Log in

View Full Version : Ako ne patite od morske bolesti

Oggy
05-04-2006, 02:12 PM
http://www.studio440.com/projects_yacht.htm

zagor
05-04-2006, 04:40 PM

Lep mikser... nesto mi je poznat...:rolleyes:

Pa da, jedan ovakav je u Beogradu!!!;)

Pozdrav...

ridge
05-04-2006, 06:47 PM
Da al nije to to bez broda

zagor
05-04-2006, 06:53 PM

Istina... bez jahte to nije to... A za ove likove sam chuo i pre... Studio 440 je ekipa vrhunskih dizajnera i arhitekata koji se "sprdaju" po najbudzetnijim americkim studijima, a trip je da svaki nosi dah odredjenog trenda u modernizmu... A akustika??? Da pitamo Blaza Guzinu sta misli...???:confused: Verovatno bi ih iskritikovao...

Opasni su!!!

Pozdrav...:)

LACKY
06-04-2006, 01:52 AM
Bio bih zadovoljan i sa mixerom a ti vozi brod da mu oprave akustiku!;)

idekius
06-04-2006, 10:57 AM
ehhh... kad bih imao ovakav brodic, izbacio bih ovaj krsh od tehnike da mi ne kvari ambijent, opremio bih ga osvezavajucim alkoholim napitcima u neogranicenim klicinama, setkao se po njemu odeven u zeleni satenski bade mantil sa zmajem na ledjima, pusio tompuse i sa svakog ostrvca ukrcao po 5 lepotica:da: :mrgreen:

Kome ko ima ovakav brod uopste treba snimanje i smaranje sa muzikantima?:mrgreen: :confused:

Muzicari? Moze... neka omanja grupica da svira i da me zabavlja dok ljustim schampanjatz sa par lepotica u krilu :mrgreen:

boggy
06-04-2006, 11:48 AM
Zdravo Oggy,

Hm, prilicno brutalno resenje "plivajucih" temelja. :)

Ne mora jahta, moze i splav na Dunavu, Savi ili Moravi... to nije basnoslovno skupo. Ima smisla.

Pa ko ima para, neka izvoli...

pozdrav

bogi

OFF
06-04-2006, 02:13 PM
Ja sam nekad hteo da pravim studio za vezbanje na splavu, ali sam odustao zbog velikog poreza na luksuz. Ozbiljno. Tu nema problema sa komsijama:)

boggy
06-04-2006, 02:18 PM
Zdravo OFF,

Ja sam nekad hteo da pravim studio za vezbanje na splavu, ali sam odustao zbog velikog poreza na luksuz. Ozbiljno. Tu nema problema sa komsijama:)

Ma uslovi na splavu su idealni (ako izuzmes komarce, sto mi rece prijatelj)...
u svakom smislu... jedino taj porez... ali i to se da izdrzati ako je studio dobar i ako je rentabilan... ulog je definitivno manji.

pozdrav

bogi

OFF
06-04-2006, 02:23 PM
Zdravo OFF,

u svakom smislu... jedino taj porez... ali i to se da izdrzati ako je studio dobar i ako je rentabilan... ulog je definitivno manji.

pozdrav

bogi

Jeste, ali i malo je nezgodno obezbediti opremu, pogotovo, ako je usamljeniji sto je zbog buke dobra stvar.

Oggy
06-04-2006, 02:49 PM
Zdravo OFF,

pozdrav

bogi

I ako je voda mirna... :)

boggy
06-04-2006, 02:51 PM
Zdravo Oggy,

I ako je voda mirna... :)

Ma samo stavi High Pass na 20Hz, spremi kese za osetljive, i udri...

pozdrav

bogi

Oggy
06-04-2006, 02:59 PM
"Brod se ljuuuljao i ljuuuljaooo i cica- maci je postalo loseeeee..." :D

boggy
06-04-2006, 03:01 PM
"Brod se ljuuuljao i ljuuuljaooo i cica- maci je postalo loseeeee..." :D

:rotfl:

Eto, vidis da to nije problem...

pozdrav

bogi