 06:42 AM
Budi mastovitiji kad je drums sekcija u pitanju;)

balthazaar
12-04-2006, 06:18 PM
hvala ljudi sto ste nasli vremena da to poslusate,mene pogotovo interesuje kako vam se cini ova bras sekcija,posto je ona tu u prvom planu...

Bruguerra
14-04-2006, 04:26 PM
Meni ovo definitivno nije jazz-funk nego vi?e neka komercijala.Ima mi malo previ?e balkanski ?tih upravo zbog brassova praćenih frulicom,mada nemam ni?ta protiv toga dok je dobro uklopljeno u stvar(tu mi ne pa?e jednostavno).Takodjer mi soundovi nisu ba?'al sve u svemu nije tak lo?e.