PDA

View Full Version : Madonna confession on a dancefloor

yoloko
27-03-2006, 07:30 PM
sta mislite o produkciji

posebno pesme "sorry" ?

Gianfranco
27-03-2006, 08:00 PM
Vrhunska produkcija... zasto to pitas?

zagor
27-03-2006, 08:31 PM
Cak i da je produkcija prosecna ili, jos gore, da je totalno sranje... sto je, naravno, nemoguce, moc medija, diskografa, a posebno na celu sa jednom takvom pop ikonom kao sto je Madonna... bila bi proglasena savrsenstvom, kao, bas to su hteli ovog puta... naprimer, bas to je nov fazon... Thrash!!!...

Naravno, govorim hipoteticki... uticaj je chudo... meni se album generalno ne dopada, produkcija svakako jeste neobicna, ali dobra, a SORRY je vrhunska pesma!!!

Pozdrav...:)

yoloko
27-03-2006, 10:03 PM
pa da SORRY i meni zvuci skroz neobicno a i jako mocno da ubija

pitam se sta je Mark Stent primenjivao u masteringu

DADDY Z
28-03-2006, 06:53 AM
meni se produkcija na ovom albumu uopšte ne sviđa..mogu da me ubeđuju da je to sad novi fazon ali nekako mi budženo deluje sve zajedno..kao neka loša kopija daft punk fazona..

Starter*
28-03-2006, 07:19 AM
Upravo slusam Sorry...onako...kao sto ste i rekli malo napumpano... ...po meni najbolje se "cuo" Frozen...

Arthur
29-03-2006, 01:24 AM
heh
wiliam orbit u lepom raspolozenju

DADDY Z
29-03-2006, 06:58 AM
e william orbit je nešto drugo...

Oggy
29-03-2006, 07:37 AM
Meni prvi singl Madone iizaziva ogromnu odbojnost bas zbog onog sto , cini mi se, Zagor napisa.
CAk bih mogao da kazem da se ta odbojnost granici sa blagim osecajem mucnine (ali ovo najozbiljnije), te da posle prve pesme ne da nisam imao zelju da slusam dalje, nego izbegavam i price o Madoni, jer polako postajem svestan da ovo mozda i nije prvi put da uspesno odigra na kartu "podrazumeva se" i hipnotise gomilu slusalaca.
Bojim se da bih mogao da se licno osetim pogodjenim sopstvenom gluposcu i tuposcu, te mi je onda bezbolnije da se zavtsi na "Ne svidja mi se NOVA Madona" :D

LACKY
30-03-2006, 12:00 AM
Da to sto kazes na kraju upravu si!
Nebih ni ja ulazio u neku dublju polemiku i razjasnjavanje "sta i kako".
Medjutim, sto vise vreme prolazi, i sto sam vise puta cuo, meni se nova Madonna sve vise dopada, ima neku foru koja me radi!