View Full Version : Ako ne patite od morske bolesti
http://www.studio440.com/projects_yacht.htm
zagor
05-04-2006, 04:40 PM
Lep mikser... nesto mi je poznat...:rolleyes:
Pa da, jedan ovakav je u Beogradu!!!;)
Pozdrav...
ridge
05-04-2006, 06:47 PM
Da al nije to to bez broda
zagor
05-04-2006, 06:53 PM
Istina... bez jahte to nije to... A za ove likove sam chuo i pre... Studio 440 je ekipa vrhunskih dizajnera i arhitekata koji se "sprdaju" po najbudzetnijim americkim studijima, a trip je da svaki nosi dah odredjenog trenda u modernizmu... A akustika??? Da pitamo Blaza Guzinu sta misli...???:confused: Verovatno bi ih iskritikovao...
Opasni su!!!
Pozdrav...:)
LACKY
06-04-2006, 01:52 AM
Bio bih zadovoljan i sa mixerom a ti vozi brod da mu oprave akustiku!;)
idekius
06-04-2006, 10:57 AM
ehhh... kad bih imao ovakav brodic, izbacio bih ovaj krsh od tehnike da mi ne kvari ambijent, opremio bih ga osvezavajucim alkoholim napitcima u neogranicenim klicinama, setkao se po njemu odeven u zeleni satenski bade mantil sa zmajem na ledjima, pusio tompuse i sa svakog ostrvca ukrcao po 5 lepotica:da: :mrgreen:
Kome ko ima ovakav brod uopste treba snimanje i smaranje sa muzikantima?:mrgreen: :confused:
Muzicari? Moze... neka omanja grupica da svira i da me zabavlja dok ljustim schampanjatz sa par lepotica u krilu :mrgreen:
boggy
06-04-2006, 11:48 AM
Zdravo Oggy,
Hm, prilicno brutalno resenje "plivajucih" temelja. :)
Ne mora jahta, moze i splav na Dunavu, Savi ili Moravi... to nije basnoslovno skupo. Ima smisla.
Pa ko ima para, neka izvoli...
pozdrav
bogi
Ja sam nekad hteo da pravim studio za vezbanje na splavu, ali sam odustao zbog velikog poreza na luksuz. Ozbiljno. Tu nema problema sa komsijama:)
boggy
06-04-2006, 02:18 PM
Zdravo OFF,
Ja sam nekad hteo da pravim studio za vezbanje na splavu, ali sam odustao zbog velikog poreza na luksuz. Ozbiljno. Tu nema problema sa komsijama:)
Ma uslovi na splavu su idealni (ako izuzmes komarce, sto mi rece prijatelj)...
u svakom smislu... jedino taj porez... ali i to se da izdrzati ako je studio dobar i ako je rentabilan... ulog je definitivno manji.
pozdrav
bogi
Zdravo OFF,
u svakom smislu... jedino taj porez... ali i to se da izdrzati ako je studio dobar i ako je rentabilan... ulog je definitivno manji.
pozdrav
bogi
Jeste, ali i malo je nezgodno obezbediti opremu, pogotovo, ako je usamljeniji sto je zbog buke dobra stvar.
Zdravo OFF,
pozdrav
bogi
I ako je voda mirna... :)
boggy
06-04-2006, 02:51 PM
Zdravo Oggy,
I ako je voda mirna... :)
Ma samo stavi High Pass na 20Hz, spremi kese za osetljive, i udri...
pozdrav
bogi
"Brod se ljuuuljao i ljuuuljaooo i cica- maci je postalo loseeeee..." :D
boggy
06-04-2006, 03:01 PM
"Brod se ljuuuljao i ljuuuljaooo i cica- maci je postalo loseeeee..." :D
:rotfl:
Eto, vidis da to nije problem...
pozdrav
bogi
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.