View Full Version : dilema,sta kupiiti?
molim pomoc u vezi kupovine zvucne karte do 200eur.imam audigy 2 a hteo bih nesto bolje.Mislio sam da uzem deltu 66 ili deltu 1010lt,i da predjem na pro tools(m powered),jer sada radim u logicu 5.51.Cuo sam na forumu da za te pare mogu uzeti i emu 1212 koja je kako kazu bolja.tj. ima bolje konvertore.Sta da radim, DA LI JE BOLJE UZETI EMU 1212 I OSTATI RADITI U LOGICU 5.51,ILI NEKU DELTU 66 I PRECI NA PRO TOOLS M POWERED?a inace sam cuo da iz pro toolsa izlazi najbolji zvuk!pozdrav svima!
a inace sam cuo da iz pro toolsa izlazi najbolji zvuk!pozdrav svima!
..... oh ne opet !!! :banghead:
Uzmi 1212 , dobra je karta ..... , mozes naci i Lunu 2 ( polovnu a mozda i novu ) i to je dobra karta ..... sve su to dobre karte i vise nego dovoljne za rad . Ako budes dosao do toga da ti karta bude najslabija karika , skidam kapu :)
Sto se softwarea tice preporucujem ti da ides na verziju koja napreduje . Ako koristis PC , ne znam koliko je pametno da ostajes na Logicu ( ovim se izvinjavam zaljubljenicima u Logic .... respect ) jer su oni odustali od PC platforme .
Ako ces na PT LE .... stvar je jasna M Audio .... a u drugom slucaju , predji na Nuendo ....
Eto to ti je moj savet , ali danas za 200 e mozes stvarno da dobijes pristojnu kartu ....
Pozdrav
Tiki the Boyler
24-03-2006, 01:20 PM
S tim što sa M-Audiom možeš raditi i na jednoj i na drugoj platformi, pa samim tim izvući zaključak koja je TEBI bolja!
o.k.hvala,planirao sam da koristim oba programa,u logicu bih radio midi a u pro tools bi sve posle preneo i snimao ostale audio kanale,i naravno mixovao.Za ovu varijantu znaci , m audio. Za midi mi najvise odgovara logic platinum,i u njemu najbrze radim,zato sam iskljucio nuendo ili cubase...jer mislim da za rad u midiju je logic mnogo bolji,a sa m audiom mogu da konbinujem tools i logic.
Jos cu razmisliti,li verovatno cu uzeti deltu,ali ne znam koju?da li deltu 66 ili 1010lt?i da li ima razlike izmedju ove dve karte,jer na sajtu pored delte 66 stoji oznaka PRO a pored delte 1010lt NE?
I da li su konvertori emu 1212 toliko bolji od m audija ili su u pitanju nijanse?
milos
25-03-2006, 03:47 PM
Mislim da ce ti i Emu 0404 odraditi posao:) Jedino ako si bas kritican oko usnimavanja onda idi na 1212m mada ako ces koristiti samo output kartice, definitivno 0404:)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.